ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η εθνοκτόνος μεταπολιτευτική παράγκα των ...λούμπεν, τρέμει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ .!



Οι δημόσιες δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως οι μυστικές που τις κρύβουν σαν εφτασφράγιστο μυστικό στα κομματικά μαγειρεία, τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. 

Οι εξ επαγγέλματος σωτήρες μας, που περιφρονούν τον λαό, τους γεωργούς, τους βοσκούς, τις νοικοκυρές, είναι πιθανόν το βράδυ των εκλογών να βγούν μαύροι και άραχνοι. 

Την επομένη των εκλογών το "συνταγματικό τόξο", τα "συστημικά κόμματα" θα είναι καπνός. 

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι βλαχομπαρόκ ιερείς της δημοκρατίας, οι Μαρίες Αντουανέτες που λένε περιφρονητικά..."φάτε παντεσπάνι", και η λούμπεν παρασιτική ολιγαρχία μας, κάτι πρέπει να κάνουν. 

Η μεταπολιτευτική παράγκα που φτιάχτηκε πάνω στην εθνοκτονία και στο πλιάτσικο , τρίζει. 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ 
Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Αρχίζει και πάλι η χρυσαυγιάδα,
Οι σιωπηρές συμφωνίες δίνουν και παίρνουν.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! 

Ένα ρήγμα άνοιξε στο πολιτικό κατεστημένο. Το καλούπι της απόλυτης πίστης στο μεταπολιτευτικό καθεστώς ράγισε.

Ο,τι και να κάνουν  το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Οι Έλληνες πήραν την μεγάλη απόφαση. 

Η ψήφος είναι της Χρυσής Αυγής. 

Είναι ψήφος αγωνιστική, είναι ψήφος για το Έθνος και θα πάει σε εκείνους που αγωνίζονται να κρατήσουν την φωτιά αναμμένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