ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μη συνεχίζεις Alexi, καταλάβαμε…το τελευταίο χαρτί του συστήματος θα είναι μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.


Ωραίο το παραμυθάκι του, το οποίο βολεύει και την ΝΔ (που νομίζει ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια και ανεύθυνες διαδόσεις περί συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή θα αποτρέψει τους τίμιους πατριώτες ψηφοφόρους της να λακίσουν), αλλά η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χαρτί του συστήματος θα είναι μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. 

Το… μαρτύρησε τις προηγούμενες ημέρες και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τσατσόπουλος, αλλά η «αντικειμενική» Ελευθεροτυπία δεν του έκανε τη σχετική ερώτηση. Προφανώς, δεν ήταν μέσα στη συμφωνία για τη συνέντευξη.

Κατά τα άλλα, ο Tsipras ύμνησε για δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα τον εθνικό ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και ολίγον (όσο πατάει η γάτα) τον  εθνάαρχη Καραμανλή:

...............«Επίσης, έχω ακούσει ότι μας χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος και μας υποστηρίζουν οι εξωγήινοι… Αυτό που είπαμε εμείς είναι ότι οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν την κρίση με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι η ΕΕ. Στις ΗΠΑ επέλεξαν να τυπώσουν χρήμα…».........................

Μη συνεχίζεις  Alexi, καταλάβαμε…

Και βέβαια, ούτε έναν επιθετικό χαρακτηρισμό για τον Σόρος (π.χ. «τοκογλύφος», «διεθνής κερδοσκόπος» κ.τ.λ., δεν έδωσε το American boy, τουλάχιστον να μας κλείσει τα στόματα…

ΣΩΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» 
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ 
ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ :


ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. 



ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ".



 

 






















" Ζούμε σε καθεστώς μιζέριας 
και αβεβαιότητας"


Στις 22 Σεπτεμβρίου γίνονται οι εκλογές στη Γερμανία. Μέχρι τότε δε θα κουνηθεί φύλλο. Από την επομένη, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου κι όποιον πάρει ο… χάρος!

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η… ΒΑΛΙΤΣΑ 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;


Εντάξει, σχηματίστηκε η νέα δικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που έχει μεν οριακή πλειοψηφία 153 βουλευτών, αλλά που διαθέτει δε 5-6 «ρεζέρβες» (Μαρκόπουλος, Σολδάτος, Λοβέρδος, Αηδόνης οι φανερές, ο Κουράκος και ο… χριστιανοδημοκράτης Νικολόπουλος οι… κρυφές, για ώρα ανάγκης). 

Υπάρχει βέβαια πάντα και η… συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση της ΡΗΜΑΔ, η οποία, λέει, θα αποφασίζει κατά περίπτωση και θα στηρίζει… α λα καρτ τη συγκυβέρνηση. Πόσο μακριά θα πάει η… βαλίτσα; 

Ο καταρρέουσα 
συγκυβέρνηση
 για εξουσία και μάσα ιδιαίτερα από μέρους του ΠΑΣΟΚ, μιλάει για συγκυβέρνηση με ορίζοντα… τετραετίας. Αλλά, δεν το πιστεύουν αυτό ούτε οι ίδιοι!

Reuters: η κυβέρνηση θα συρθεί για λίγο καιρό.

Κατ’ αρχάς, τα κακά μαντάτα έρχονται από το υπερατλαντικό κέντρο αποφάσεων. Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρακτορείο Reuters, «Η τραυματισμένη ελληνική κυβέρνηση θα συρθεί για λίγο καιρό», όπως είναι ο τίτλος σχετικού του δημοσιεύματος. 

Ιδού τι προβλέπει (ή τι έχει πληροφορηθεί από κάποια… πουλάκια το Reuters): 

«Μετά από ένα χρόνο στην εξουσία, ο Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, αναγκαζόμενος πλέον να τα βρει με τον μοναδικό σύμμαχο που του απέμεινε, το ΠΑΣΟΚ δίνοντας του κεντρικές θέσεις στην κυβέρνηση και κάνοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο υπουργό. 

