ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΣΑ... ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!---ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ...


Όσοι έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ακόμη ανοικτά, όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, όσοι έχουν ακόμη ελεύθερο φρόνημα και δεν έχουν προσκυνήσει τους ξένους και τους εδώ υποτακτικούς τους, δηλαδή όσοι ζωντανοί, όπως θα έλεγε και ο Ίων Δραγούμης, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι που να εκφράζει πιο γνήσια την ελληνική ψυχή, από την ιδεολογία του εθνικισμού.

Ο εθνικισμός είναι η πολιτική ιδεολογία που γέννησε ο Ελληνισμός. 

Είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος των δυο άλλων ξενόφερτων «ρευμάτων σκέψης», της Δεξιάς, της Αριστεράς και των πέριξ αυτών, που ωστόσο ιστορικά αποδείχθηκαν ότι είναι κλώνοι του ίδιου «δέντρου». Ενός δέντρου που επιχείρησαν να το μεταφυτεύσουν στην ελληνική γη, αλλά ξεράθηκε γρήγορα, γιατί στο ελληνικό χώμα δεν ευδοκιμούν υβρίδια και μεταλλαγμένα, παρά μόνον αληθινά δέντρα.











Λέτε γι’ αυτό ο… λαγός του καθεστώτος Κουβέλης, μέσα στον πανικό του γι’ αυτό που έρχεται ολοταχώς (το οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τις κρυφές δημοσκοπήσεις) κατέθεσε πρόταση για αλλαγή του εκλογικού νόμου και κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα; Πάντως, με αυτά τα αποτελέσματα και με τομπόνους των 50 εδρών, η Χρυσή Αυγή θα έχει 135 βουλευτές στην επόμενη βουλή!

Έρχεται η ώρα των εθνικιστών! Έρχεται η ώρα της σκληρής τιμωρίας των κλεφτών και των καταχραστών!

Κράτα γερά Αντώνη Σαμαρά! Με τις μεθοδεύσεις σου μας έκανες πρώτο κόμμα! Λίγο ακόμα καταστολή και θα έχουμε και αυτοδυναμία! 

















Ε.ΜΟΥΣΤΑΙΡΑΣ.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ..........ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ........ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Πήραν το Ψωμί και την Παιδεία από τον Ελληνικό λαό και τώρα προσπαθούν να πάρουν και την Ελευθερία.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!








Τρομοκρατική επίθεση στο defencenet: 
Δύο βόμβες 
εξερράγησαν μπροστά στα γραφεία




Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του defencenet.gr στην όδο Μέρλιν, στο Κολωνάκι.

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στις 02.20. Αμέσως o δρόμος γέμισε καπνούς και μια στιφή μυρωδιά πλημμύρισε την ατμόσφαιρα.

Οι δημοσιογράφοι της βάρδιας στα γραφεία του defencenet.gr που εργάζονταν εκείνη την στιγμή στα γραφεία, ταρακουνήθηκαν αρχικά και εν συνεχεία πετάχθηκαν έξω, ενώ αστυνομικές δυνάμεις από την Βουλή που απέχει περίπου 150 μέτρα από το σημείο της έκρηξης έφτασαν στο σημείο.

Ενώ οι δημοσιογράφοι μαζί με τους αστυνομικούς ερευνούσαν το σημείο που είχε γίνει η έκρηξη στην είσοδο των γραφείων μια δεύτερη έκρηξη, όχι εξίσου δυνατή με την πρώτη έκρηξη συνέβη περίπου 20 μέτρα δίπλα από την ομάδα, ένδειξη ότι η περιοχή πιθανόν να έχει παγιδευτεί και με περισσότερους ωρολογιακούς εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Αμέσως αποκλείστηκε ο δρόμος και αναμένεται η άφιξη του κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής μαζί με ειδικούς πυροτεχνουργούς και οι αστυνομικοί είχαν φτάσει.

Για οτηδήποτε νεότερo θα σα ενημερώσουμε άμεσα.

defencenet.gr