ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011


Δεν εκχωρούμε την εθνική μας κυριαρχία σε κανέναν, δεν παραδίδουμε τα συμφέροντα του λαού μας στην βορά των διεθνών κερδοσκόπων” .


Η Ελλάδα είναι σήμερα μόνη στην πρώτη γραμμή του αγώνος γιά την διαφύλαξη της εθνικής της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας , όπως ακριβώς πριν 70 χρόνια .

Οι λοιποί αδύναμοι κρίκοι της ευρωζώνης (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία) μας παρακολουθούν με δέος . 

Γνωρίζουν καλώς ότι αν εμείς υποκύψουμε σήμερα , αύριο θα έλθει η δική τους σειρά. Και περιμένουν να μας χειροκροτήσουν και , γιατί όχι, να βρεθούν με το μέρος μας αν ανθέξουμε τις φανερές και (κυρίως) τις παρασκηνιακές πιέσεις !

Κύριε πρόεδρε της Ν.Δ. , κρατείστε ψηλά την σημαία του πολεμικού αγώνα που μας έχουν επιβάλει. Μην πτοηθείτε καθόλου γιά τις όποιες θετικές ή αρνητικές αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε γιά την υπεράσπιση της αιμάσσουσας Πατρίδας μας . 

Μπορούμε , πρόεδρε της Ν.Δ., να ζήσουμε και χωρίς την δόση των οκτώ δις με την οποίαν μας εκβιάζει η “πολιτισμένη” Ευρώπη ! Έχουμε , πρόεδρε, τεράστιο διαπραγματευτικό πλεονέκτημα από μιά τέτοια δήλωση .

Τολμήστε , πρόεδρε της Ν.Δ. ! Η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, η Ευρώπη θα αναγκασθεί έντιμα να διαπραγματευθεί!


Α.ΣΑΜΑΡΑΣ : Η Ευρώπη δεν μπορεί να προσβάλλει την εθνική μας αξιοπρέπεια”

Οι ξένοι δανειστές θα πρέπει τις επόμενες ώρες να πάρουν στα χέρια τους επιστολή – δέσμευση με τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου. Μόνο με αυτή την επιστολή θα εκταμιευτεί και η 6η δόση, απειλούν οι ξένοι.

Δηλαδή να δεσμευτούν οι πέντε και για μια σειρά από κρίσιμα θέματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθούν ορισμένα συγκεκριμένα μέτρα που θα πρέπει κι αυτά να υπογραφούν. Αυτά θα είναι η μονιμοποίηση του χαρατσιού στα ακίνητα, η εργασιακή εφεδρεία η οποία θα γίνει άμεσα, δηλαδή θα απολυθούν 30.000 εργαζόμενοι καθώς και η εκχώρηση στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων όλων των περιουσιακών στοιχείων του κράτους.

Το πιο κρίσιμο όμως είναι αν στην επιστολή που θα πρέπει να υπογράψουν ΟΛΟΙ, θα αναφέρεται και η μόνιμη επιτροπεία της τρόικας στην Ελλάδα, δηλαδή η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. 

Εκεί θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα.

Αχ Πατρίδα μου Καημένη!!!

Τα "Πήρε Άγρια" με τις απαιτήσεις των δανειστών ο Σαμαράς...


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την απαίτηση του ΔΝΤ – Eurogroup να κάνει έγγραφη δήλωση μνημονιακών φρονημάτων όπως έχει ήδη κάνει και ο νύν πρωθυπουργός:

«Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια.

Έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί, προκειμένου να προστατευτούν η ελληνική οικονομία και το ευρώ, έχει γίνει “αναπόφευκτη” η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου.

Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέτει σε αμφιβολία».


Δήλωση - μήνυμα Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους
που βάζει στοπ στην κατρακύλα μας
Δήλωση - μήνυμα προς τους εταίρους μας στην ΕΕ με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δώσει έγγραφη διαβεβαίωση για την τήρηση των συμφωνηθέντων έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικα:


"Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια, έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί προκειμένου να προστατευθούν η ελληνική κοινωνία και το ευρώ έχει γίνει αναπόφευκτη η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. 

Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να τις θέσει σε αμφιβολία."



Πώς το αντέχουν αυτό οι ΠΑ-ΣΟΚοι ;;;


Ας απαντήσουν στον εαυτό τους ΠΟΤΕ στο παρελθόν η χώρα είχε τόσο εξευτελιστεί από κάποιον Πρωθυπουργό ;;;

Είναι ΑΔΙΚΟ για τους Έλληνες οι αστοχίες (για να είμαι ΗΠΙΟΣ) του κληρονόμου ενός ονόματος να κάνουν όλους ους Έλληνες να ντρέπονται...

Δύο χαμένα χρόνια!


Οι λεμονόκουπες, έχουν έναν προορισμό!

Τις στύβεις για να πάρεις το ζουμί τους και μετά τις πετάς!


Τους έδωσε ό,τι ήθελαν και τον πέταξαν!

Μέχρι και ψήφο εμπιστοσύνης του πρόσφεραν για να ... φύγει!

Μόνο στην Ελλάδα των Παπανδρέου συμβαίνουν αυτά!



Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ......




Αποφασισμένος να μην πέσει αμαχητί, αποφάσισε να πάρει μαζί του το κόμμα του, το κόμμα του αντιπάλου του και φυσικά ολόκληρη τη χώρα.

Και τέλος, απέφυγαν αυτό που φοβόνταν όπως ο διάολος το λιβάνι: Εκλογές για να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να υπάρξει λαϊκή εντολή με βάση συγκεκριμένα προγράμματα.

Ουσιαστικά, ο κ. Παπανδρέου κατάφερε να μην καταγραφεί η κατακρήμνιση του κόμματός του, που θα τον οδηγούσε αμέσως στην έξοδο.

Ακόμη και η πρόταση που έκανε ο κ. Παπανδρέου την Κυριακή και ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο (ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μας καλέσει μαζί με τον κ. Σαμαρά), εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο δημιουργίας διαλυτικού μετώπου.
Διαφορετικά, θα είχε ζητήσει από την αρχή σύγκληση των πολιτικών αρχηγών.
Ύφανε τον ιστό του προσεκτικά και ήδη βρίσκεται στην τελική φάση του σχεδίου

«θα σας πάρω όλους μαζί μου».