ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί η νίκη θα είναι δική μας !


«Ακούστε! Εγώ είμαι ο Γκρεμιστής, γιατί είμ' εγώ κι ο Κτίστης,ο Διαλεχτός της Άρνησης κι ο Ακριβογιός της Πίστης!»

Κωστής Παλαμάς

Η μεταπολιτευτική απάτη της ελληνικής Αριστεράς φτάνει αργά και βασανιστικά στο εντυπωσιακό και θορυβώδες της φινάλε. Η παραμονή της στην εξουσία, για το χρονικό εκείνο διάστημα που της απομένει, θα είναι καταστροφική τόσο για την Πατρίδα όσο και για το Λαό μας. 

Η αναπόφευκτη κατάρρευσή της όμως, θα σημάνει το τέλος του παλαιού κομματικού κόσμου και την απαρχή ενός νέου στον οποίο θα κυριαρχεί η Εθνική εκείνη Δύναμη που μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας, έχοντας αντιτάξει το Κάστρο της Εθνικής Αντίστασης στην επέλαση του εθνομηδενισμού.

Η επερχόμενη ήττα της Αριστεράς, σαφώς και δεν θα είναι μονάχα πολιτική. Θα είναι πολύ πιο καθοριστική ακόμη και από τη στρατιωτική της συντριβή στα 1949, όταν αποτόλμησε να στρέψει τα όπλα κατά της Πατρίδος και του Ελληνικού Λαού. 

Θα είναι πρωτίστως ήττα κοινωνική!

Στις μάταιες απόπειρες να αποτρέψει την ήττα, η Αριστερά προβαίνει σε ενέργειες που φέρνουν το αντίθετο του αποτελέσματος που επιδιώκει: καλεί λόγου χάρη, σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργιακές κινητοποιήσεις κατά της κυβερνητικής τους πολιτικής!

Οι αριστεροί προσδοκούν πως η συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις αυτές θα ρίξει στάχτη στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων αφενός και αφετέρου θα συμβάλλει στο καπέλωμα των κινητοποιήσεων. Αντί, όμως, της λαϊκής συμπάθειας και κατανόησης θα προκαλέσει απλώς επιτάχυνση της εκδήλωσης της οργής του Ελληνικού Λαού και το σημαντικότερο, την κοινωνική περιθωριοποίηση των βολεμένων συνδικαλιστών της Αριστεράς.

Με απλά λόγια, οι «αγωνιστικές περγαμηνές» της Αριστεράς, πάνω στις οποίες χτίστηκαν πολιτικές και όχι μόνο καριέρες, θα γίνουν συντρίμμια από την ίδια την κυβέρνηση της Αριστεράς. Ακόμη χειρότερα για εκείνους, δεν θα υπάρχει πλέον -όπως έγινε στην περίπτωση του συμμοριτοπολέμου- το αντίπαλον δέος να κατηγορήσουν, αυτή θα είναι και η βαθύτερη αιτία της οριστικής τους συντριβής. Οι ροζ μπολσεβίκοι του Σύριζα θα αποτύχουν, διότι δεν εκφράζουν πολιτική θέση, εκφράζουν μονάχα αντίθεση.

Την μη αναστρέψιμη τούτη εξέλιξη, κατανοούν ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί αναλυτές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος προμηνύουν ήδη την «εποχή των τεράτων» που έρχεται, στην απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν ξανά τον Λαό. 

Αναπόφευκτα, το τέλος των μαρξιστικών ή μαρξιστοειδών ψευδαισθήσεων οδηγεί το μεγαλύτερο τμήμα του Λαού μας, εκείνους δηλαδή που έχουν πληγεί βάναυσα από τα Μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση, προς αναζήτηση της ελπίδας. Μόνο που τούτη τη φορά η ελπίδα δεν μπορεί να είναι ούτε φιλελεύθερη ούτε μαρξιστική:

θα είναι αναμφιβόλως Εθνική!

Συνεχιστές της μνημειώδους μνημονιακής καταστροφής είναι ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ, μια επί το χυδαιότερον εκδοχή της αισχράς διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή όμως, δεν υπήρξε ούτε και θα γίνει ποτέ συνεχιστής: είναι ο Γκρεμιστής ενός προτεκτοράτου αντεθνικού το οποίο ντροπιάζει την τρισχιλιετή Ελληνική Ιστορία και στραγγαλίζει τον Λαό μας.

Η Εθνικιστική μας βιοθεωρία εντούτοις, δεν αναλώνεται στο γκρέμισμα του σάπιου Καθεστώτος. Ο θρίαμβος της Ιδεολογίας μας θα επέλθει όταν ο γκρεμιστής θα γίνει ο κτίστης, εκείνος που θα οικοδομήσει το Εθνικό Κράτος το οποίο θα ενεργεί προς όφελος του Μεγάλου μας Έθνους και του περήφανου Λαού!

