ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Συνέχιση της εκλογολογίας λίγες μέρες πριν τα... νέα μέτρα.Θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων: Μέχρι τις 18 Αυγούστου θα ψηφιστεί το Μνημόνιο Σύριζα – Δείτε τη λίστα με τα μέτρα! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Το Βρώμικο Σχέδιο των Ευρωπαίων… Όπλο της Ελίτ Η Ελληνική Οικονομική Κατάρρευση…Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού - BINTEO



Η εκλογολογία δίνει και παίρνει μέσα στον εφετινό Αύγουστο, χορηγώντας του αναμφίβολα τον τίτλο του πιο πολιτικού Αυγούστου των τελευταίων ετών. Σύμφωνα, πάντως, με τον Τσίπρα και το επιτελείο του, αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα εκλογών. Τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος του Grexit. 

Με δεδομένο ότι η συμφωνία θα υπογραφεί και θα πάει για έγκριση από την Βουλή στο διάστημα 17-19 Αυγούστου, θεωρείται μάλλον δύσκολο να προκηρυχθούν εκλογές για τον Σεπτέμβριο, αν σκεφτούμε ότι το Μνημόνιο-3 θα περιλαμβάνει κάποια μέτρα τα οποία θα πρέπει να ψηφιστούν άμεσα. Άρα, πάμε για Οκτώβριο;

Ας μην μπούμε σ’ αυτή την διαδικασία, που θυμίζει την «κολοκυθιά». Τον Οκτώβριο, πάντως, θα πρέπει να ψηφιστεί ο νέος αντιασφαλιστικός νόμος, για να αρχίσει να εφαρμόζεται από 1/1/2016. Θα πρέπει, επίσης, να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους. Επομένως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν αν και όποτε το επιτρέψουν οι δανειστές. Εκτός και αν δεν μπορέσει να βρεθεί βιώσιμη κυβερνητική λύση, είτε με κυβέρνηση μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (όπως είναι και σήμερα, άλλωστε), είτε με κάποιο ευρύτερο σχήμα, με ή χωρίς τον Τσίπρα στην πρωθυπουργία.

Η διατύπωση «μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος του Grexit» είναι πραγματικά τόσο ασαφής που χωράει την οποιαδήποτε ερμηνεία. Όσο για τις «τσιριμόνιες» του Τσίπρα, ότι δεν δέχεται σε καμία περίπτωση κυβέρνηση ειδικού σκοπού, δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν ως αξιόπιστη ερμηνεία οτιδήποτε από τα λεγόμενα μιας κυβέρνησης, η οποία προέβη στην μεγαλύτερη κωλοτούμπα των τελευταίων ετών. Σίγουρα, όμως, αυτή η συνεχιζόμενη εκλογολογία χρησιμοποιείται καταλλήλως από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκαθάριση του εσωκομματικού πεδίου.

 Τόσο τους Λαφαζανικούς, όσο και τους αμφιταλαντευόμενους τους καλεί είτε να αποχωρήσουν είτε να συνταχθούν με τον Τσίπρα, καθώς οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν με λίστα, την οποία φυσικά θα καταρτίσει αυτός ως αρχηγός.

Ο καθένας, λοιπόν, από τους «διαμαρτυρόμενους» πρέπει να διαλέξει. Ή θα συνταχθεί με την ηγετική ομάδα ή θα ακολουθήσει τους τύπους της «Αριστερής Πλατφόρμας» στην δημιουργία νέου κόμματος. Το επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και προφανώς θα επικυρώσει την διάσπαση και την αποχώρηση του Λαφαζάνη και των δικών του. Το μόνο ερώτημα, ως προς την εκκαθάριση των εσωκομματικών λογαριασμών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πόσοι από τους νυν βουλευτές τελικά θα αναλογιστούν το «ύψιστο αγαθό» της διατήρησης της έδρας τους και θα συσπειρωθούν, έστω και αναγκαστικά, γύρω από την ομάδα του Τσίπρα, και πόσοι θα ρισκάρουν προσχωρώντας στο νέο σχήμα που θα δημιουργήσουν οι αποχωρήσαντες μαζί με τον Λαφαζάνη.

Υπάρχει, άλλωστε και το προηγούμενο του Αλαβάνου, ο οποίος με το Σχέδιο Β «πάτωσε» εκλογικά και φοβούνται μήπως χάσουν τα μεγαλεία της έδρας και της εξουσίας, πριν προλάβουν να ζεστάνουν τα βουλευτικά έδρανα. 

«Πρώτη φορά Αριστερά», αλλά στα προνόμια σκέφτονται πάντοτε καθεστωτικά.

Γιώργος Μάστορας



Θέλουν την εξόντωση των Ελλήνων: Μέχρι τις 18 Αυγούστου 
θα ψηφιστεί το Μνημόνιο Σύριζα 
– Δείτε τη λίστα με τα μέτρα!

Σε λίγες μέρες, όπως αναφέρουν τα καθεστωτικά μέσα, οι διεθνείς τοκογλύφοι θα παραδώσουν στους συριζαίους το προσχέδιο του νέου αριστερού (αλλά αμερικανοκομμουνιστικού, αφού θα είναι γραμμένο στα αγγλικά) μνημονίου. Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μία «κεραυνοβόλα» ψήφισή του πριν τελειώσει ο Αύγουστος, ώστε να μην λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα το όλο ζήτημα.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν ήδη τεθεί όλων των ειδών τα ζητήματα και όπως λένε κυβερνητικοί κύκλοι, ο στόχος της ψήφισης του νέου μνημονίου μέχρι τις 18 Αυγούστου είναι απολύτως εφικτός, γεγονός που σημαίνει ότι θα αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές άρον – άρον, προκειμένου το μνημόνιο να υπογραφεί πριν τελειώσουν τα «μπάνια του Λαού».

