ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αφήστε την ποινικοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ & πολεμήστε την με πολιτικούς όρους, αν τολμάτε.



Για άλλη μια φορά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συκοφαντήθηκε και έγινε αντικείμενο παραπληροφόρησης από τα κανάλια της πολιτικής εξουσίας. Επιδόθηκαν άλλη μια φορά σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, και κακοήθειας, σχολιάζοντας τις ιστορικές ομιλίες του Αρχηγού μας και των δύο Συναγωνιστών, οι οποίες αδιαμφισβήτητα αποδομούν ηθικώς τους υβριστές μας και τους διώκτες μας.

Πολιτικά πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, και την προσπάθεια υπονόμευσης της Εθνικής ταυτότητας, έγιναν μια γροθιά για άλλη μια φορά με το δημοσιογραφικό κατεστημένο της διαπλοκής, της μαζικής και οργανωμένης εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Είδαμε τον κωμικό αυτόν τύπο, τον κ. Τατσόπουλο, να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι να προπηλακίζει λεκτικώς πρόσωπα του Κινήματός μας. 

Για άλλη μια φορά αυτή η «λαμπρή προσωπικότητα» κλήθηκε από τα δημοκρατικά δελτία ειδήσεων να προσβάλει για πολλοστή το προσωποπαγές αγαθό της Τιμής ανθρώπων που διώκονται με έναν πρωτοφανή, άδικο και παράνομο τρόπο. Από την άλλη είχαμε τη πολιτική αυτή celebrity που φέρει το όνομα «Πύρρος Δήμας». Ένας πρώην, δηλαδή, ολυμπιονίκης στρατεύθηκε, να εξαπατήσει οπαδούς του, ώστε να εκλέγει και να λάβει μια θέση στην κλεπτοκρατική μνημονιακή συμμορία του ΠΑΣΟΚ. 

Ο τύπος αυτός κοινοποίησε και ένα .βαθυστόχαστο σχόλιο στο twitter στο οποίο έκανε λόγο για πατριωτισμό και δημοκρατία! Αυτός ο άνθρωπος που ανήκει σε αυτήν την αντεθνική κλίκα που εκχωρεί, δια των νομοσχεδίων και μνημονίων, την Εθνική κυριαρχία, κατακρεουργώντας το Σύνταγμα, τολμάει και θίγει τις αξίες αυτές. Για την παρέμβαση δε που έκανε στο κοινοβούλιο υπέρ του κ. Τατσόπουλου, δεν χωρεί ουδέν σχόλιο. Μεταξύ κατεργαρέων, αλληλεγγύη.


Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι, τώρα τελευταία, δημοσιογράφοι, αριστεριστές και γενικώς οι πολιτικοί μας διώκτες συμφωνούν και σε άλλο ένα σημείο: Ισχυρίζονται ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Χρυσή Αυγή, με πολιτικούς όρους, με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με δίκες και κατηγορητήρια»! 

Αυτή η προκλητική τοποθέτηση έχει διττή σημασία διότι συνιστά άλλο ένα πιστοποιητικό της πολιτικής βάσης των διώξεων μας αλλά και της ιδεολογικής και πολιτικής ένδειας των υβριστών μας.

Πρώτον, με αυτήν την παραδοχή το συμπέρασμα που εξάγεται, κατά τον συνειρμικό νόμο της αντίθεσης, είναι πως παραδέχονται ότι έχει στηθεί μια σκευωρία ενάντια σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Στη συνέχεια προτείνουν αλλαγή σχεδίου για την αντιμετώπιση του «κακού της Χρυσής Αυγής», αυτής της «φασιστικής οργάνωσης» που ευθύνεται ακόμη και για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. 

Παραδέχονται απροκάλυπτα ότι οι μέθοδοι αυτοί που εφαρμόσθηκαν εναντίον μας είναι αθέμιτοι, όχι γιατί στρέφονται και συνθλίβουν την Λαική ετυμηγορία, το Σύνταγμα, και το Πολίτευμα, αλλά γιατί «θυματοποιείται» το Κίνημά μας και αυξάνονται τα ποσοστά μας! Εξωφρενικό.

