ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΞΕΝΩ.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.


Είμασται μάρτυρες ενός είδους τρομοκρατίας που δρά με πλαστή ταυτότητα. Κέντρα του παρασκηνίου εκτελούν εγκληματικές πράξεις εναντίον στόχων που τα ενοχλούν με τη βοήθεια προδοτών (moles) μέσα στον κρατικό μηχανισμό, χρησιμοποιώντας επαγγελματίες δολοφόνους, και μετά ρίχνουν το φταίξιμο στα δολώματα (patsies). 

Έτσι καταφέραν πολλές φορές στο παρελθόν να ρίχνουν λαούς σε εμφύλιους ή μη πολέμους, και να χειρίζονται σαν πιόνια αυτούς που καλούμε "χρήσιμους ηλίθιους" γιά συμφέροντα τελείως ξένα, ή και αντίθετα από τα δικά τους..




ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: 

Πάνω από 2000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου Filippion, η οποία αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές. Πολλοί φίλοι του Κινήματος, οι οποίοι κατέκλυσαν το ξενοδοχείο έμειναν εκτός της αίθουσας, η οποία δεν χώρεσε το πλήθος.

Μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα, με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν συχνά σε χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την αποκάλυψη της άθλιας σκευωρίας, η οποία οδήγησε στην πολιτική δίωξη και στην παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών,Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Για ακόμη μια φορά διατρανώσαμε την παλλαϊκή απαίτηση: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!

Χαιρετισμός Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Χαιρετισμοί Συναγωνιστών Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Μιχάλη Τσακίρη και Νίκου Χρυσομάλλη
Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας (Α΄ μέρος) Ηλίας Κασιδιάρης
Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας (Β΄ μέρος) Ηλίας Κασιδιάρης

«Ξεσκεπάζουμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής»

xryshaygh.com

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ DEFENCENET.GR . Το ΠΑΣΟΚ παρασέρνει τη ΝΔ στην άβυσσο: Πώς θα κυβερνήσουν με κάτω από 25%;