Ουσιαστικά το νέο μνημόνιο του Σύριζα θα περιλαμβάνει ότι μέχρι τώρα φοβόταν να περάσει η νουδούλα συν άλλα τόσα μέτρα. Ήδη, θυμίζουμε, έχουν ψηφιστεί δύο πακέτα προαπαιτούμενων μέτρων και αναμένεται το προσεχές διάστημα να ψηφιστεί και το τρίτο πακέτο, που θα περιλαμβάνει και την χαριστική βολή στην αγροτική παραγωγή της χώρας.

Από κει και πέρα το νέο μνημόνιο θα περιλαμβάνει συνεχή νέα πακέτα μέτρων σε εύρος τριετίας, τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν σε μία δημοσιονομική προσαρμογή της τάξεως του 5% περίπου. Βέβαια αυτό το ποσοστό είναι η αρχική εκτίμηση και είναι σίγουρο πως στην πορεία θα προκύπτουν και νέες αποκλίσεις, δηλαδή νέα επιπλέον μέτρα.

Αυτά που θα ψηφιστούν άμεσα είναι τα εξής:

  1. Αλλαγές στο νόμο για τις 100 δόσεις, προκειμένου να αποκλειστούν αρκετοί από τους δικαιούχους.
  2. Κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ και παράλληλη αύξηση των συντελεστών για τα χαμηλότερα εισοδήματα.
  3. Ισοδύναμα μέτρα που θα αντισταθμίσουν ή θα ακυρώσουν τις αποφάσεις δικαστηρίων που δικαιώνουν κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τα μνημόνια.
  4. Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και ουσιαστική κατάργηση όλων των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων
  5. Μείωση της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης
  6. Κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.
  7. Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.
  8. Μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.
  9. Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων (φούρνοι, ταξί, φαρμακεία, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές και έπεται συνέχεια…)
  10. Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.
Ήδη συμφωνηθέντα, αλλά που πρόκειται να ψηφιστούν αργότερα για… πολιτικούς λόγους:
  1. Κατάργηση ΕΚΑΣ
  2. Ομαδικές απολύσεις
  3. Πώληση των «κόκκινων δανείων» σε ξένες εισπρακτικές εταιρείες, μέσω δημιουργίας μίας “bad bank”.
  4. Δημιουργία Ταμείου Ξεπουλήματος, το οποίο θα φροντίσει να πουλήσει έναντι πινακίου φακής τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
  5. Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων με ορίζοντα την… Βουλγαρία
Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι η πλήρη αποσάθρωση της Ελληνικής Οικονομίας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ώστε να εμφανιστούν αργότερα ως «σωτήρες» οι «επενδυτές» που θα αγοράσουν τα πάντα για «ένα κομμάτι ψωμί» και θα δίνουν μισθούς πείνας στους «ιθαγενείς». 


Το Βρώμικο Σχέδιο των Ευρωπαίων… 
Όπλο της Ελίτ 
Η Ελληνική Οικονομική Κατάρρευση…


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ… ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ… ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ… ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ…

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…

Ευρωπαίοι Πολιτικοί και Ελίτ εκμεταλλεύονται την ελληνική οικονομική κατάρρευση για να… πιέσουν για τη δημιουργία μιας κεντρικής «οικονομικής κυβέρνησης» η οποία θα έχει την εξουσία να φορολογούν τους πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ιδέα δεν είναι καινούργια. Το 2011 ο δισεκατομμυριούχος απατεώνας τοκογλύφος, Τζορτζ Σόρος, υπέρμαχος και πρωτοστάτης της παγκοσμιοποίησης, είπε ότι είναι ζωτικής σημασίας η Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει μια κεντρική αρχή. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, αλλά η ανάγκη να γεννηθεί το συστατικό που λείπει: ένα ευρωπαϊκό ταμείο με τη δύναμη να φορολογεί και ως εκ τούτου να δανείζει και να δανείζεται».

hellasforce.com

Η πρώτη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά την άρση των παράνομων περιοριστικών όρων.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού - BINTEO



Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Αθηνών ήταν τα εξής:

  • Αντέξαμε την πιο σκληρή και παράνομη πολιτική δίωξη της Μεταπολίτευσης και σήμερα είμαστε πιο συσπειρωμένοι από ποτέ
  • Οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής εμπνέονται από τους δύο Ήρωες Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα και τον Εθνικισμό
  • Παραμένουμε η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη που αρνείται την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους τοκογλύφους
  • Θα πολεμήσουμε το αριστερό μνημόνιο του Σύριζα όπως πολεμήσαμε τα καθεστώτα Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου
  • Η λαθρομετανάστευση και το δημογραφικό αποτελούν σήμερα τις μεγαλύτερες πληγές της Ελλάδος
  • Διαθέτουμε Εθνικό Σχέδιο για διέξοδο από την οικονομική κρίση που θα βασιστεί στην σκληρή και παραγωγική εργασία των Ελλήνων και στην εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου της Πατρίδας μας

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης 
του Ελληνικού Λαού