ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

8ο συνέδριο Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: “Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω”! Κυριακή 27 Μαρτίου, Αθήνα



ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ – ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής με αφορμή το νέο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης:


Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο μύθος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόμβες αθώων θυμάτων και έξαρση της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Άμεση απέλαση όλων των ισλαμιστών λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιμο των ελληνικών συνόρων τώρα!















Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες
Πριν λίγες ώρες ο βουλευτής, Γιάννης Λαγός εκτιμούσε από το βήμα της βουλής ότι η σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών αναβλήθηκε για να μην καταφανεί η αλήθεια της Χρυσής Αυγής και οι προειδοποιήσεις της ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που περνούν ανενόχλητοι από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα είναι υπεύθυνοι και για τις νέες πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες. 

Ο Συναγωνιστής επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά!

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες που μέχρι τώρα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερα από 34 άτομα. 

Την είδηση μόλις μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που βρίσκεται πολύ κοντά στην οργάνωση.

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διέπραξαν σειρά βομβιστικών επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς και ζώνες, στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, πρωτεύουσας του Βελγίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του πρακτορείου AMAQ.

Η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις μετά τις νέες επιθέσεις που φέρουν τη σφραγίδα της τζιχαντιστικής οργάνωσης. Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του πρακτορείου, χτύπησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Ζάβεντεμ, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις σε σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς του μετρό Μάλμπεκ και Σούμαν.

Από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτό ότι οι εν λόγω επιθέσεις θα ήταν πολύνεκρες και δυστυχώς, όσο περνούν οι ώρες τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των θυμάτων. 

Μέχρι στιγμής και παρότι οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, περισσότερα από 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους (20 στο μετρό και «περίπου 10 στο αεροδρόμιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε εκπρόσωπος της βελγικής υπηρεσίας διαχείρισης κρίσεων).

Ακόμα μια τραγική επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: Το ισλαμικό τρομοκρατικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες


ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ; 2.270 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ!


Παρά τις συμφωνίες Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας και τα ρέστα, τα «προσφυγάκια» δεν σταματούν να… προτιμούν την Ελλάδα. Και μάλιστα, περισσότεροι απ’ όσους την… προτιμούσαν πριν από την συμφωνία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη σημερινή πρωινή ενημέρωση, 50.411 «προσφυγάκια» βρίσκονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την χθεσινή καταμέτρηση ήταν 48.141. 

Άρα, μόνο το τελευταίο 24ωρο, μας… προτίμησαν 2.270! 

Δεν είναι… θαύμα;