ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Μαγείρεψαν τις εκλογές του 2012 οι «νταβατζήδες» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου-Oι συνδυασμοί της “Ελληνικής Αυγής”

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου 

στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"



Το ομολόγησε η Μαρία Σπυράκη: Έκρυψαν από τον λαό σε προεκλογική περίοδο ότι μετέφεραν με αεροπλάνα ευρώ από την Ιταλία στην Ελλάδα

Η ομολογία της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Mega Μαρίας Σπυράκη ότι τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 αεροπλάνα μετέφεραν χρήμα για τις τράπεζες από την Ιταλία στην Ελλάδα και ότι το γεγονός αυτό το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ από τον λαό σε άλλη χώρα θα είχε δημιουργήσει κυριολεκτικά έναν πολιτικό σεισμό. Περισσότερο χαρακτηριστικό παράδειγμα διαμορφώσεως ενός εκλογικού αποτελέσματος με απόκρυψη πραγματικών γεγονότων δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρξει.

Είναι βέβαιον ότι η Μαρία Σπυράκη δεν προέβη στην απόκρυψη του σοβαρού αυτού γεγονότος σε προεκλογική επαναλαμβάνω περίοδο με δική της πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν εντολής των ιδιοκτητών του σταθμού Mega και φυσικά της Κυβερνήσεως. 

Είναι επίσης βέβαιον ότι το μυστικό αυτό, το οποίο θα άλλαζε τον πολιτικό χάρτη της χώρας, δεν το γνώριζε μόνο το Mega, αλλά και άλλοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι «νταβατζήδες» εργολάβοι μεγαλοκαναλάρχες ποδηγέτησαν την πολιτική ζωή της χώρας και συνεχίζουν να την ποδηγετούν. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τηλεχούντας, η οποία εξουσιάζει την δημόσια ζωή, ο ποταμός της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής χωρίς αντίλογο τους τελευταίους επτά μήνες μετά την παράνομη και αντισυνταγματική φυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όπως επίσης και ο πλήρης αποκλεισμός από τους δημόσιους διαφθορείς των καναλιών του πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή, παράνομα και παρά τις συστάσεις του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ). Ζούμε στον καιρό της ΤΗΛΕΧΟΥΝΤΑΣ, κατά τον οποίον πουλημένοι πολιτικοί ομιλούν και ενεργούν σαν μαριονέτες στο κουκλοθέατρο της ψευτοδημοκρατίας.

Ας επανέλθουμε, όμως, στην αποκάλυψη της Μαρίας Σπυράκη, η οποία δεν ήλθε αυθόρμητα, αλλά αναγκάσθηκε στην ομολογία αυτή μετά από δημοσίευμα Αγγλικής εφημερίδας. Η οποία Μαρία Σπυράκη, παλαιότερα ένθερμη οπαδός του ΠΑΣΟΚ, για την υπηρεσία της αυτή, να κρύψει δηλαδή την Αλήθεια από τον λαό, έλαβε την αμοιβή της με μία θέση στο ψηφοφέλτιο της Ν.Δ.

Για να αντιληφθείτε δε πόσο σκοτεινή και βρώμικη ήταν αυτή η επιχείρηση παραπληροφορήσεως του λαού πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι τα Ευρώ από την Ιταλία ερχόντουσαν στην Ελλάδα με αεροπλάνο, το οποίο προσγειωνότανε στην Ελευσίνα, σε αεροδρόμιο... στρατιωτικό (!!!) και όχι στο αεροδρόμιο των Σπάτων...

Είναι ξεκάθαρο ότι οι «νταβατζήδες» σε πλήρη συνεργασία με την χούντα του Μνημονίου έπαιξαν ένα βρώμικο παιχνίδι, εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και μάλιστα επαναλαμβάνω σε περίοδο προεκλογική. Κατά τα άλλα είναι «δημοκράτες», κρύβοντας την Αλήθεια και κλέβοντας ψήφους.