Δεύτερον, οι άτιμοι αυτοί υβριστές και συκοφάντες, καλούν σε ιδεολογική αποδόμηση των Ιδεών μας και του πολιτικού μας προγράμματος σε έναν «πολιτικό διάλογο» ! Λένε, δηλαδή ότι με πολιτικό διάλογο, δύναται να αντμετωπισθεί η Χρυσή Αυγή. Και ερωτώ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Το Κίνημά μας είναι αυτός ο πολιτικός σχηματισμός ο οποίος υφίσταται μια πρωτοφανή φίμωση, και έναν ολοκληρωτικό αποκλεισμό από τα μεγάλα κανάλια. Για ιδεολογική-πολιτική αντιπαράθεση με εκπροσώπους των από - κομμάτων φυσικά δε γίνεται καν λόγος. 

Αρνούνται να καλέσουν εκπρόσωπό μας σε πάνελ, αν και είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη. Φυσικά αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι ποτέ δεν ανήκαμε στην παρέα τους, και δεν υπεκύψαμε στις απειλές τους.

Αυτό που πράττουν ως τώρα είναι η δημιουργία εντυπώσεων και μόνο. Ως τώρα τo πολιτικό τους επιχείρημα δεν είναι πολιτικό! Τα σχόλια τους, τα οποία εκτοξεύονται μαζί με χυδαιότητα και άκρατη μισαλλοδοξία, περιορίζονται στο να βαφτίζουν τα ελληνικά εμβατήρια σε γερμανικά, στο αν θα φοράμε μαύρες ή κόκκινες μπλούζες και στο πως θα υποδεχόμαστε μετά από 8μηνη παράνομη κράτηση, τον Αρχηγό μας.

Αποδοκιμάζοντας τις δυναμικές μας εμφανίσεις, οι οποίες απορρέουν φυσικά από την συναισθηματική φόρτιση, την ένταση και τον ολοκληρωτικό πόλεμο που υφιστάμεθα, προσπαθούν να μετατοπίσουν την κριτική σκέψη, από το πεδίο της λογικής σε αυτό του συναισθήματος. Η χρήση ορισμένης φρασεολογίας έχει ως στόχο να πλήξει την λογική και να ενισχύσει το συναίσθημα. 

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης να αφοπλίσουν την κριτική αντίληψη των Ελλήνων. Μας κατηγορούν αυτοί οι οποίοι, ως υπάλληλοι του πολιτικού συστήματος, ασελγούν εδώ και χρόνια πάνω στον Ελληνικό Λαό, τον τρομοκρατούν και τον αποπροσανατολίζουν. 

Τολμούν και μας κατηγορούν επίσης αυτοί οι άνθρωποι του συνταγματικού (;) τόξου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταρράκωση της Εθνικής μας Τιμής και την φυσική εξόντωση χιλιάδων Ελλήνων.

Με άλλο λόγια ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με «τους ανεβασμένους τόνους». Να καταλάβουν, βέβαια, ότι τους τόνους δεν τους κατεβάζουμε. Και καλά θα κάνουν να αντιπαρατεθούν, όπως απειλούν, με πολιτικούς όρους. 

Τους καλούμε και τους προκαλούμε, λοιπόν, να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους: 

ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ. 

Γιατί δεν τον πράττουν; 

Διότι πολύ απλά είναι ιδεολογικώς ΑΟΠΛΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ φερέφωνα.



ΕΝΩ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!..



Με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που ισχύουν για το υπόλοιπο δημόσιο θα αξιολογηθούν οι περίπου 2000 υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία, στο γραφείο του Έλληνα επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ΑΔΕΔΥ, αλλά και το Κοινωνικό Πολυκέντρο της ΑΔΕΔΥ.

Μάλιστα, αξιολογητές των συγκεκριμένων υπαλλήλων θα είναι οι ίδιοι οι βουλευτές ή οι ευρωβουλευτές κ.λπ. που τους απασχολούν!

Στο Δημόσιο ισχύουν συνολικά 16 κριτήρια αξιολόγησης. Για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους όμως ισχύουν τα μισά. ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ»

Δηλαδή οκτώ με την βαθμολογική κλίμακα να διαμορφώνεται ως εξής:

• Με βαθμούς 9 ή 10 βαθμολογούνται όσοι υπάλληλοι είναι πάντοτε έτοιμοι να αντιμετωπίζουν, απόλυτα, με ταχύτητα και ευστοχία, κάθε ζήτημα χωρίς τη βοήθεια ή τη διόρθωση ανωτέρου τους.

• Με 7 ή 9 βαθμολογούνται οι πολύ καλοί υπάλληλοι που μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις του έργου τους και περιστασιακά μόνο χρειάζονται ελάχιστη βοήθεια.

• Με 5 ή 6 βαθμολογούνται οι καλοί υπάλληλοι που επιδιώκουν σταθερά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αλλά κατά κανόνα χρειάζονται βοήθεια.

Με 3 ή 4 βαθμολογούνται όσοι αποδίδουν κάτω του συνηθισμένου μέτρου.

• Με 1 ή 2 βαθμολογούνται οι εντελώς ακατάλληλοι υπάλληλοι.
Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στην υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης στις 6 Ιουνίου, δεν γίνεται καμία αναφορά στο θέμα της ποσόστωσης, η οποία ισχύει για το υπόλοιπο Δημόσιο. 

«Αρμόδιο όργανο για την έκδοση της σχετικής απόφασης επιμερισμού ανώτατων ποσοστών ανά κλίμακα βαθμολόγησης είναι ο αξιολογητής», αναφέρει η απόφαση.

Σε αυτή την απόφαση καθορίζονται τα κριτήρια για την αξιολόγηση των συγκεκριμένων υπαλλήλων. Υπάρχει μάλιστα και εξήγηση για αυτή την «ειδική» διαδικασία που ακολουθείται, σημειώνοντας ότι «οι συνθήκες άσκησης των καθηκόντων των συγκεκριμένων υπαλλήλων είναι διακριτές» σε σχέση με αυτές των εργαζομένων στο υπόλοιπο Δημόσιο. 

Πάντως η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση εκδόθηκε για να «κλείσει» το νομοθετικό κενό που επέτρεπε μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη κατηγορία υπαλλήλων να μην περνάει από αξιολόγηση.

www.iefimerida.gr


Ηλίας Κασιδιάρης: 
Οι επίορκοι έχουν καταλύσει την Δημοκρατία 
στην Ελλάδα  
ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το Εφετείο για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής:

"Έχει αποδειχτεί ξεκάθαρα ότι είναι μία πολιτική δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Έχουν φτάσει στο σημείο να απαγορεύουν σε βουλευτές να μιλάνε.

Είναι μία διαδικασία σταλινικού και φασιστικού τύπου και όλοι αυτοί οι επίορκοι που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή έχουν καταλύσει την Δημοκρατία στην Ελλάδα".

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!


Η απόφαση για «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων») είναι –όπως φαίνεται- ειλημμένη από τα ξένα κέντρα, γι’ αυτό λυσσάνε να συμβεί τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, που είναι μαριονέτες στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων. 

Ψάχνοντας, λοιπόν, τρόπο να επιβληθεί η «μεγάλη συγκυβέρνηση» όλων των συστημικών, η «Καθημερινή» απεφάνθη πως «Η απλή λογική επιβάλλει αναλογική».

Ποια είναι αυτή η «απλή λογική»; Ιδού η… ευτυχής κατάληξή της:

«Όλα τούτα δεν οδηγούν παρά σε ένα μόνο συμπέρασμα. Αν κάτι αποζητεί εναγωνίως η πλειονότητα των Ελλήνων είναι να μην μπει η χώρα, παράλληλα με την οικονομική κρίση, και σε μια μακρά πολιτική περιπέτεια. Σε ένα φαύλο κύκλο ακυβερνησίας και διαδοχικών εκλογών. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνον αν επέλθει μια μίνιμουμ συμφωνία των κομμάτων σε ένα κοινό σχέδιο για την ανάταξη της χώρας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πείσει πως μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Αν είχε πείσει δεν θα έπαιρνε λιγότερες ψήφους από το 2012. Από την άλλη πλευρά και η Ν.Δ. μετά τον πολιτικά ασυνάρτητο ανασχηματισμό απέδειξε ότι ουδόλως έχει αντιληφθεί ότι οι εποχές που κυβερνούσε μόνη της παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Η λύση είναι μία και μακάρι να την αντιληφθεί ο πρωθυπουργός.

Ας αλλάξει εδώ και τώρα τον εκλογικό νόμο, υιοθετώντας την απλή αναλογική. Όσοι θεωρούν ότι η λύση αυτή είναι μικροκομματική είναι μικρόνοες. Ο χαμηλός δικομματισμός και κυρίως η πολυδιάσπαση που παρατηρείται σε όλες τις τελευταίες αναμετρήσεις, δείχνουν ότι η απλή αναλογική είναι το μόνο εκλογικό σύστημα το οποίο θα αμβλύνει την πόλωση και θα απομακρύνει τον κίνδυνο μιας εθνικής τραγωδίας. Διότι θα υποχρεώσει τα κόμματα εξουσίας να βρουν έναν κοινό τόπο για να συγκυβερνήσουν…».

 Καλά στέφανα, με… κουμπάρους τους ολιγάρχες!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Οι ολιγάρχες του πλούτου και της διαφθοράς εξουσιάζουν την χώρα.

Δεσμεύουν την Πατρίδα μας για τις επόμενες γενιές, την ίδια ώρα, κατά την οποία Σαμαράς και Βενιζέλος πήραν στις πρόσφατες εκλογές μόλις 23% και 8% αντίστοιχα. Είναι κυβέρνηση μειοψηφίας βασισμένη στην πολιτική τρομοκρατία και σε βρώμικα συμφέροντα.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την Ρωσία του Γέλτσιν, όταν οι ολιγάρχες κατ’ ουσίαν κυβερνούσαν. Αυτό στην πραγματικότητα συμβαίνει και φαίνεται καθαρά και από τον ανασχηματισμό. Νέος τσάρος της οικονομίας ένας σύμβουλος του Σημίτη και του Παπαδήμου, που έκανε τα πρώτα του βήματα σαν άνθρωπος της FED του Γκρίνσπαν.

Αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου είχαμε τις δηλώσεις Σόιμπλε και την έκθεση του Δ.Ν.Τ. Αμφότερες κάνουν σκόνη και θρύψαλα το «success story» του Σαμαρά και τα παραμύθια περί αναπτύξεως.

Σκέπτεσθε εάν ο Σόιμπλε και το Δ.Ν.Τ. έκαναν τις ανακοινώσεις τους πριν τις εκλογές ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Όμως ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ! Γιατί; Γιατί θέλουν, γιατί τους συμφέρει να είναι στην εξουσία οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες και προπάντων οι 536 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής πρέπει να αγωνισθούν σκληρά με αγώνες πολιτικούς και κοινωνικούς να πέσει η κυβέρνηση της μειοψηφίας η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, μια κυβέρνηση, η οποία στηρίζεται στους διεφθαρμένους ολιγάρχες, οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τα ΜΜΕ μιας στυγνής προπαγάνδας και τον κλεμμένο από τον Ελληνικό λαό εθνικό πλούτο της χώρας.

Γκρεμίστε τους! 

Αυτό είναι σήμερα το Εθνικό Καθήκον κάθε Πατριώτη.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014


ΟΙ ΘΡΥΑΛΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ


Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρακολούθηση των αναγραφόμενων λίβελων κατά του Κινήματός μας στην εμετική ιστοσελίδα του καθεστωτικού, αναρχομαρξιστικού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάποιος, γνωστός για τις εθνομηδενιστικές του τοποθετήσεις, Δ. Χριστόπουλος, όλως τυχαίως νυμφευμένος με την κρατικοδίαιτη ισόβια υπάλληλο της κομμουνιστοκρατούμενης ΕΡΤ Μ. Κασίμη, ανάρτησε μία “εμπεριστατωμένη ανάλυση” σχετικά με την άνοδο του Κινήματος των ελλήνων Εθνικιστών.


Ο αμειβόμενος αδρά από το υστέρημα του ελληνικού λαού ανθέλληνας “καθηγητής”, αφού ανέμειξε στη χύτρα του θολωμένου του (από τη μισαλλοδοξία) μυαλού, κάθε τυχάρπαστο και ασύνδετο κοινωνικό και πολιτικό φαινόμενο (παράνομη μετανάστευση, δικτατορία, οικονομική κρίση), απεφάνθη “μετά παρεισσίας”

“Είναι η στιγμή που ο παλαιάς κοπής αυτοθυματοποιημένος ελληνικός εθνικισμός συνάντησε το όνειρο της «ισχυρής Ελλάδας»: μιας βαλκανικής καπιταλιστικής μητρόπολης που «διεισδύει οικονομικά» (σύμφωνα με μια δημοφιλή λέξη της δεκαετίας) στα εσωτερικά των αδυνάμων γειτόνων.”

Πριν παρομοιάσω τον εν λόγω κρατικοδίατο και ανιστόρητο, ανθέλληνα με τη γραφική φιγούρα του θεάτρου σκιών, που έχει ως συνήθειά της τα ασύστολα ψεύδη προκειμένου να καρπώνεται πρόσκαιρα και ανέξοδα οφέλη, κρίνω σκόπιμο να σχολιάσω λέξη προς λέξη την ακατάσχετη ψευδολογία του.

