ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όλοι στον αγωγό South Stream εκτός από την Ελλάδα !

Και τα Σκόπια μπαίνουν στον South Stream 

 




Την απόφασή της ανακοίνωσε η ΠΓΔΜ για συμμετοχή στον South Stream αυξάνοντας και άλλο τον αριθμό των χωρών που επιθυμούν την εμπλοκή τους στο πρόγραμμα μεταφοράς ρωσικού φυσικού αερίου από την Ρωσία στην κεντρική Ευρώπη.

Ο υπουργός Οικονομικών της ΠΓΔΜ Ζόραν Στάβρεσκι δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η χώρα θα έχει οριστική απάντηση από τη ρωσική πλευρά σχετικά με τη συμφωνία για τη σύνδεση της χώρας στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream.

Ο κ. Στάβρεσκι σημείωσε ότι αναμένει θετική απάντηση από τη ρωσική πλευρά, γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, θα επιτρέψει να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια, όπως η σύσταση μεικτής εταιρίας και η κατασκευή της διακλάδωσης προς την ΠΓΔΜ.

Υπενθυμίζεται ότι αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής τον υπουργό Οικονομικών Ζόραν Στάβρεσκι, παραβρέθηκε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream που πραγματοποιήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, στο θέρετρο Ανάπα, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.



 
Ο επικεφαλής του γραφείου της Gazprom στην ΠΓΔΜ Σεργκέι Ικονίκοφ, είχε δηλώσει ότι η ΠΓΔΜ προσκλήθηκε να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης των εργασιών κατασκευής του South Stream ως ένας πραγματικός, πιθανός συνεργάτης, ο οποίος δεν έχει ακόμη υπογράψει συμφωνία με τη Ρωσία.

Όταν συμβεί αυτό θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, η Ελλάδα η χώρα δηλαδή που εμπνεύστηκε και συμφώνησε με την Ρωσία για την κατασκευή του South Stream να μείνει εκτός (!), ενώ στο τέλος όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια να συμμετέχουν.
Σημειώνεται πως με την είσοδο και της ΠΓΔΜ στον South Stream ο αγωγός ο οποίος ξεκινά από το Νοβοροσίσκ νότια της Αζοφικής Θάλασσας θα φτάνει υποθαλάσσια μέχρι την Βουλγαρία από εκεί θα συνεχίζει προς τη Σερβία, στη συνέχεια θα διακλαδώνεται πως Ουγγαρία και Σλοβενία για να καταλήξει στην Αυστρία.
 
Η σύνδεση των Σκοπίων με τον South Stream πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί με ακόμη μια διακλάδωση από τη Βουλγαρία καθώς η απόσταση είναι μικρή .
Η παραπάνω διαδρομή είναι η λεγόμενη βόρεια διαδρομή του South Stream. Η νότια διαδρομή του, δηλαδή Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία έχει εγκαταλειφθεί εξαιτίας της αδικαιολόγητης ελληνικής υπαναχώρησης και «αδιαφορίας».

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!


 
ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ" ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΠΕΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
 
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;