ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ηττημένοι και ταπεινωμένοι πετούν στον κάλαθο των αχρήστων την λαϊκή βούληση. - Προδοσία του ΟΧΙ - Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!



Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από το νέο μνημονιακό καθεστώς.

Το συνοθύλευμα Σύριζα-Ανελ-Νδ-Πασοκ-Ποτάμι Α.Ε. φέρνει νύχτα στη βουλή το νέο, εκτρωματικό μνημόνιο. Τα αίσχη των Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου δεν είναι τίποτα μπροστά στο τσίρκο του Τσίπρα.

Οι ξεπουλημένοι "αριστεροδεξιοί" της γελοίας συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, μαζί με τα δεκανίκια τους, δηλαδή τα αποκόμματα των προηγούμενων μνημονίων και το φερέφωνο των νταβατζήδων, πετούν στον κάλαθο των αχρήστων την λαϊκή βούληση. 

Η «πρώτη φορά αριστερά» μετατρέπεται σε μαντρόσκυλο των διεθνών τοκογλύφων και επιβάλλει εν μία νυκτί αιματηρά, αντιλαϊκά 13 δισ. ευρώ, ισοπεδώνοντας οριστικά τον παραγωγικό ιστό της χώρας και καταδικάζοντας τους Έλληνες σε άνευ προηγουμένο λιτότητα και ανέχεια. 

Ηττημένοι και ταπεινωμένοι



Τα 3/5 του ελληνικού λαού  έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι στο μεταπολιτευτικό κατεστημένο πάνω στα ερείπια του οποίου ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να οικοδομήσει την δική του πολιτική δυναστεία. 

Ο θριαμβευτής του δημοψηφίσματος – που τόσο έντεχνα έστησε-σύρθηκε στα απομεινάρια του παλαιοκομματισμού στο τραπέζι των «διαπραγματεύσεων» όπου του επέβαλαν σαν νικητές τους δικούς τους όρους, τον δικό τους μονόδρομο. 

Ηττημένοι και εξευτελισμένοι οι οσφυοκάμπτες νενέκοι του δώσαν λευκή επιταγή να διαχειριστεί όπως αυτός αποφάσισε για την τύχη της Ελλάδος.

Μετά τα τυπικά διαπιστευτήρια της ήττας τους, τα λείψανα του αρχηγισμού θα υπογράψουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας στον ένα και μοναδικό νικητή. 







Τον ηγεμόνα  
Αλέξη Τσίπρα.








Έτσι, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές διευκολύνονται, και τα όποια μέτρα θα περάσουν χωρίς αντιδράσεις αφού θα έχουν την «νωπή εντολή» του λαού και την υπογραφή των ηττημένων ηγετίσκων.


Και στο σημείο αυτό, θυμηθήκαμε (και διηγώντας τα να κλαίς…) το πρωτοσέλιδο στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, του Σαββάτου 27 Ιουνίου, με τον… ευρηματικό τίτλο «Μνημόνιο; Forget it!», συνοδευόμενο από το παρακάτω κείμενο:

«Μεταίχμιο για τη διαπραγμάτευση Αθήνας – δανειστών το Eurogroup που συγκαλείται το απόγευμα στις Βρυξέλλες, καθώς αφενός κλιμακώνονται τα τελεσίγραφα και οι απειλές και αφετέρου νηφαλιότερες φωνές ακούγονται δυνατότερα. Η κυβέρνηση απέρριψε κατηγορηματικά χθες πρόταση πεντάμηνης παράτασης του προγράμματος, που ουσιαστικά προέβλεπε την εφαρμογή των μέτρων που δεν είχαν υλοποιηθεί από το τελευταίο Μνημόνιο και οδηγούσαν, με μαθηματική ακρίβεια, σε ένα τρίτο Μνημόνιο στο τέλος του πενταμήνου. Στην πραγματικότητα αποτελούσε το σχέδιο Σόιμπλε που εκφωνεί τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα ο Α. Σαμαράς…».

Μνημόνιο; Don’ t forget συριζομούρηδες!


Αντί να “σκίσουν” το μνημόνιο, θα το ψηφίσουν: Με ένα νόμο και ένα άρθρο!





Ηλίας Κασιδιάρης: ΟΧΙ στο Μνημόνιο! Η Ελλάς δεν είναι προτεκτοράτο



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 69
Η απόφαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να υποστηρίξει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 δικαιώθηκε πλήρως, όχι μόνον από το αποτέλεσμα, αλλά και από το ποσοστό το οποίο δείχνει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων παραμένει σταθερά ενάντια στην πολιτική των μνημονίων ασχέτως πολιτικής τοποθετήσεως.

Μίας πολιτικής τοποθετήσεως όμως που άμεσα επηρεάζεται από την θέση αυτή και υπ’ αυτήν την έννοια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και εάν δεν αρέσει σε όλους αυτούς που αποτελούν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, είναι από τους νικητές αυτών των εκλογών! 

Κρίσιμο πολιτικό συμπέρασμα από αυτήν την ψηφοφορία το γεγονός ότι επιβεβαιώθηκε η αναξιοπιστία των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ενώ αντίθετα φάνηκε καθαρά η δύναμη την οποία έχει το διαδίκτυο, ένας χώρος στον οποίο πρέπει όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες να δώσουν μάχη.

Απέναντι στην πολιτική τρομοκρατία και τις διώξεις κατά των Εθνικιστών πρέπει όλοι οι υπερήφανοι Έλληνες και οι υπερήφανες Ελληνίδες οι οποίοι εμπιστεύονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αντισταθούν.

Μία πολιτική τρομοκρατία, η οποία έχει φθάσει στο σημείο να έχει κατ’ ουσίαν και στην πράξη αφαιρέσει τα πολιτικά δικαιώματα σε εκλεγμένους από τον λαό βουλευτές! Ανάμεσα στους οποίους είμαι και εγώ, ο οποίος ενώ δεν μου δόθηκε το δικαίωμα (ΠΑΡΑΝΟΜΑ) να ψηφίσω στο δημοψήφισμα, την επόμενη ημέρα με κάλεσαν στο… συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών!!!

Είναι δεδομένο ότι στον πολιτικό χρόνο που ακολουθεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόζοντας τα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων, όσο και η Ν.Δ. η οποία διαλύεται, θα υποστούν φθοράΜη λησμονείτε ότι μέσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ μόνον ένα μικρό ποσοστό είναι κομμουνιστές, ενώ και στην Νέα Δημοκρατία ελάχιστοι είναι οι υπέρμαχοι ενός απάνθρωπου καπιταλισμού χωρίς όρια.

Είναι βέβαιον ότι η Χρυσή Αυγή με την συνεπή και τίμια στάση της και την ακλόνητη εθνική της θέση θα κερδίσει πολλούς από τους συμπατριώτες μας αυτούς οι οποίοι σήμερα έχουν πέσει θύματα της εναντίον μας προπαγάνδας. Το μέλλον μας ανήκει και για αυτό επιβάλλεται η κλιμάκωση του αγώνα μας προς κάθε κατεύθυνση. Ο λαός περιμένει πολλά από εμάς και δεν πρέπει να τον προδώσουμε.


Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή