ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ»!


Τελικά, βρέθηκαν οι εμπνεύστριες του «κινήματος» των «Παραιτηθείτε»! Κι όπως συμβαίνει πάντα σ’ αυτόν τόπο με όλα όσα έχουν σχέση με τα κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια, από την μεταπολίτευση και δώθε, πρόκειται για δύο κομμούνες!

Η μία εκ των δύο, η φιλόλογος Ρούλα Καλαρά, κατοχύρωσε την… μητρότητα του «κινήματος» μιλώντας στο mega: 

«Ξεκινήσαμε δύο στο Facebook για να κάνουμε πλάκα και να γελάμε. Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε γίνει εκατό και σε μια εβδομάδα 500. Φτιάξαμε μια μυστική ομάδα 1000 ατόμων και συνενοούμασταν. Μέσα σε δύο μήνες αυτό σοβάρεψε και απλώθηκε πολύ σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου και κατέληξε σήμερα στην πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση».

Στη συνέχεια, κληθείσα να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια των υπουργών της κυβέρνησης για το… δρώμενο, η Καλαρά αποκάλυψε και την πολιτική της προέλευση: 

«Με τον Νεφελούδη υπήρξαμε σύντροφοι για 40 χρόνια. Ήμασταν μαζί στο ΚΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ και ήμουν από τους ελάχιστους που τον ψήφισαν. Ντρέπομαι πολύ για λογαριασμό του. Αισθάνομαι τέτοιο αποτροπιασμό για την πολιτική αλητεία που έβγαλε αυτός ο άνθρωπος που δεν θέλω να απαντήσω τίποτα».

Και ως γνήσια κομμούνα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή, με τον τρόπο που αρμόζει σε μια συντρόφισσα, γαλουχημένη με τις αρχές του «μεγάλου Στάλιν»:

«Οι αγανακτισμένοι ήταν ένας όχλος που έδωσε Γη και Ύδωρ στην Χρυσή Αυγή. Μέσα από αυτό το κίνημα φούντωσε η Χ.Α και ζωντάνεψε ο ναζισμός στη χώρα».

Καταλάβατε τώρα τι γίνεται; Ο κομμουνισμός τρέχει με δύο «άλογα»: κομμούνια μας κυβερνούν, κομμούνια πάνε να καπελώσουνε και την αντιπολιτευτική διάθεση του ελληνικού λαού – με την υποστήριξη της μπουμπουκο-νουδούλας! 

Συμπέρασμα: μόνο αν απαλλαγεί ο δημόσιος βίος της χώρας από τα διάφορα κομμούνια, θα δούμε άσπρη μέρα!

Αντίοχος