Ο σχηματισμός της δικομματικής κυβέρνησης, με την ευρεία συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει στην κυβέρνηση Σαμαρά τη δυνατότητα να συρθεί για λίγο καιρό, ωστόσο, όπως επισημαίνεται, ελάχιστοι αναλυτές θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την θητεία της μέχρι το 2016, καθώς κυριαρχεί η άποψη πως η συνοχή της θα δοκιμαστεί σοβαρά το φθινόπωρο, εάν οι δανειστές της Ελλάδας ζητήσουν νέα μέτρα λιτότητας, ενώ αναρωτιούνται εάν θα μπορέσει να πιάσει τον μνημονιακό στόχο των 15.000 απολύσεων από το Δημόσιο».

Focus: Έρχεται πολιτική και οικονομική άβυσσος στην Ελλάδα.

Το δεύτερο μήνυμα έρχεται από το γνωστό γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο αποδίδει (και πολύ σωστά!) την αποχώρηση της ΡΗΜΑΔ από τη συγκυβέρνηση στο φόβο για τα χειρότερα που έρχονται, προβλέποντας ότι προσεχώς η χώρα θα βυθιστεί σε πολιτική και οικονομική άβυσσο: 

«Οι λόγοι αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητικό συνασπισμό είναι πολύ πιο βαθιοί από την ΕΡΤ και αφορούν μια πολιτική και οικονομική άβυσσο στην οποία θα βυθίζεται όλο και περισσότερο η Ελλάδα, η οποία θα συμπαρέσυρε και το κόμμα και τον ίδιο τον Φ. Κουβέλη…».

Βήμα: κυβέρνηση τετραμηνίας!

Το τρίτο (και… φαρμακερό) μήνυμα έρχεται εκ των έσω. Και μάλιστα από μία υπεράνω πάσης υποψίας ναυαρχίδα του καθεστωτισμού, το «Βήμα», η οποία μιλάει ωμά και ξεκάθαρα για κυβέρνηση τετραμηνίας (άρα, με ημερομηνία λήξεως τα μέσα Οκτωβρίου) και προφητεύει ότι οι Σαμαράς και Βενιζέλος θα έχουν το οικτρό τέλος του Jeffrey: 

«Την ίδια στιγμή όμως, αυτή η πικρή φάρσα έρχεται ακόμα πιο κοντά στην τραγωδία: οι εταίροι φωνάζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα, την ώρα που ξέρουν ήδη ότι είναι αναπόφευκτο να τα λάβουν. 

Είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν: σε αυτό το πεδίο, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βαδίζουν ακριβώς στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτό βέβαια, είναι δικό τους ζήτημα. 

Το κακό, είναι ότι με τη λογική που σκέπτονται και ενεργούν είναι φανερό ότι από αυτά τα χνάρια δεν μπορεί να ξεφύγει πια ούτε η χώρα, που όλα δείχνουν ότι εισέρχεται πλέον στην ευθεία μιας ιδιότυπης τετραμηνίας και προφανώς δεν συνεχίζει στην οδό της τετραετίας, παρά τα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο δηλωθέντα…».

Οπωσδήποτε εκλογές πριν από τις ευρωεκλογές!

Τι μέλλει γενέσθαι, λοιπόν; Στις 22 Σεπτεμβρίου γίνονται οι εκλογές στη Γερμανία. Μέχρι τότε δε θα κουνηθεί φύλλο. Από την επομένη, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου κι όποιον πάρει ο… χάρος! Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Από το να γίνουν πρώτα εκλογές και να περάσει μετά το Μνημόνιο 4 (με τα νέα μέτρα μέσα…), από τη νέα πλειοψηφία που θα προκύψει, μέχρι να περάσει πρώτα το Μνημόνιο 4 και να συρθεί η συγκυβέρνηση μέχρι τον Φεβρουάριο-Μάρτιο (το πολύ…) και να γίνουν τότε οι εκλογές. Οι οποίες, σε κάθε περίπτωση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην γίνουν πριν από τις ευρωεκλογές (25 Μαΐου 2014). Γιατί, αν πάμε έτσι κατευθείαν στις ευρωεκλογές, από το αποτέλεσμα που θα προκύψει απ’ αυτές, θα καταρρεύσει ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!

Γιατί η συγκυβέρνηση ελπίζει να φτάσει μέχρι Φεβρουάριο-Μάρτιο.

Τι συμφέρει τη συγκυβέρνηση; Να πάμε σε εκλογές Φεβρουάριο-Μάρτιο. 

Για πολλούς λόγους: (α) για να κερδίσει πολιτικό χρόνο, (β) αν οι εκλογές γίνουν πριν από την 6η Νοεμβρίου ισχύει η λίστα (λόγω μη παρελεύσεως 18μήνου από την 6η Μαΐου 2012), κάτι που απεύχεται η ΝΔ, γιατί αν δεν τρέξουν όλοι οι πολιτευτές της (για το κυνήγι του σταυρού), αν δεν εκβιάσουν κάποιους ευάλωτους ψηφοφόρους, αν δεν τρομοκρατήσουν κ.τ.λ., τότε προμηνύεται πανωλεθρία (γ) ο Σαμαράς (όπως και όλοι οι αρχηγοί των καθεστωτικών κομμάτων) θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην κατάρτιση της λίστας, μιας και όσοι μείνουν εκτός εκλόγιμων θέσεων θα κάνουν… σαμποτάζ και (δ) μόνο μέσα στο καταχείμωνο, με τη δικαιολογία των κακών καιρικών συνθηκών, έχουν τη δυνατότητα να κρύψουν τη γύμνια τους με συγκεντρώσεις σε μικρούς κλειστούς χώρους.

Τα δύο κυρίαρχα σενάρια.

Από κει κι έπειτα, δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια: (α) αν πρωτεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μπουν στη βουλή –πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο- η ΔΗΜΑΡ και το κόμμα Καμμένου, φτιάχνουν συγκυβέρνηση. Αν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, θα βάλουν υποχρεωτικά στο χορό και το ΚΚΕ (αν μπει στη βουλή…) και σε εσχάτη ανάγκη και το ΠΑΣΟΚ (επίσης, αν μπει στη βουλή), (β) αν πρωτεύσει η ΝΔ και δεν υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού συγκυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και κόμμα Καμμένου (λόγω μη εισόδου στη βουλή κάποιων ή όλων εξ’ αυτών), τότε πάμε για μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι το τελευταίο χαρτί του συστήματος πριν την οριστική κατάρρευση!

Τρόμος για την «κρυφή ψήφο»!

Το ’μαθα (μου το’ πε κάποιο… πουλάκι) και σας το μεταφέρω. Αυτή τη στιγμή η δύναμη της Χρυσής Αυγής στις κρυφές δημοσκοπήσεις είναι 17-18%. 

Εκείνο, όμως, που προβληματίζει ιδιαίτερα τους δημοσκόπους (και ολόκληρο το σάπιο σύστημα) είναι η λεγόμενη «κρυφή ψήφος», που αφορά κυρίως ψηφοφόρους κλειστών επαρχιακών κοινωνιών. 

Έχουν καταλήξει, λοιπόν, από τις γενικές ερωτήσεις που κάνουν στους συμμετέχοντες στις δημοσκοπήσεις, ότι ένα ποσοστό 3-4% απ’ αυτούς που δηλώνουν «άλλο κόμμα», «δεν ξέρω», «δεν έχω αποφασίσει ακόμα» κ.τ.λ., θα καταλήξει σίγουρα στην Χρυσή Αυγή, αλλά δεν το… μαρτυράει. 

Επίσης, τρόμο προκαλούν και οι ψηφοφόροι που μόλις ακούσουν ότι πρόκειται για δημοσκόπηση κλείνουν το τηλέφωνο, για τους οποίους υπάρχουν βάσιμες… υποψίες ότι θα ψηφίσουν αυτό που… δεν πρέπει. 

Οπότε, ή είναι ήδη 2ο κόμμα η Χρυσή Αυγή ή όπου να’ ναι θα γίνει!

Μόνιμος ο φόρος ακινήτων - Το μόνο που ξέρουν είναι να εισπράττουν.

Μόνιμο χαράτσι εφ’ όρου ζωής στο κράτος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

















Νέο χαστούκι για τους ιδιοκτήτες ακινήτων έρχεται από το 2014 αφού 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων, και καταστημάτων θα πληρώνουν εφ' όρου ζωής ένα νέο μόνιμο φόρο, ο οποίος δημιουργείται βάσει μία νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές. 

Το φοροενοίκιο που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα διαμορφώνεται ανάλογα με της περιοχής όπου βρίσκονται τα σπίτια, τα γραφεία και τα καταστήματα, καθώς θα υπάρχουν διαφορετικές τιμές ζώνης. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η κλίμακα θα διαμορφώνεται μετά από το συνυπολογισμό του χαρατσιού και του Φόρο Ακίνητης Περιουσίας που ισχύει τα τελευταία χρόνια με αφορολόγητο ατομικής περιουσίας 200.000 ευρώ, ωστόσο ακόμη εκκρεμεί η αποστολή των εκκαθαριστικών 2011, 2012 και 2013 για να εισπραχθεί.

Βέβαια υπάρχουν και οι τυχεροί, οι οποίοι θα πληρώσουν μειωμένο φόρο, αφού τα ακίνητα τους βρίσκονται σε χαμηλή τιμή ζώνης. Συγκεκριμένα μειωμένο φόρο περίπου κατά 21% θα πληρώσουν όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές με χαμηλή τιμή ζώνης, ως 750 ευρώ ανά τετραγωνικό. 

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει τι θα συμβεί αν αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες σε περιοχές όπου ως σήμερα οι τιμές ζώνης θεωρούνται χαμηλές και υπολείπονται των πραγματικών.

Όταν συμβεί αυτό, αν δεν υπάρξει αναπροσαρμογή των φορολογικών συντελεστών ή των κλιμακίων, τότε οι ελαφρύνσεις μπορεί να μετατραπούν σε επιβαρύνσεις. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν προκύπτουν μειώσεις της τάξεως του 50% ή 60%, όπως αρχικώς είχε διατυπωθεί από στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Μικρότερες μειώσεις θα έχουν όσων τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης από 750 έως 2.000 ευρώ. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε περιοχές με τιμή ζώνης άνω των 2.000 ευρώ θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού θα δουν αύξηση της φορολογίας και επομένως το φοροενοίκιο που θα πρέπει να πληρώσουν θα είναι υψηλό. 

Φόρος αναμένεται να μπει και στα αγροτεμάχια και οι κατ' επάγγελμα αγρότες θα πληρώσουν από 1 έως 3 ευρώ ανά στρέμμα, ενώ οι υπόλοιποι θα επιβαρυνθούν με το διπλάσιο ποσό. Παράλληλα όσοι διαθέτουν ακίνητα σε εκτός σχεδίου περιοχές, η οποίες θεωρούνται ακριβές, η φορολογία θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτή των αγροτών.

Το πολιτικό σύστημα που εκτρέφει golden boys και βουλευτές με αστρονομικούς μισθούς, συνεχίζει να τσακίζει έναν ολόκληρο λαό. 

Αντί ο Σαμαράς να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση και να καταργήσει το χαράτσι, του άλλαξε όνομα λες και οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο.

Η Χρυσή Αυγή επιμένει: Τέλος στο χαράτσι και την άδικη φορολόγηση των αδυνάτων, τέλος στα προνόμια του πολιτικού συστήματος!

SNOWDEN: «Ο ΦΆΚΕΛΟΣ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΡΊΤΟΣ ΠΙΟ ΚΑΥΤΌΣ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΊΝΑΣ». ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ!!!

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. 

Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Press Time”, στο Χονγκ Κονγκ, λίγο πριν αναχωρήσει για Μόσχα, ο Έντουαρντ Σνόουντεν είπε σε αναλυτή (ο αναλυτής γράφει στην Sydney Morning Herald και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) ότι ο «φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας».

Θυμίζουμε πως η snowden είχε υπό παρακολούθηση και τους εξής χώρους:

μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ. 
μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ. 
πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ. 
πρεσβεία της Ελλάδος στη Γερμανία. 
πρεσβεία της Ελλάδος στο Παρίσι. 
μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδος στον ΟΗΕ. 
αντιπροσωπεία ΕΕ στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. 
αντιπροσωπεία της Ελλάδος σε ειδικές επιτροπές της ΕΕ και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου …καθώς και από 7 άλλες πρεσβείες μας που η υπηρεσία καθημερινά και συνεχώς υπέκλεπτε…και υποκλέπτει…
 
Σημειώνονται 38 πρεσβείες χώρων συμμάχων των ΗΠΑ …και 64 πρεσβείες χώρων φίλα-διακείμενων με τις ΗΠΑ….

Τι έχει άραγε στα χέρια του ο υπερπράκτορας; 

Θα μάθουμε προσεχώς… 

Όχι όμως πως δεν υποψιαζόμαστε…