Σε καμία δημοσκόπηση το τελευταίο τρίμηνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνουν αθροιστικά στην πρόθεση ψήφου 25% και λόγω της χαλαρής ψήφου που χαρακτηρίζει τις ευρωεκλογές θεωρείται ότι τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών θα είναι πολύ κοντά στο το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών τον ερχόμενο Μάϊο.
Και το ερώτημα, το οποίο αποτελεί και αντικείμενο της νέας διαδικτυακής δημοσκόπησης του defencenet.gr, είναι το αν θα μπορέσει να σταθεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση μετά από ένα τέτοιο ποσοστό. Δηλαδή αν ψηφίσουν κάτω από το 25% των ψηφοφόρων αθροιστικά και τα δύο κόμματα.
Μπορείτε να δώσετε τις δικές σας απαντήσεις στο ερώτημα, ψηφίζοντας στην δημοσκόπηση στην δεξιά στήλη της α'σελίδας και την δεξιά στήλη των εσωτερικών σελίδων.
Πάντως ήδη οι τριμηνιαίες μυστικές (εσωτερικές) είναι συντριπτικές για τα κυβερνητικά κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει μέχρι και 4 μονάδες σε μία δημοσκόπηση, κάτι που οφείλεται στην ραγδαία αποσυσπείρωση που εμφανίζει η ΝΔ και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κυμαίνεται σε ποσοστά εκλογικής επιρροής για τις ευρωεκλογές μεταξύ του 12% και του 15%
Οι δημοσκοπήσεις αυτές καταγράφουν ολική ανατροπή του πολιτικού κλίματος, με μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. (με 4 ποσοστιαίες μονάδες). Στις ίδιες δημοσκοπήσεις, δεύτερη φορά μετά τις εκλογές, διαπιστώνεται οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην παράσταση νίκης, μια μέτρηση που, σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων αλλά και τους πολιτικούς αναλυτές, θεωρείται ως ο πιο αξιόπιστος δείκτης για την καταγραφή του πολιτικού κλίματος. Στο πλαίσιο αυτό η ταραχή της Συγγρού επιτείνεται κι από το ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που αυτή διαθέτει, η ανατροπή που σημειώνεται δεν έχει να κάνει μόνο με τη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο με την κατάρρευση των δικών της ποσοστών.
Η ανησυχία των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου φαίνεται να ενισχύεται κι από το ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις που διαθέτουν για τον τρέχοντα μήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απεικονίζουν πολύ μεγάλη αύξηση του αιτήματος για εκλογές από την πλευρά των πολιτών, παρόλο που οι κρίσεις υπέρ της αναγκαιότητας προσφυγής στις κάλπες υπολείπονται ακόμη των αρνητικών. Η ανησυχία τους επιτείνεται περαιτέρω, καθώς τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους δείχνουν πως η δημοτικότητα τους ως πολιτικών αρχηγών εμφανίζει σημαντική κάμψη. Στον αντίποδα η δημοτικότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται ενισχυμένη, ξεπερνώντας αυτή του πρωθυπουργού. Επίσης, παρά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής, η δημοτικότητα του προφυλακισμένου αρχηγού της Ν. Μιχαλολιάκου εμφανίζει αύξηση, ενώ τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος προσεγγίζουν οριακά διψήφιο νούμερο.
Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο, στοιχείο που ταράζει τους επικεφαλής της δικομματικής κυβέρνησης είναι κι αυτό της μέτρησης που δείχνει ότι η ικανοποίηση των πολιτών από την κυβέρνηση είναι κάτω του 20%, μια τιμή που θεωρείται από τους ειδικούς οριακή. Έτσι, λοιπόν, τα "γέλια" του Σαμαρά και οι προκλήσεις του Βενιζέλου για "μονομαχίες" μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθούν...
Επίσης η δημοτικότητα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται ενισχυμένη, ξεπερνώντας αυτή του πρωθυπουργού.
Η έκπληξη έρχεται για άλλη μια φορά από την πλευρά του ηγέτη του Λαϊκού Συνδέσμου, του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία έχει αυξηθεί κατά 50% από την εποχή προ της φυλάκισής του!
Ένα στοιχείο που "πονοκεφαλιάζει" το Μαξίμου είναι ότι ο βαθμός ικανοποίησης των πολιτών από την κυβέρνηση είναι στο 18% μόλις! 
Οι επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά απογοηγευτικές και είναι απορίας άξιο πώς επιτρέπεται από το "υπόλοιπο κόμματος" να έχει τόσους υπουργούς και αντιπρόεδρο στην κυβέρνηση.
Αναλυτής γνωστής εταιρίας, σημείωνε ότι σε μεγάλους δήμους της Β΄Αθήνας που το ΠΑΣΟΚ είχε λάβει στις τελευταίες εθνικές εκλογές ποσοστά κυμαινόμενα στο 8-12%, τώρα μετά βίας συγκεντρώνει 2-4%!
Η ΝΔ σε επίπεδα πρόθεσης ψήφου (πραγματικά, όχι αυτά που καταγράφουν οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις που γίνονται σε στοχευμένες περιοχές που η ΝΔ κρατάει ποσοστά της τάξης του 23%) έχει υποχωρήσει πανελλαδικά κάτω από το 20% επιστρέφοντας στα ποσοστά που κέρδισε τον Μάϊο του 2012.
Συγκντρωτικά και τα δύο κόμματα πολύ δύσκολα θα συγκεντρώσουν πάνω από το 25% στις ευρωεκλογές κάτι που καθιστά πρακτικά αδύνατη την συνέχιση αυτής της "ανώμαλης" συγκυβέρνησης.
 defencenet.gr

TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!



Για να μπορέσει να λειτουργήσει το αστικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα (έστω και αν αυτό είναι ολιγαρχικό), χρειάζεται να πατάει σε ένα υπόβαθρο ισχυρής αστικής βιομηχανικής κοινωνίας με εθνικούς καπιταλιστές και ισχυρό ανεξάρτητο “εργατικό” κίνημα.

