ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η «ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ;

albanoi-episodia__article


Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια έξαρση του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, από το επίσημο κράτος της Αλβανίας, με άκρως προκλητικές δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, με απηνείς διώξεις των Ελλήνων της Χιμάρας, ακόμα και με εισαγωγή χαρτών της «Μεγάλης Αλβανίας» από κρατικούς υπαλλήλους της γειτονικής χώρας, για να μοιραστούν στα αλβανάκια που πηγαίνουν στα ελληνικά σχολεία.

Και η αριστερά δε βγάζει άχνα! 

Ναι, αυτοί που με το παραμικρό ωρύονται κατά του εθνικισμού, καταπίνουν αμάσητους τους Τσάμηδες! 

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. 

Μια ζωή κάνουν γαργάρα τις ανθελληνικές προκλήσεις του επίσημου τουρκικού κράτους –ακόμα και τις πιο κραυγαλέες των Γκρίζων Λύκων- και επιμένουν στην… ελληνο-τουρκική «φιλία». Γαργάρα κάνουν και τις κατά καιρούς εξάρσεις του σκοπιανού μεγαλοϊδεατισμού. 

Γιατί άραγε

Είναι προφανές: 

οι εγχώριοι αριστεροί είναι άσπονδοι εχθροί του εθνικισμού. Αλλά μόνον του… ελληνικού! 

Οι εθνικισμοί που στρέφονται κατά της Ελλάδος, καθόλου δεν τους ενοχλούν. 

Γιατί 

«μια φορά προδότες
-για πάντα προδότες» 

– παλαιότερα στην υπηρεσία του πανσλαβισμού και των συμφερόντων της «μαμάς» Μόσχας 

και από το 1990 και μετά, 

της Νέας Τάξης –Παγκοσμιοποίησης!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος



Συνέντευξη Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στο Extra TV Κύπρου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Extra TV Κύπρου.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, θυμίζοντας την ρήση του αείμνηστου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου: "παρέλαβα κράτος και δεν θα παραδώσω κοινότητα".

Σημείωσε την κακή στάση του τούρκων που αρνούνται να αποσύρουν τα στρατεύματα κατοχής, καθώς και του ΟΗΕ που δεν εφαρμόζει τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας που χαρακτηρίζουν το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Υπογράμμισε πως στην παρούσα φάση ευτυχώς δεν υπάρχει "λύση", γιατί αυτό θα ήταν ένα σχέδιο Ανάν που θα οδηγούσε στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου.

Για την κίνηση του Νίκου Αναστασιάδη να μην συναντήσει τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα, ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε πως είναι επιλογή του Αναστασιάδη να συνομιλεί με τους πολιτικούς απογόνους αυτών που πρόδωσαν τον Αγώνα της ΕΟΚΑ και όχι με τους Έλληνες Εθνικιστές.

Επανέλαβε πως η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι κατ΄ ουσία διχοτόμηση και ότι η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη. Σημείωσε ακόμη πως ο Πρόεδρος της Κύπρου δεν πρέπει να συνομιλεί με τον Ακιντζί, γιατί έτσι τον αναβαθμίζει, αλλά να στέλνει έναν κατώτερο αξιωματούχο για τις διαπραγματεύσεις.

Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος - Κύπρου και η Μεγαλόνησος να ενωθεί με την μητέρα Ελλάδα.


Realnews: Η αντισυστημική ψήφος πάει προς την Χρυσή Αυγή - Μήνυμα προς ΝΔ: Κάντε κάτι να σταματήσει!



Η συνεχιζόμενη ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων να ακολουθούν τον πολιτικό λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι κάτι που αναγκάζονται να παραδεχθούν, έστω και εμμέσως, ακόμη και οι συστημικές εφημερίδες. Η Real News, στα πλαίσια της συνέντευξης που πήρε από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, τον ρωτάει, ανάμεσα σ’ άλλα, και το εξής:

“Το φαινόμενο Τραμπ σας ανησυχεί; Η Ν.Δ. μπορεί να σταματήσει την «αντισυστημική» ψήφο προς τη Χρυσή Αυγή; παίρνοντας την εξής απάντηση:

“Η επιλογή του αμερικανικού λαού ήταν σαφής και σεβαστή, διότι αυτό είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Εκείνο που πρέπει να μας ανησυχεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η άνοδος...
των άκρων και των λαϊκιστών και το κλίμα των εντελώς αρνητικών εκστρατειών, όχι η επιλογή, διότι η επιλογή είναι Δημοκρατία. Υποχρέωσή μας -και εδώ στην Ελλάδα- είναι να αποτρέψουμε τη «βαρβαροποίηση» της πολιτικής ζωής, η οποία τροφοδοτεί τα άκρα, για να αποφύγουμε στο μέλλον πολιτικά «ατυχήματα», όπως το «εθνικό δυστύχημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»”.

Αυτό το οποίο έχουμε καταρχάς να παρατηρήσουμε, είναι η επί της ουσίας παραδοχή της Real News ότι υπάρχει μια συνεχιζόμενη ροή αντισυστημικών ψήφων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς και η σαφής απορία της για το αν η ΝΔ μπορεί να σταματήσει την ροή αυτή.

Το δεύτερο το οποίο παρατηρούμε, είναι ότι η απάντηση του Αυγενάκη είναι εντελώς άσχετη με το περιεχόμενο της ερώτησης που του έγινε. 

Δείγμα σαφέστατο τόσο της απροθυμίας του να απαντήσει, όσο και της αμηχανίας που του προκάλεσε η ερώτηση αυτή, καθώς η αποδοχή των θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον Ελληνικό Λαό μεγαλώνει σε καθημερινή βάση.

Οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, αλλά και για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης σ’ όλον τον πλανήτη, καθώς η άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι εντυπωσιακή. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