ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΡΟΣ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ : ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέσα σε κλίμα πανικού, ανακινούνται και σενάρια πρόωρων εκλογών προς τον Οκτώβρη, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του Μαξίμου και της Συγγρού
φέρονται να προκρίνουν μια τέτοια λύση.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΡΟΣ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ:

«Ένα πλαίσιο συνεννόησης απαιτείται πριν είναι πολύ αργά για όλους μας»

 Τα πόνεσε και τα έτσουξε τα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, σε τέτοιο σημείο που μόνο στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή» δημοσιεύτηκαν την επόμενη μέρα 3 μαζεμένα εμπρηστικά άρθρα κατά της Χρυσής Αυγής. 


Σας παραθέτουμε το 3ο, με τίτλο «Ένα πλαίσιο συνεννόησης απαιτείται πριν είναι πολύ αργά για όλους μας»:

«Το κύριο ζήτημα είναι η ανοιχτή απειλή που συνιστά πλέον η Χρυσή Αυγή κατά της Δημοκρατίας, αντιγράφοντας τις μεθόδους των ναζί στην πορεία τους για την κατάκτηση της εξουσίας στη Γερμανία. Και παράλληλα, το κύριο ερώτημα είναι πώς αντιμετωπίζεται σήμερα αυτή η απειλή από την πολιτεία και τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» στην Ελλάδα… Όπως ακριβώς ο χιτλερισμός, βασική γραμμή της Χρυσής Αυγής είναι ο ρατσισμός και η άσκηση ρατσιστικής βίας. Προς το παρόν, γιατί είναι βέβαιο ότι αν και όταν της δοθεί η δυνατότητα, θα ασκήσει βία και κατά των πολιτικών αντιπάλων της και όλων των υπόλοιπων πολιτών. Η πολιτεία, λοιπόν, είναι αντικειμενικά αναγκασμένη να την αντιμετωπίσει με την επιβολή του νόμου σε κάθε περίπτωση, όπως ευαγγελίζονται και πράττουν προς τιμήν τους ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας. Να ταράξει δηλαδή τους νεοναζί στην επιβολή της νομιμότητας με τη στήριξη όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Που προϋποθέτει, όμως, ότι αυτά δεν θα αμφισβητούν τη νομιμότητα της κυβέρνησης, δεν θα υπονομεύουν με δηλώσεις τη Δημοκρατία, δεν θα καταφεύγουν σε ρητορική βίας, δεν θα δικαιολογούν καμία πράξη βίας και θα απομονώσουν πλήρως πολιτικά μέσα και έξω από τη Βουλή τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής».



Τουτέστιν, λέει –δια αντιπροσώπου- ο Αλαφούζος (και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί…) προς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή κυρίως προς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (γιατί τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν έτσι κι αλλιώς): ενωθείτε σε μια συγκυβέρνηση και χτυπήστε όλοι μαζί την Χρυσή Αυγή. 

Ταράξτε την στη… νομιμότητα (των απαγορεύσεων, των αντισυγκεντρώσεων, των αποκλεισμών, της λάσπης κ.λπ.). 

Γιατί αλλιώς, θα είναι πολύ αργά για όλους μας. 

Μα, είναι ήδη πολύ αργά για όλους τους, κι ας μην το’ χουν πάρει χαμπάρι ακόμα!



Ασυμβίβαστοι και αποφασισμένοι να μη κάνουμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό στις ιδέες μας. Ας το πάρουν απόφαση.


Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σάββατο 
15 Οκτωβρίου 2011. 
Η τοποθέτηση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων κ. Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου.
Αποτελεί ένα ευτυχισμένο της μοίρας σημάδι το γεγονός οτι διαβήκαμε επί μακρού χρονικού διαστήματος την οδό της περιφρονήσεως των πολλών. 
Ήταν αναμφισβήτητα εκείνη η περιφρόνηση και η απαξίωσή μας από τους πολλούς, τα στοιχεία τα οποία μας κατέστησαν σκληρούς και ανθεκτικούς, θωράκισαν την Πίστη μας και ατσάλωσαν τη Θέλησή μας.  
Από την αυγή του 21ου αιώνα, χρειάστηκε να περάσει μόλις μια δεκαετία, ώστε εκείνοι που κάποτε μας χλεύαζαν, να προσβλέπουν σε μας την Καθαρτήριο Δύναμη του Ελληνικού Έθνους!
O Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δεν είναι κόμμα αστικό. Υπό αυτό το πρίσμα, το Κίνημα δε θα συρθεί ποτέ πίσω από επιλογές ψηφοθηρικές, μήτε και θα ανοίξει τις πόρτες του σε δειλούς και προσκυνημένους.
Δεν εισήλθαμε στο στίβο της ιδεολογικής και πολιτικής αντιπαράθεσης για να γίνουμε αρεστοί στους πολλούς. Δεν ήρθαμε για να μοιράσουμε αφειδώς «θα» αλλά αντίθετα, για να καταδείξουμε τα «πρέπει», τα οποία ο Λαός μας δυστυχώς απεμπόλησε. Τα απεμπόλησε επί σειρά δεκαετιών και τώρα πληρώνει βαρύτατα το τίμημα της εμπιστοσύνης στα μεταπολιτευτικά ψοφίμια της αριστεράς και της δεξιάς.
Προς τούτο και έχει την απαίτηση άπαντες οι νέοι Συναγωνιστές να προσαρμόσουν το βηματισμό τους, στο βηματισμό της Εθνικιστικής Φάλαγγος.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι μόδα, είναι η αιώνια Πίστη μας και η έκφραση του ιστορικού πεπρωμένου του Μεγάλου μας Έθνους.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ...

Η TURKISH AIRLINE ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ...

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έχει επισήμως κατατεθεί πρόταση για την πώληση του 100% της Olympic Air στον τουρκικό αερομεταφορέα, Turkish Airlines. Σύμφωνα με την πρόταση η ελληνική εταιρεία θα διατηρήσει για τουλάχιστον δύο χρόνια το όνομα και τα σήματά της, καθώς και διακριτό πτητικό έργο, στόλο και προσωπικό. Στη συνέχεια θα ενταχθεί πλήρως στη μητρική εταιρεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Τεμέλ Κοτίλ, δήλωσε αποκλειστικά στην εφημερίδα Zaman ότι η προσφορά τους είναι κατά 19 εκατομμύρια ευρώ μεγαλύτερη από αυτήν της Aegean. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Olympic που δεν κατονομάζεται από την εφημερίδα, επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Ειδικοί σε θέματα ανταγωνισμού έχουν εκφράσει εδώ και καιρό έντονες επιφυλάξεις για την πρόταση εξαγοράς της Olympic από την Aegean, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times και ρεπορτάζ του CNN Turk φαίνεται να οδηγείται σε ναυάγιο. Οι παραχωρήσεις που ανακοίνωσε προ ημερών η Aegean σκοντάφτουν και μάλλον δεν γίνονται αποδεκτές από την Κομισιόν.
Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish άφησε να εννοηθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Olympic, η τουρκική εταιρεία σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση εξαγοράς και για την Aegean.

Η Turkish Airlines είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο. Από το 2009 κερδίζει το επονομαζόμενο «Όσκαρ» του κλάδου των αερομεταφορών. Το 2012 περισσότεροι από 18 εκατομμύρια επιβάτες από 100 χώρες ανέδειξαν την Turkish Airlines ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.
Στα άμεσα σχέδια των Τουρκικών Αερογραμμών, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είναι να καταστήσουν το Ελευθέριος Βενιζέλος δεύτερη βάση της εταιρείας, μετά το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, και να προσθέσουν απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις από την Αθήνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής εταιρείας διαχείρισης του Ελ. Βενενιζέλος που ρωτήθηκε σχετικά, αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα. 

thestival.gr