ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Η Ευρώπη πληρώνει βαρύ τίμημα για τους πολέμους των ΗΠΑ

Η Ευρώπη πληρώνει βαρύ τίμημα για τους πολέμους των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου και οι τιμαριώτες των τοκογλύφω
ν που κυβέρνησαν πριν από αυτούς φέρουν την ευθύνη για το άνοιγμα και την ανεξέλεγκτη παραβίαση των συνόρων της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, που στην πλειοψηφία τους είναι βάρβαροι σουνίτες ισλαμιστές που πιστεύουν στον «ιερό πόλεμο» και στον θρησκευτικό νόμο Σαρία που αποκεφαλίζει τους «άπιστους».
Με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων Βρυξέλλες και Ελλάδα έφεραν την τρομοκρατία στην καρδιά της Ευρώπης και ουδείς πλέον πιστεύει ότι η χώρα μας μπορεί να μείνει αλώβητη από τρομοκρατικές επιθέσεις.
Δηλαδή τι θα πρέπει να γίνει για να κλείσουν ερμητικά τα ελληνικά σύνορα και να εκδιωχθούν όλοι οι λαθρομετανάστες; Να σκάσουν βόμβες στους σταθμούς του μετρό στο Σύνταγμα και στην Εθνική Άμυνα; Τι περισσότερο πρέπει να γίνει για να αναθεωρήσουν τις ισλαμολάγνες πεποιθήσεις τους οι Τσιπροκαμμένοι και τα άλλα ορφανά του Στάλιν και της Δεξιάς της ντροπής;
Ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος επισκέφτηκε προ ολίγων ημερών τις ΗΠΑ και παραβρέθηκε σε συνέδριο των Αμερικανοσιωνιστών της AIPAC. Πρόκειται περί των ιδίων Αμερικανοσιωνιστών που προώθησαν την αναδιάταξη των συνόρων της Μέσης Ανατολής, πρόκειται περί των ιδίων πολιτικών των ΗΠΑ που χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Τζιχαντιστές που τώρα επιστρέφουν στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών συνόρων, αφού απέτυχαν στους σκοπούς τους στην Μέση Ανατολή.
Τα τελευταία γεγονότα των Βρυξελλών, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, σαφώς και προκαλούν την οδύνη μας, αλλά είχαμε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους τον ελληνικό λαό για το επερχόμενο χάος. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε ανάρτηση μας στην ιστοσελίδα από 11 Σεπτεμβρίου 2015 και με τίτλο «Θέμα χρόνου η εξάπλωση της Ισλαμικής τρομοκρατίας λόγω λαθρομετανάστευσης».
Η Ευρώπη πληρώνει βαρύ τίμημα για την επιθετική και εγκληματική πολιτική των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, μια πολιτική που είχε την συμπαράσταση της ΕΕ και της Ελλάδας. Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα να πληγεί από την ισλαμική τρομοκρατία που εξαπλώνεται σε όλη την ήπειρο. Η μόνη λύση είναι το ερμητικό κλείσιμο των συνόρων και η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα επιτρέψει στους ντόπιους προδότες να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «νεκρή ζώνη» λαθρομεταναστών μεταξύ Μέσης Ανατολής και Ευρώπης, δεν θα επιτρέψει στους Αμερικανοσιωνιστές, στους Τούρκους και στους Σαουδάραβες την αποσταθεροποίηση της Πατρίδας μας.
Γ. Λιναρδής

Το βήμα προς την εξουσία...8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής



Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω" την Κυριακή 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Μπροστά στις ασύμμετρες απειλές κατά του Έθνους και της Πατρίδας μας το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλείται να οργανώσει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων.

Δεν θα σταματήσουμε τον Αγώνα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!


- Είσοδος Ελεύθερη - 

Κυριακή 27 Μαρτίου, ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4), 18:00