Τέτοιες προϋποθέσεις δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (όπως υπήρξαν τουλάχιστον στο παρελθόν στη Δ. Ευρώπη, που είναι και το λίκνο αυτού του συστήματος) γι’ αυτό και το ελληνικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, από την αρχή της εφαρμογής του, αυτονομήθηκε από την κοινωνία με διάφορα τεχνάσματα και συνταγματικούς θεσμούς και κατέληξε σε ένα απλά «κλεπτοκρατικό» σύστημα που κατέτρωγε και σπαταλούσε τα δανεικά και χρέωνε την ανήμπορη να αντιδράσει διασπασμένη και διχασμένη τεχνητά κοινωνία. 


Ορίστε και η απόδειξη σε αριθμούς:

Όταν έπεσε η επταετία, το δημόσιο χρέος ήταν 24,7% του ΑΕΠ. 

Μετά την πτώση της χούντας και την επαναφορά του κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος, έχουμε:

1. Περίοδος Κωνσταντίνου Καραμανλή 1975-1981 το δημόσιο χρέος ανέβηκε στο 34,5% του ΑΕΠ.

2. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1988, ανέβηκε στο 66,8% του ΑΕΠ.

3. Περίοδος κυβερνήσεων συνεργασίας (Τζανετάκη και Ζολώτα) 1989-1990, ανέβηκε στο 69,9% του ΑΕΠ.

4. Περίοδος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 1990-1993, εκτοξεύτηκε στο 111,6% του ΑΕΠ.

5. Περίοδος Ανδρέα Παπανδρέου 1994-1995, κατέβηκε στο 110,1% του ΑΕΠ.

6. Περίοδος Κωνσταντίνου Σημίτη 1996-2003, κατέβηκε στο 107,8% του ΑΕΠ.

7. Περίοδος Κώστα Καραμανλή 2004-2008, ανέβηκε στο 115% του ΑΕΠ.

8. Περίοδος Γιώργου Παπανδρέου 2009-2010 (πριν το μνημόνιο), ανέβηκε στο 129,7% του ΑΕΠ, μόνο σε τρεις μήνες!!!!

9. Περίοδος μνημονιακή (Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Πικραμένου, Α. Σαμαρά) 2010-2013 εκτοξεύτηκε στο 175% του ΑΕΠ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑ 53%!!!!!!!

GRAFHMA

Τι λέτε λοιπόν τώρα; Είναι ή όχι υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας το διαπλεκόμενο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο, μη έχοντας κοινωνικά ταξικά ερείσματα, στηρίζεται μόνο στη διαπλοκή και στην εκλογική πελατεία, τις οποίες πρέπει να ταϊζει συνεχώς για να επιβιώνει; 

Σήμερα, που ο κύκλος των δανεικών έσπασε, το ίδιο αυτό πολιτικό σύστημα δείχνει το εντελώς ανάλγητο και αντιλαϊκό πρόσωπό του, προκειμένου να επιβιώσει το ίδιο, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία, την οποία χρεοκόπησε.

Μόνη λύση για τον ελληνικό λαό, που επί 200 σχεδόν χρόνια ζει σε έναν ιδιότυπο πολιτικό ραγιαδισμό, κάτω από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες, είναι η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ αυτού του πολιτικού συστήματος. 

Ακόμη και σήμερα, Σαμαράς και Στουρνάρας συνεχίζουν το θέατρο των δήθεν διαπραγματεύσεων με τους ξένους τοκογλύφους. 

Η «λογική συμφωνία» που διαφημίζουν αφορά νέα αιματηρά μέτρα λιτότητας και ύφεσης. Μοναδική λύση για τη χώρα μια εθνική ηγεσία που θα διαγράψει το παράνομο χρέος και θα στραφεί στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013

ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ...!!!

