ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΤΟΣ: ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Δεν πρόλαβε να βγει η πρώτη δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων, που δείχνει ότι ο Η. Κασιδιάρης είναι στην δεύτερη θέση και μπαίνει στον δεύτερο γύρο, κι έσπευσε ο τρίτος (και… καταϊδρωμένος) συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος, να την επιβεβαιώσει!

Μιλώντας, λοιπόν, στον News24/7 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας», ο συριζουποψήφιος αναφέρθηκε στα κατ’ αυτόν πραγματικά διακυβεύματα των δημοτικών εκλογών.

Έτσι, κατ’ αρχάς υπερασπίστηκε τα παρακρατικά συντρόφια των Εξαρχείων, από τα οποία άλλωστε προέρχεται και ο ίδιος:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει βασικό θέμα στη δημόσια συζήτηση η δράση του Ρουβίκωνα.

Δεν θεωρώ -συνέχισε- ότι είναι αυτό το βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα από τις μπογιές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα. Δεν θεωρώ ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο».

Εν συνεχεία δε, μπήκε στο «ψητό», λέγοντας: «η ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς είναι το σωστό ανακλαστικό για κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, βοηθάτε… δημοκρατικοί πολίτες (της αριστεράς και της… προόδου), γιατί η «ακροδεξιά» είναι πολύ ανεβασμένη και μ’ αφήνει εκτός νυμφώνος!

Αντίοχος

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος,