ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & TO ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2018




Ενώ όλα τα σωματεία (ΤΕΕ, Δικηγορικοί Σύλλογοι, κ.λπ.) είναι έτοιμα να διαγράψουν από μέλη τους όσους κυβερνητικούς βουλευτές ανήκουν στους κλάδους τους και ψηφίσουν το ασφαλιστικό (το ΤΕΕ θα διαγράψει και τον Τσίπρα…),........... 
...τα κομμούνια της ΕΣΗΕΑ -αφού διευκόλυναν με την ψευτο-απεργία τους τη συγκυβέρνηση να περάσει το ασφαλιστικό-φορολογικό ορυμαγδό χωρίς να ακούγεται άχνα- σφυρίζουν κλέφτικα! 

Αν και κάμποσοι βουλευτές της συγκυβέρνησης είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και σίγουρα μια διαγραφή θα τους πονούσε. 

Και το μόνο που έκαναν τα κομμούνια της ΕΣΗΕΑ, ήταν απλώς και μόνον η αποστολή μιας επιστολής «διαμαρτυρίας», για τα μάτια του κόσμου… 


ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ 
ΜΜΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2018!
 

Προσυμφωνημένο μνημόνιο για το 2018 μεταξύ Ελλάδας και ΔΝΤ, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το Bloomberg.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα που έκανε αίσθηση, υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του ΔΝΤ, για πρωτογενές πλεόνασμα του 3,5% του ΑΕΠ για το 2018, το οποίο θα επιτευχθεί με δημοσιονομικές ρυθμίσεις. 

Το κείμενο υποστηρίζει ότι τα νέα αυτά μέτρα, περιλαμβάνουν περαιτέρω μεταρρυθμίσεις και αλλαγές σε ΦΠΑ, φορολογία και ασφαλιστικό.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως τα εν λόγω μέτρα θα παρουσιαστούν στην Ελλάδα τον Ιούνιο, όπου και θα αρχίσει η κυβέρνηση Τσίπρα να συζητά για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά και τις προσαυξήσεις. 

Το δημοσίευμα σχολιάζει στην συνέχεια, πως θα δημιουργηθεί Μονάδα Μεγάλων Οφειλετών ώστε να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή των χρεών.

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει τα όποια μέτρα κριθούν απαραίτητα για αυτόν το σκοπό και προσαρμοζόμενα στις εκάστοτε συνθήκες», αναφέρει το προσχέδιο του μνημονίου, που παρουσίασε το Bloomberg.