«Γροθιά στο στομάχι» για όλους μας, από μικρή αγγελία που φιλοξενήθηκε σε τοπική εφημερίδα των Τρικάλων, μέσα από την οποία οικογένεια με μικρό παιδάκι ζητά… ξυλόσομπα για να ζεσταθεί.

Η φτώχεια μπορεί να έχει ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά της, όχι όμως και την αξιοπρέπεια ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι διακριτικά με μικρή αγγελία επέλεξαν να ζητήσουν τη βοήθεια όποιων μπορούν να τη παρέχουν. 

«Οικογένεια με μικρό παιδί, έχει ανάγκη μιας ξυλόσομπας και ζητά την βοήθεια συμπολιτών για να την αποκτήσει» αναφέρει η αγγελία-έκκληση, τη στιγμή που ο χειμώνας στα Τρίκαλα γίνεται ολοένα και πιο βαρύς… Μια ξυλόσομπα για να μπορέσουν να ζεσταθούν.

Και δυστυχώς, όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr, δεν είναι η μόνη περίπτωση οικογένειας στα Τρίκαλα. Είναι πολλές… Ακόμη και στο κέντρο της πόλης μέσα σε χαμόσπιτα ζουν άνθρωποι, χωρίς ηλεκτρικό με τα κεράκια να φωτίζουν τις νύχτες τα παράθυρά τους.

Δεν μας είπαν ποτέ: 
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;;;
Γιατί υποδουλώσατε την χώρα;;;;



















Σφακιανάκης: Επιβάλλεται να στηρίξετε την Χρυσή Αυγή - Παράνομα προφυλακισμένοι οι βουλευτές της!




Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης με ευρύ κοινό που δεν διστάζει να εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του. Αν και δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις του, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την παρρησία και την καθαρότητα των λόγων του, καθώς δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του!
Κατά την διάρκεια της χθεσινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου δεν αρκέστηκε σε νερόβραστες δηλώσεις, αλλά ήταν καταπέλτης για όλο το σαθρό πολιτικό σύστημα, εστιάζοντας στις παράνομες και αντισυνταγματικές προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Συγκεκριμένα για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την παράνομη πολιτική δίωξη δήλωσε: 
«Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή κι έχουν κλείσει κάποιον μέσα, ο οποίος είναι αρχηγός κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε! 
Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ευάγγελε (σ.σ. Βενιζέλο) γουρούνι να μας σηκώνεις τα χέρια, συνταγματολόγε...». Ίσως ο δημοφιλής λαϊκός καλλιτέχνης θα έπρεπε από εδώ και πέρα να προσέχει μην του έρθει κάποια δικογραφία από το ΠΑΣΟΚ για παράνομη βία...
Ακόμα πιο αποκαλυπτικός και ξεκάθαρος όμως ήταν όσον αφορά για το ποιο κόμμα πρέπει αυτήν την περίοδο να στηρίξουν όλοι οι Έλληνες:
«Επιβάλλεται να στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή, αν μη τι άλλο, έχει μέσα και την αυγή. Οι άλλοι έχουν μόνο το σκότος». 
Τέλος, αναφέρθηκε και στα απαράδεκτα προνόμια του πολιτικού συστήματος και το προκλητικό αφορολόγητο των βουλευτών, που είχε φέρει στο φως η Χρυσή Αυγή πριν 4 μήνες!
Όλη η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και την πολιτική και δικαστική σκευωρία που στήθηκε εναντίον της ύστερα από εντολές ξένων κέντρων εξουσίας. Σύντομα, που η Αλήθεια θα λάμψει, οι μηχανορράφοι θα βρεθούν ενώπιον Λαού και Δικαιοσύνης!
Ολόκληρες οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που προκαλούν πάταγο:



Νωρίτερα, ο Νότης Σφακιανάκης είχε κατακεραυνώσει συλλήβδην το σάπιο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας, τονίζοντας πως φασίστες είναι αυτοί που καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή χωρίς δίκη!