ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

39 ΧΡΟΝΙΑ......ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.........

"Ο ΕΛΙΓΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΝΗΡΗ ΠΟΡΕΙΑ 

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"...



Μεταφέρουμε μιά σοβαρή εκτίμηση της πραγματικότητας και των εξελίξεων από το οικονομικό bankingnews.gr:

Η πρόσφατη πολιτική κρίση που δημιούργησε το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ φαίνεται ότι κινητοποίησε τα αντανακλαστικά της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας σειρά «ανοιγμάτων» ώστε να εδραιωθεί το κόμμα στην εξουσία για την επόμενη τριετία και όχι μόνο. Αυτό που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Δημοκρατία, και ιδιαίτερα μετά το κρίσιμο συνέδριο του σαββατοκύριακου, είναι αυτό που σκιαγράφησε χωρίς υπαινιγμούς ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία, για άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στη βάση της Χρυσής Αυγής.

«Είναι λοιπόν καιρός για άνοιγμα προς τη βάση των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής, χωρίς προσβολές ή συγκρουσιακά συνθήματα αλλά με πρακτικές πολιτικές» σημειώνει μεταξύ άλλων, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, προαναγγέλλοντας στην ουσία την στροφή της Νέας Δημοκρατίας προς τα «δεξιά».

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πρέπει να μας κάνουν εντύπωση οι πρόσφατες δηλώσεις των βουλευτών Μ. Βορίδη και Β. Πολύδωρα, με τις κατηγορίες προς τη διακυβέρνηση Αν. Παπανδρέου και την πιθανότητα συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή αντίστοιχα.

Ο θόρυβος επομένως που «σήκωσαν» τα εν λόγω στελέχη μόνο δείγμα απειρίας δεν αποτυπώνουν. Είναι σαφές ότι ακόμη και σε περίοδο σύμπραξης των δύο μεγάλων «εχθρών» της Μεταπολίτευσης, οι προσπάθειες παραμονής και τονισμού των ιδεολογικών διαφορών δεν θα λείψουν, με τη Νέα Δημοκρατία να επιχειρεί να αποκοπεί πλήρως από τις σκιές της διακυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η οποία και συνδέεται με την έναρξη της περιόδου του Μνημονίου.

Είναι σαφές, επίσης, ότι η Χρυσή Αυγή έχει αποκτήσει μία φρενήρη δυναμική. Την ώρα που ο Π. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αδυνατούν να διατυπώσουν μια ρεαλιστική πρόταση, τα επιχειρήματα σύγκρουσης με το κατεστημένο της Μεταπολίτευσης που ευαγγελίζονται τα στελέχη του Νίκου Μιχαλολιάκου, βρίσκει όλο και περισσότερο πρόσφορο έδαφος στους απογοητευμένους πια Έλληνες. 
 
Άλλωστε, το έδαφος αυτό είχε φροντίσει να καλλιεργήσει και η ίδια η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, κατά την περίοδο αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.

Το έστω και προσχηματικό άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή επομένως εμφανίζεται μονόδρομος για τη Νέα Δημοκρατία, ελλείψει της επιλογής του κέντρου, η οποία απειλεί να την ταυτίσει με την Αριστερά και τη διαπλοκή των συμφερόντων των συντεχνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες θα δούμε το γαλάζιο στρατόπεδο να μετεξελίσσεται. Το σύνθημα «Νέα Ελλάδα» που έβαλε ακριβώς δίπλα στο όνομα «Νέα Δημοκρατία» ο Αντώνης Σαμαράς στο πρόσφατο συνέδριο, μόνο τυχαίο δεν είναι. 
 
H ιδεολογία του νέου κόμματος θα έχει άξονα το νέο πατριωτισμό με σύνθημα για μια «Νέα Ελλάδα» και θα ενσωματώσει τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ρεύματα σκέψης στη βάση της εθνικής ιδεολογίας.

Η στροφή προς τα «δεξιά» επομένως θα είναι το επόμενο βήμα για τη σωτηρία της Νέας Δημοκρατίας παράλληλα με τις προσπάθειες εξόδου από την κρίση…

www.bankingnews.gr

Όταν Δεξιός ψηφοφόρος αποφασίζει να μετακινηθεί σε πολιτικούς σχηματισμούς που υπερασπίζονται την πατρίδα από την παγκοσμιοποίηση, την ελευθερία από την αναρχία και την οχλοκρατία, την ιδιοκτησία από την φορολογία, την δικαιοσύνη από την διαφθορά, που μάχονται το έγκλημα, την παράνομη μετανάστευση, που υπερασπίζονται την εθνική κυριαρχία αλλά και την ιστορία μιας ολόκληρης παράταξης που με θυσίες και αίμα κράτησε την Ελλάδα ελεύθερη και κυρίαρχη, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη και την ευημερία, τότε η Νέα Δημοκρατία και ο εκάστοτε αρχηγός της, θα καταλάβαιναν ότι θα πρέπει να σέβονται τις ευαισθησίες των ψηφοφόρων τους πολύ περισσότερο από ότι το πράττουν και δεν θα έπρεπε να θυσιάζουν την «ψυχή της παρατάξεως» για μία πρόσκαιρη εκλογική νίκη.

Μάλλον, η Ν.Δ.  θα έπρεπε να προσπαθήσει να πείσει
τους ψηφοφόρους της για την ορθότητα της ιδεολογίας της παράταξης  , για την ορθότητα της ηθικής τους θέσης και όχι να προσπαθούν να τους εξαπατήσουν. 
 
Μόνο που τότε η Ν.Δ. θα ήταν ένα άλλο κόμμα, και ο αρχηγός της θα έμενε στην ιστορία ως ένας μεγάλος ηγέτης και όχι ως ένας απλά πολιτικός κληρονόμος  μιας στείρας διαχείρισης συμφερόντων και  συντεχνιών επαχθών αντεθνικών και αντιλαικών πράξεων . 
 
 


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος απαντά στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" για τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί δήθεν συνεργασίας με εκπροσώπους του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, την ΕΡΤ και όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας.
 

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος:
Δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς
που κατέστρεψαν τη χώρα!
 ΒΙΝΤΕΟ