Σε οποιαδήποτε χώρα γινότανε μια τέτοια αποκάλυψη θα γινότανε σεισμός, θα είχαμε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις. Εδώ, όμως, τίποτε! Τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Αυτό είναι το ψευτορωμέικο, η Μπανανία Ελλαδιστάν.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος


Ανακηρύχθηκαν 

όλοι οι συνδυασμοί της “Ελληνικής Αυγής” - Πανέτοιμοι για την πρώτη μεγάλη μάχη 

των αυτοδιοικητικών εκλογών


Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί της “Ελληνικής Αυγής” - Πανέτοιμοι για την πρώτη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία ανακήρυξης των αυτοδιοικητικών συνδυασμών σε Δήμους και Περιφέρειες.
Όπως ήταν αναμενόμενο εγκρίθηκαν όλοι οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία, παρά το κλίμα τρομοκρατίας και παραπλάνησης που ήθελαν να δημιουργήσουν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.
Ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής μπαίνει στην τελική του φάση κόντρα στον βρώμικο πόλεμο, τις πολιτικές διώξεις και τα σενάρια εκτροπής που διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
Αναλυτικά οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" στις Περιφέρειες:
Αναλυτικά οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" στους Δήμους:





















ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ευρωεκλογές 2014



ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣAΤΕ TO ΥΛΙΚΟ 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...




Το φως της δημοσιότητας είδαν το τελευταίο 48ωρο ακόμα δύο δημοσκοπήσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, της Palmos Analysis για το TVXS (Κούλογλου) και της Metron Analysis για το Έθνος (Μπόμπολας).
Συνήθως δημοσιοποιούμε τα δημοσκοπικά (!) ευρήματα, για να έχουμε αρκετό υλικό για να γελάσουμε σε 15 μέρες από τώρα, όταν οι κομπογιαννίτες θα έχουν διαψευσθεί πλήρως. Οι δημοκλόποι όμως αυτήν την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε υπερβολή και γελοιότητα και δεν θα μπούμε στο τραγελαφικό παιχνίδι εντυπώσεων.
Από την στιγμή που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή τέταρτο ή ακόμα και πέμπτο κόμμα (!) με μονοψήφια ποσοστά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί τους. Είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι εντυπώσεων και παραπλάνησης, όπως ήταν αυτό που παιζόταν μέχρι σήμερα το πρωί, ότι δήθεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής" και να μην εγκριθούν οι επικεφαλής των συνδυασμών.
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, γιατί θα ήταν Συνταγματικό πραξικόπημα άνευ προηγουμένου, και τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Αυγής" ανακηρύχθηκαν κανονικά από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία.
Για μια εβδομάδα ακόμη θα ακούμε ότι δήθεν υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ούτε αυτή η νομική εκτροπή μπορεί να γίνει όπως παραδέχτηκε και ο Βενιζέλος.
Έτσι το μόνο που απέμεινε στα παπαγαλάκια του καθεστώτος είναι η λάσπη, η τρομοκρατία μέσω ΕΔΕ για εθιμοτυπικές επισκέψεις και φυσικά οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που θα ασκούν ψυχολογική επιρροή στους ψηφοφόρους μέχρι την τελευταία στιγμή με εντολή Σαμαρά.
Ούτε όμως κι αυτό το μάταιο σχέδιο θα πετύχει. Ο Έλληνας ξύπνησε και σε 14 μέρες από σήμερα θα δώσει ένα ηχηρό ράπισμα στους ψεύτες και τους σκευωρούς.
Ο θρίαμβος των συνδυασμών της "Ελληνικής Αυγής" και της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές είναι αναπόφευκτος!



Έγραψε σχετικά το έγκυρο defencenet.gr: Μetron Analysis - 'Ο,τι πληρώσεις παίρνεις: 1η ΝΔ, 3η «Ποταμιά» και πρωθυπουργός μόνο ο Α. Σαμαράς!
Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, το σύστημα «δίνει τα ρέστα» του με νέο μπαράζ κατά παραγγελία «δημοσκοπήσεων». Και εύλογα κανείς αναρωτιέται: πού θα «τρέξουν να κρυφτούν» μετά το επερχόμενο εκκωφαντικό αποτέλεσμα της κάλπης;
Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 20,6% έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν το Ποτάμι με 7,8%, το ΚΚΕ με 4,8% η ΧΑ με 4,3%, η Ελιά με 4,2%, οι ΑΝΕΛ με 3,7% η ΔΗΜΑΡ με 1,6%, το ΛΑΟΣ με 1,4% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.
Η ΝΔ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου αν γίνονταν σήμερα βουλευτικές εκλογές συγκεντρώνοντας το 22,3% έναντι 21,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το Ποτάμι με 8,4%, η ΧΑ με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,7%, η Ελιά με 4,6% οι ΑΝΕΛ με 3,6%, η ΔΗΜΑΡ με 1,9% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,2%. Το 40% εκτιμά πως η ΝΔ θα έρθει πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές με μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 31% θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με μικρή διαφορά.
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός συγκεντρώνοντας το 42% έναντι 25% του Αλέξη Τσίπρα. Το 61% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών ενώ το 79% δηλώνει υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.
defencenet.gr


Απίστευτοι λογαριασμοί ΔΕΗ 

και εκκαθαριστικά εφορίας έρχονται μετά τις εκλογές


Απίστευτοι λογαριασμοί ΔΕΗ και εκκαθαριστικά εφορίας έρχονται μετά τις εκλογές
Φορο-σοκ χειρότερο και από ηλεκτροσόκ αναμένεται να υποστούν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι με την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τα εκκαθαριστικά «καίνε» κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, αλλά και μικρομεσαίους επιχειρηματίες οι οποίοι το 2013 εμφάνισαν ζημία ή αναγκάστηκαν λόγω της κρίσης να βάλουν «λουκέτο» στην επιχείρησή τους και διαμένουν σε ιδιοκτήτη ή μισθωμένη ή δωρεάν παραχωρημένη κατοικία και έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο.

Οι φετινές φορολογικές δηλώσεις αναμένεται να αποδειχθούν «εφιάλτης» για μεγάλο αριθμό φορολογούμενων, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν σημαντικά ποσά φόρου για μικρά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα.

Φορολογούμενοι με το ίδιο ακριβώς εισόδημα, έστω 20.000 ευρώ, θα έχουν διαφορετική φορολογική επιβάρυνση, δηλαδή:

- αν είναι μισθωτοί ο φόρος ανέρχεται στο ποσό των 2.300 ευρώ,
- αν είναι αυτοαπασχολούμενοι ο φόρος ανέρχεται στο ποσό των 5.200 ευρώ πλέον προκαταβολή φόρου 55% (2.860 ευρώ), ο συνολικός φόρος ανεβαίνει στις 8.060 ευρώ,
- αν το εισόδημα αυτό προέρχεται από ενοίκια ο φόρος ανέρχεται σε 3.840 ευρώ πλέον προκαταβολή φόρου 55% (2.112 ευρώ) ο συνολικός φόρος «φουσκώνει» στις 5.952 ευρώ.

Όμως ο απόλυτος φορολογικός παραλογισμός κρύβεται στη φορολόγηση βάσει τεκμηρίων, τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα τη φορολογική επιβάρυνση. Ο κώδικας φορολογίας εισοδήματος προβλέπει ότι η διαφορά τεκμηρίων προστίθεται στα εισοδήματα της πηγής από την οποία δηλώνονται τα μεγαλύτερα εισοδήματα και αν δεν δηλώνονται εισοδήματα από καμία πηγή φορολογείται ως εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες.

Για παράδειγμα, άγαμος μισθωτός με ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα 100 τ.μ. και έχει ένα αυτοκίνητο 1.600 κ.ε. πενταετίας θα φορολογηθεί για τεκμαρτό εισόδημα 13.900 ευρώ (4.500 ευρώ για την κατοικία + 6.400 ευρώ για το Ι.Χ.+ 3.000 ευρώ το ελάχιστο τεκμήριο) και θα πληρώσει φόρο 958 ευρώ ή 418 ευρώ επιπλέον σε σχέση με τον φόρο των 540 ευρώ που προκύπτει για το εισόδημα των 12.000 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες.

