ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τά << αντιμνημονιακά >> μαξιλαράκια του Μνημονίου.



Όπως είναι γνωστό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Γερμανία και ερωτηθείς από τον Σόιμπλε για την σταθερότητα της κυβερνήσεώς του με τους 153 βουλευτές, ο Σαμαράς τον διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές, άλλων κομμάτων ή «ανεξάρτητοι», τους οποίους έχει στην… καβάντζα. 

Ομοίως, είχε διαβεβαιώσει και τους Αμερικανούς, κατά την εκεί επίσκεψή του, ότι υπάρχουν βουλευτές εκτός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι έχουν δεσμευθεί να μην ψηφίσουν κατά τρόπο που να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης, εάν υπάρξει τέτοιος κίνδυνος. Και στις δύο περιπτώσεις δεν αποκάλυψε τα… μαξιλαράκια του.
Όμως, αυτό που δεν έκανε ο ίδιος, το έκανε χθες   ο γνωστός ως Big Boss του συστήματος, ο οποίος… χαρτογράφησε τα «μαξιλαράκια» στην εφημερίδα του. 

Ιδού ποιους ξεμπροστιάζει:

1) Τον «ανεξάρτητο» βουλευτή Κοζάνης, Κασαπίδη Γ., ο οποίος έτσι κι αλλιώς φέρεται να επιστρέφει σύντομα στην ΝΔ.

2) Τους Α. Λοβέρδο και Χ. Αηδόνη, που έχουν φτιάξει τη «Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα» (ή κάπως έτσι…).
3) Τους βουλευτές του κόμματος Καμμένου, Τ. Κουίκ, Π. Χαϊκάλη, Τ. Μελά και Μ. Κόλλια.

4) Τους βουλευτές της ΡΗΜΑΔ Γ. Ψαριανό και Β. Οικονόμου.

Σύνολο: 9!

Είδατε τι ωραία τα έχει φτιάξει το σύστημα; Ψηφίζει ο ανύποπτος αντιμνημονιακός κόμμα Καμμένου ή κόμμα Κουβέλη και του προκύπτουν… μαξιλαράκια του Μνημονίου . Γι’ αυτό, ο καθένας οφείλει να προσέχει την ψήφο του, αν δε θέλει άλλο να ψηφίζει κι άλλο να του βγαίνει…τελικά....

Όλο το << συνταγματικό τόξο >> είναι μνημονιακό. 

Απλώς παίζει θέατρο με φανερούς και κρυφούς υποστηρικτές του , με σκοπό να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τον Έλληνα ψηφοφόρο δείχνοντας ταυτόχρονα και  την εχθρότητα του προς αυτόν , αφού τον θεωρεί σίγουρα και εν δυνάμει χρυσαυγίτη.

Είναι τέτοιου τύπου τα κόμματα αυτά, που κι αν ακόμα δεν επανεκλεγούν τα παραπάνω… μαξιλαράκια, θα εμφανιστούν άλλα στη θέση τους. 

Γι’ αυτό, ρίχτε τους μαύρο συνολικά!


ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