Στο διάβα προς τη Νίκη, θα υπάρξουν σαφώς κι εκείνοι οι λιγόψυχοι, οι φιγουρατζήδες των μετόπισθεν, οι σημαιοφόροι του ανέντιμου συμβιβασμού, οι βαλτοί από το Καθεστώς των προσκυνημένων. Περιφρονήστε τους, διότι εμείς δεν είμαστε μονάχα οι διαλεχτοί της Άρνησης, είμαστε πρωτίστως οι ακριβογιοί της Πίστης!

Είπαν κάποιοι, πως νιώθουν σα να χτυπούμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Εμείς θα επιμείνουμε, μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα! Αγνοήστε τις σειρήνες της ηττοπάθειας, 

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Ευάγγελος Καρακώστας



Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο




Όλοι οι Έλληνες στα Εθνικά θέματα επιβάλλεται να είναι ενωμένοι. 



Δεν χωρούν κομματικές αντιπαραθέσεις όταν η τουρκική απειλή είναι προ των πυλών και η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας δεδομένη. 



Αυτή την σημασία είχε η παρουσία των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην ευθέως αμφισβητούμενη από την Τουρκία εθνική μας κυριαρχία στο νοτιανατολικό Αιγαίο.

Ήμασταν παρόντες στο Καστελόριζο, στην Ρω και στην Στρογγύλη και θα είμαστε παρόντες και στην νήσο Ίμια εάν η κυβέρνηση στην επέτειο των Ιμίων αποφασίσει να κάνει το αυτονόητο, να τιμήσει τους γενναίους Αξιωματικούς υψώνοντας μία Ελληνική Σημαία με ένα Στρατιωτικό Άγημα εκεί όπου έχυσαν το αίμα τους για την εθνική μας κυριαρχία οι τρεις Ήρωες, στην νήσο Ίμια την οποία οι Τούρκοι προκλητικά θεωρούν τουρκική. 


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Ο Γενικός Γραμματέας; του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει στις 21:00 στο δελτίο ειδήσεων του Θράκη NET και στις 22:00 στο "εκρηκτικό δελτίο ειδήσεων" του Αρτ TV.



Le Figaro: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο στην Ευρώπη - Στην πρωτοπορία της Αφύπνισης των Λαών!

Le Figaro: Η άνοδος της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο στην Ευρώπη - Στην πρωτοπορία της Αφύπνισης των Λαών!


Την πανευρωπαϊκή ανησυχία των κρατούντων διεθνών τοκογλύφων, ταγών της παγκοσμιοποίησης και νεομαρξιστών αντεθνιστών αποτυπώνει η μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, που πρόσκειται στην γαλλική αντεθνική δεξιά των Σαρκοζί, Φιγιόν και λοιπών.

Η έρευνα αυτή δεν παρουσιάζει κάποιο πρωτότυπο στοιχείο, αλλά αποτυπώνει τις εκλογικές επιδόσεις των κομμάτων που χαρακτηρίζονται ως «ακροδεξιά» και στα οποία προφανώς συγκαταλέγεται και η κύρια πηγή ανησυχίας του ελλαδικού κατεστημένου, η Χρυσή Αυγή.

Στο ιδιότυπο, αν και όχι πρωτότυπο, αφιέρωμα της δεξιάς γαλλικής εφημερίδας αποτυπώνεται ο τρόμος του διεθνούς κατεστημένου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που βλέπει να χάνεται για αυτό, οριστικώς και αμετακλήτως, η Νότια Ευρώπη, αλλά και μεγάλο κομμάτι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Επίσης σημειώνεται και η «ελληνική πρωτοτυπία» με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο ρεπορτάζ 

«Το 2013, το κόμμα δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα, έπειτα από τη σύλληψη 69 μελών του, εκ των οποίων και βουλευτές, αλλά και ο ηγέτης της Νίκος Μιχαλολιάκος, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».

Αυτή η... διεθνής «πρωτιά», βεβαίως δείχνει δύο πράγματα:

α) Ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο επίκεντρο της πολεμικής του διεθνούς κατεστημένου. Όπως παραδέχεται το ρεπορτάζ της Le Figaro «στην Ελλάδα, η ακροδεξιά αποτελεί εκείνη που προκάλεσε τον πιο έντονο διάλογο σε όλη την Ευρώπη»

β) Ότι μόνο στην μπανανία του Μνημονίου και του «κλεπτοκρατικού τόξου» θα μπορούσαν να γίνουν τέτοια αίσχη εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού φορέα, που είναι και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.