Aξήσεις, όμως έρχονται και στην ... ΔΕΗ! Όχι όμως στις βιομηχανίες (αν είστε βιομήχανος μην ανησυχείτε...) αλλά στους απλούς καναναλωτές!

Στα οικιακά τιμολόγια, από τις αποφάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αυξήσεις έως 5,4% στις χρεώσεις κατανάλωσης.

Η συνολική αύξηση για τους οικιακούς πελάτες (αθροιστικά για τις χρεώσεις χρήσης Συστήματος και Δικτύου) στον λογαριασμό ενός τυπικού νοικοκυριού, είναι μεταξύ 1,5% και 1,8% καθώς θα υπάρξουν μειώσεις 5- 11% στις πάγιες χρεώσεις.

Αναλυτικότερα, οι νέες χρεώσεις που ισχύουν από 1ης Ιουνίου 2014 έχουν ως εξής:

- Για τους πελάτες που συνδέονται στην υψηλή τάση (μεγάλες βιομηχανίες), οι μοναδιαίες χρεώσεις χρήσης Συστήματος μειώνονται κατά 4,9%, σε σχέση με τις τρέχουσες χρεώσεις.

- Για τους πελάτες που συνδέονται στη μέση τάση (βιομηχανίες μεσαίου μεγέθους, μεγάλες και μεσαίες εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις), οι χρεώσεις για το δίκτυο μεταφοράς μειώνονται κατά περίπου 29%, ενώ οι χρεώσεις για το δίκτυο διανομής μειώνονται κατά 1,8% ως προς το σκέλος ενέργειας και αυξάνονται κατά 3,4% ως προς το σκέλος ισχύος.

Για τους οικιακούς πελάτες η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:

-Δίκτυο διανομής: χρέωση ισχύος 0,56 ευρώ ανά κιλοβολταμπέρ ανά έτος (από 0,63), μείωση 11,11%. Χρέωση ενέργειας 0,0214 ευρώ ανά κιλοβατώρα, από 0,0203 (αύξηση 5,4%).
-Δίκτυο μεταφοράς: χρέωση ισχύος 0,16 ευρώ ανά κιλοβολταμπέρ ανά έτος (από 0,17), μείωση 5,8%. Χρέωση ενέργειας 0,00563 ευρώ ανά κιλοβατώρα (από 0,00541), αύξηση 4%.

Για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το τιμολόγιο πολυτέκνων η χρέωση ισχύος τόσο για το δίκτυο μεταφοράς όσο και για το δίκτυο διανομής παραμένει μηδενική ενώ η χρέωση ενέργειας αυξάνεται κατά 4% (μεταφορά) έως 4,9% (διανομή).

Σημειώνεται, ότι οι χρεώσεις αυτές είναι ενιαίες για όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή ισχύουν τόσο για τους πελάτες της ΔΕΗ όσο και για εκείνους που έχουν επιλέξει εναλλακτικούς προμηθευτές.

Η ΡΑΕ αναφέρει ακόμη, ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας ανάθεσης μελέτης σε εξειδικευμένο σύμβουλο, ο οποίος θα αξιολογήσει τις υφιστάμενες χρεώσεις δικτύων (Συστήματος Μεταφοράς και Δικτύου), συγκριτικά με τις αντίστοιχες χρεώσεις που εφαρμόζονται σε άλλα Κράτη- Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε τρίτες χώρες, τόσο ως προς το επίπεδο, όσο και ως προς τη δομή τους. Με βάση τη μελέτη αυτή, η ΡΑΕ θα προχωρήσει, μέσα στο 2014, σε αναθεώρηση της μεθοδολογίας καθορισμού των χρεώσεων χρήσης δικτύων.

defencenet.gr