ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύριζα, αντί για το μνημόνιο, έσκισε το προεκλογικό του πρόγραμμα - Μοναδική δύναμη αντίστασης στους διεθνείς τοκογλύφους η Χρυσή Αυγή



O Σύριζα διατηρεί όλα τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.
Μοναδική δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές.


Πολύ σύντομα, όταν η ελληνική κοινωνία βιώσει τις συνέπειες της τραγελαφικής πολιτικής του Σύριζα, θα ξεχαστούν μονομιάς τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των τσιπρο-βαρουφάκηδων. Τότε ο ελληνικός λαός θα στραφεί στην μοναδική εθνική επιλογή, που είναι παράλληλα και ο μεγάλος φόβος του διεθνούς συστήματος και της ανθελληνικής εξουσίας.Ορθώς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τα μεγαθήρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού βρίσκεται προ των πυλών...


Τελικώς, από ότι φαίνεται, το μοναδικό σημείο στο οποίο δεν πρόκειται να κάνει κωλοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι προδοτικές του θέσεις για τα Εθνικά Θέματα και στην ιδεοληψία του περί λαθρομεταναστών.

Στο θέμα της οικονομίας ήδη ζήτησε την παράταση του μνημονίου, ενώ στο θέμα της γεωπολιτικής, αποδείχτηκαν όνειρα θερινής νυκτός οι εξαγγελίες καμμένων και τσιπραίων για στροφή προς Ρωσία και αμφισβήτηση της ευρωζώνης. Όπως όλα δείχνουν, επιβεβαιωνόμαστε πλήρως όταν λέγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ και τίποτε παραπάνω.

Όπως ο Βενιζέλος ήταν ένας εκ των πρώτων που μετέβη στην Ουκρανία για να πουλήσει μνημόνιο, έτσι και τώρα ήταν ένας εκ των πρώτων προορισμών του νέου ΥΠΕΞ ή «Σουσλώφ της Κουμουνδούρου», Νίκου Κοτζιά, που κατά παραδοχή του...καταδεχόταν να δημοσιεύει βιβλία με ανοησίες κατ’ εντολή του Περισσού. Βεβαίως δεν είναι μόνο το ζήτημα πως πήγε εκεί, το ζήτημα είναι τι είπε στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Ουκρανό ομόλογό του. Ιδού:

"Οι κυρώσεις σήμερα μπορεί να έχουν την τύχη των κυρώσεων που είχαν κατά της Κούβας και κατά του Ιράν. Οι κυρώσεις πρέπει να είναι εργαλείο διπλωματίας. Πρέπει να βοηθούν την ειρήνη και να εξυπηρετούν τη διπλωματία. Κυρώσεις όπως αυτές που χρησιμοποιήσαμε εμείς για το βαλκανικό πρόβλημα - που δεν ήταν αποτελεσματικές, το λέμε σε κάθε φίλο μας - θα πρέπει να τις αποφεύγουμε. Οι κυρώσεις πρέπει να βοηθούν τον ουκρανικό λαό, την Ουκρανία, την ειρήνη και τη σταθερότητα, ως μέσο διπλωματίας, αυτή είναι η αρχή μας"

Κοινώς, το ζήτημα για τον Κοτζιά δεν είναι αν επιβάλλονται κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας και των Ελλήνων αγροτών, αλλά αν αυτές είναι αποτελεσματικές ή όχι. Αν «βοηθούν την ειρήνη και την σταθερότητα» ή όχι. Βεβαίως και στις δύο περιπτώσεις, είναι ή δεν είναι «αποτελεσματικές» για την «ειρήνη» και την «σταθερότητα» οι κυρώσεις, οι Έλληνες αγρότες θα το βιώσουν στο πετσί τους.

Ο Π@Π@ΡΑΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...;;; «ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΥΣ ΤΟΥΣ»

ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ.. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ!

Ιδιαίτερα σκληρός και απόλυτος ήταν για ακόμα μια φορά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Eurogroup όπου η Ελλάδα και οι Βρυξέλλες κατέληξαν σε κατ' αρχήν συμφωνία.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Θα περάοσυν πολύ δύσκολα όταν θα εξηγήσουν την συμφωνία στους ψηφοφόρους τους».

Επίσης είπε ότι όσο δεν ολοκληρώνεται το πρόγραμμα αξιολόγησης τότε χρήματα δεν θα δοθούν στην Ελλάδα.














Για όσους θεωρούν ότι τα παραλέμε και δεν έχουμε να κάνουμε με κωλοτούμπα... Τους απαντάμε με απόσπασμα από το κοινό χθεσινό ανακοινωθέν του Eurogroup: ...Οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται ότι δε θα ανακαλέσουν μέτρα και δε θα κάνουν μονομερείς αλλαγές στις πολιτικές και δομικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν αρνητική επίδραση στους οικονομικούς στόχους, την οικονομική ανάκαμψη, ή την οικονομική σταθερότητα... 

Για να μην έχετε κι άλλες απορίες όταν λέει δεν θα ανακαλέσουν μέτρα εννοεί τα μνημονιακά αντισυνταγματικά και ανθελληνικά μέτρα που οδήγησαν σε διάλυση την ελληνική οικογένεια και κοινωνία... 


O Σύριζα λοιπόν υπέγραψε τη διατήρηση όλων των αιματηρών μνημονιακών μέτρων, αποδέχεται την επαίσχυντη εποπτεία της τρόικα (με άλλο όνομα) και απαρνείται τις φιλολαϊκές, προεκλογικές του υποσχέσεις για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Ο Μπαρουφάκης μάλιστα είπε επί λέξει.. "Δεν θα έχουμε άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις μέσα στο επόμενο τετράμηνο"! Δηλαδή είπε, μετά το τετράμηνο θα σας γαμήσουμε κανονικά... Απλά πήρε μία τετράμηνη παράταση από τον Σόιμπλε για να αρχίσει το γαμήσι του νέου μνημόνιου... 

Μοναδική λοιπόν δύναμη αντίστασης στην οικονομική κατοχή της χώρας, μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κίνημα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμός-Χρυσή Αυγή, γι' αυτό και οι εκλεγμένοι βουλευτές του παραμένουν παράνομα στις φυλακές. 

Πολύ σύντομα, όταν η ελληνική κοινωνία βιώσει τις συνέπειες της τραγελαφικής πολιτικής του Σύριζα, θα ξεχαστούν μονομιάς τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των τσιπρο-βαρουφάκηδων

Τότε ο ελληνικός λαός θα στραφεί στην μοναδική εθνική επιλογή, που είναι παράλληλα και ο μεγάλος φόβος του διεθνούς συστήματος και της ανθελληνικής εξουσίας. Ορθώς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τα μεγαθήρια της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας. 

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού βρίσκεται προ των πυλών...