Πρώτο και κύριο, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε “παλαιάς κοπής”, ούτε συνυφασμένο και ταυτόσημο με πολιτικές δυνάμεις που λυμαίνονται, με την πλέον αδηφάγο διάθεση, τον πλούτο των ελλήνων επί σειρά ετών.

Το “αυτοθυματοποιημένος” θα το πετάξω με αηδία στα μούτρα αυτού του θρασύτατου εκπροσώπου της “αριστεράς”, θυμίζοντάς του ότι η εγκληματική και προδοτική παράταξη, την οποία ο ίδιος υπηρετεί, έχει εξαργυρώσει στο μέγιστο βαθμό τη “θυματοποίησή” της, με τους αθρόους και σκανδαλώδεις διορισμούς στελεχών της σε κάθε κρατική και δημόσια θέση, όπως συμβαίνει εξάλλου με τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Άλλωστε, το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας και τα φερέφωνά του ΜΜΕ, είχαν καταστήσει με την προπαγάνδα τους στη συνείδηση του ποδηγετημένου ελληνικού λαού, συνώνυμο του “αριστερός” το…”άγιος”.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν ο ίδιος και όλοι οι συνοδοιπόροι του “άγιοι αριστεροί” δε βρίσκουν χώρο να διαφυλάξουν τις ογκωδέστατες τραπεζικές τους καταθέσεις, καταφεύγοντας έτσι στην BLACKROCK και την JPMORGAN.

Την ίδια στιγμή, οι “αυτοθυματοποιημένοι” αγωνιστές του Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκονται στη φυλακή, είτε σε κατ’ οίκον περιορισμό, είτε τους ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, αγαπητοί ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της συστημικότατης και κρατικοδίαιτης “αριστεράς”.

Το τελευταίο κομμάτι φυσικά της φράσης του “καθηγητή” περί “ισχυρής Ελλάδας”, θα το αφήσω στην κρίση και τη χλεύη του κάθε σκληρά δοκιμαζόμενου συμπατριώτη μας, τη στιγμή μάλιστα όπου ο ίδιος και η κρατικοδίαιτη “goldenlady” σύζυγός του, εκτοξεύουν καθημερινά ποταμούς ανθελληνικής προπαγάνδας, προκειμένου να καταστήσουν την Πατρίδα μας ανίσχυρη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα.

Στην ίδια ιστοσελίδα http://left.gr/news/enas-polyhromos-kosmos-sto-athens-pride-2014-fotografies φιλοξενείται ένα φωτογραφικό απόσπασμα από την πλέον απεχθή και εμετική “παράσταση” που μπορεί να απεργαστεί ένας διεστραμμένος και ανώμαλος ανθρώπινος εγκέφαλος, το “AthensPride 2014″.

Ένας εσμός πάσης φύσεως ανώμαλων υβριδίων του ανθρώπινου είδους, “παρήλασε” με φόντο το κτίριο της Βουλής (εκεί όπου απαγορεύεται σε Έλληνες να συναθροίζονται), δηλώνοντας δημόσια τον εκμαυλισμό και τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας μας.

Γι’ αυτό το επαίσχυντο γεγονός, οι ιδεολογικοί συνοδοιπόροι του “καθηγητή”, αισθάνονται “υπερήφανοι” και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους προς κάθε ανώμαλο, συναισθανόμενοι προφανώς ότι όταν το πραγματικό πρόσωπο του ανθελληνικού κομματικού τους μορφώματος αποκαλυφθεί, μόνο ΚΙΝΑΙΔΟΙ και ΑΝΩΜΑΛΟΙ θα εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν.

Υπενθυμίζω λοιπόν στους “ινστρούχτορες” του ανθελληνισμού, του διεθνισμού και των παχυλών καταθέσεων, ότι οι θρυαλλίδες που επιχειρούν να εναύσουν στα θεμέλια του Έθνους των ελλήνων, με τις ψευτιές τους και τον ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟ τους (νεοελληνιστί…”πουστιά”), θα κοπούν από τη ρίζα και όλος ο αντεθνικός τους εσμός θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει, όπως άλλωστε κάθε προδοτική συμμορία στη μακραίωνη ιστορία του Έθνους μας.

Ορθά τα λάβαρα συναγωνιστές.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος