ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Δίχως τέλος ο κατήφορος της ψοφοδεξιάς: η ΝΔ εκλιπαρεί τους «κομμουνιστές» να συγκυβερνήσουν!Η Χρυσή Αυγή ορίζει και πάλι τις πολιτικές εξελίξεις... Ο Τσίπρας αποφασίζει τις εκλογές με βάση τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!!!



Δίχως τέλος ο κατήφορος της ψοφοδεξιάς: η ΝΔ εκλιπαρεί τους «κομμουνιστές» να συγκυβερνήσουν!

Το μόρφωμα της Συγγρού που λίγες μέρες πριν κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή για... «παρασκηνιακή συμφωνία με τον Σύριζα στο μεταναστευτικό», όχι μόνο ψήφισε το Μνημόνιο της Αριστεράς αλλά επιπλέον, εκλιπαρεί σήμερα το Σύριζα για συγκυβέρνηση μνημονιακής ενότητας, προς αποφυγή των καταστροφικών για τη ΝΔ εκλογών!

Θα ρωτήσει κάποιος: για ποιο λόγο επιλέγει τώρα ο Μεϊμαράκης την πρόταση συνεργασίας προς στελέχη του Σύριζα και δεν το έπραξε πριν το διάγγελμα Τσίπρα και την παραίτηση του τελευταίου και της κυβέρνησής του;

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι:

α) Η πρόταση συμμετοχής της ΝΔ στη κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ υπήρξε σενάριο που έπαιξε στη Συγγρού, αλλά απορρίφθηκε διότι εάν γινόταν πράξη, αυτό θα σήμαινε αυτομάτως την αναβάθμιση της Χρυσής Αυγής σε αξιωματική αντιπολίτευση. 

Η τωρινή πρόταση δημιουργίας κυβερνητικού-μνημονιακού συνασπισμού ΝΔ-Σύριζα μπορεί πλέον να υλοποιηθεί, καθώς το σύστημα επιστράτευσε τους Λαφαζαναίους, το κόμμα των οποίων συνιστά την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη. Όπερ σημαίνει πως η κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας ΝΔ-Σύριζα θα έχει αξιωματική αντιπολίτευση όχι τη Χρυσή Αυγή αλλά τους ψευτοδιαμαρτυρόμενους του Σύριζα!

β) Ο (ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) πρόεδρος της ΝΔ, γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι η ψοφοδεξιά θα καταποντιστεί στις εκλογές. Προκειμένου να μειωθεί ακόμη περισσότερο η κοινοβουλευτική ομάδα του μνημονιακού μορφώματος της Συγγρού, ο πρόεδρός της αναζητεί εναγωνίως και απεγνωσμένα σωσίβιο σωτηρίας στους Συριζαίους. Εξ ου και η πρόταση για κυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ με πρόεδρο τον Δραγασάκη.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν πανηγυρικά η Χρυσή Αυγή που κατήγγειλε τη ΝΔ ως ουρά του Σύριζα και όταν προ ημερών έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε Τσίπρα και Μνημόνιο της Αριστεράς, αλλά και τώρα, κατόπιν του σχηματισμού του μορφώματος Λαφαζάνη, το οποίο να είστε βέβαιοι πως η ΝΔ παρασκηνιακά θα αβαντάρει!

Ευάγγελος Καρακώστας












Η Χρυσή Αυγή ορίζει και πάλι τις πολιτικές εξελίξεις... Ο Τσίπρας αποφασίζει τις εκλογές με βάση τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!!!

Καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρούνται τα ήξεις αφήξεις των τελευταίων ημερών από την Κυβέρνηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. 

Ενώ μέχρι την Τρίτη φαινόταν ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών νααπομακρένεται, τελικώς σήμερα αποφασίστηκε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν υπό τον τρόμο της.... Χρυσής Αυγής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στα κιτάπια του Μαξίμου υπάρχουν δημοσκοπήσεις, των τελευταίων ημερών που εμφανίζουν κραταιό το ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά πάνω από 16 μονάδες από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά με τη Χρυσή Αυγή να ενδυναμώνεται καθημερινά και να ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της που τείνουν προς....
11%.

Το εξίσου αγχωτικό για το καθεστώς είναι ότι ο κυβερνητικός έταιρος (Καμμένος) και το ΠΑΣΟΚ πολύ περισσότερο, δείχνουν να εξαϋλώνονται πολιτικά και να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν εκτός Βουλής.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν μια θνησιγενή κατάσταση για το "συνταγματικό τόξο", και οδηγούν τον Τσίπρα στην ειλημμένη απόφαση να περισώσει ότι μπορεί από το "μνημονιακό τόξο" και να ορίζει τις εκλογές υπό το φόβο της τεράστιας ανόδου του μοναδικού αντισυστημικού κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

Η ημερομηνία της 20 Σεπτεμβρίου, που μοιάζει ως πιθανή επιλέγεται για τον λόγο επίσης ότι οι πολίτες, στο μεταίχμιο μεταξύ των νέων μνημονιακών - φορολογικών μέτρων και της θερινής ραστώνης θα είναι πιο ευάλωτοι στην κατεστημένη προπαγάνδα και θα ξεχάσουν το ισχυρό "ΟΧΙ" που είπαν στα μνημονιακά μέτρα, συστρατευόμενοι με τη μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική δύναμη, τη Χρυσή Αυγή.

Το όψιμο και κίβδηλο "αντιμνημονιακό" κόμμα των Λαφαζάνη - Αλαβάνου - ΑΝΤΑΡCIA δε φαίνεται να εμφανίζει δυναμική για είσοδο στη Βουλή. 

Ενδεχόμενη συνεργασία στις εκλογές ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ σε κοινό ψηφοδέλτιο, όπως συζητείται ήδη στο παρασκήνιο θα φέρεται και νομοτελειακά τη διάλυση της ψοφοδεξιάς αλλά και την αποκάλυψη της μνημονιόδουλης, μπομπολικής καρικατούρας, Σταύρου Θεοδωράκη - ΠΟΤΑΜΙ


«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


meimartsipras«Προς εκλογές εκ νέου», είναι ο τίτλος άρθρου της καθεστωτικής «Καθημερινής», το οποίο αποδίδει τις πρόωρες εκλογές στην αδυναμία σχηματισμού «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» από τους δύο βασικούς πόλους του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ. 

Αδυναμία όχι γιατί δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και… καλή θέληση από τις δύο πλευρές, αλλά για τα μάτια του κόσμου, καθώς μια τέτοια συγκυβέρνηση θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού στην πόρτα της εξουσίας. Ιδού:

«Υπάρχουν αντιρρήσεις –βάσιμες ασφαλώς από μιαν άποψη– για την επιβολή μιας τεχνητής «ομοιομορφίας» στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας. Επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο επί της κυβερνήσεως συνασπισμού του κ. Αντώνη Σαμαρά και οδήγησε στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και στην εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Πέραν τούτου, θα αποτελούσε και δημόσια ομολογία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον το κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Και ότι η Ν.Δ. δεν θα συμπεριφέρεται ως παράταξη της παραδοσιακής Δεξιάς, όπως συμβαίνει στην πράξη εδώ και μερικά χρόνια. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επιλογής, υποστηρίζουν ορισμένοι, θα ήταν η σημαντική αύξηση της δυνάμεως της Χρυσής Αυγής… Η ασφαλέστερη επιλογή, βεβαίως, είναι να λειτουργήσει το όλο σύστημα με εναλλασσόμενες πλειοψηφίες, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα».


Αντίοχος



ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου 
Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απηύθυνε το κάτωθι διάγγελμα 
ενόψει των επερχομένων εκλογών:



«Έλληνες, Ελληνίδες, όπως όλοι γνωρίζετε η χώρα με επιλογή του πρωθυπουργού βαδίζει προς εκλογάς. Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος στις εκλογές αυτές με σύνθημά της: Όχι στα Μνημόνια – Όχι στην λαθρομετανάστευση – Επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια – Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων!



Παρακολουθήσαμε όλοι το διάγγελμα του πρωθυπουργού, με το οποίο ανήγγειλε την παραίτηση της κυβερνήσεώς του και την διενέργεια εκλογών. Και πραγματικά νομίζαμε ότι βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2015, στην προεκλογική περίοδο. Ακούσαμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος μόλις πριν μία εβδομάδα είχε ψηφίσει το σκληρότερο των τριών Μνημονίων, ότι θα καταργήσει τα Μνημόνια. Ακούσαμε ακόμα ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή. Λες και ο άνθρωπος αυτός δεν κυβερνούσε επί επτά ολόκληρους μήνες και δεν έγινε τίποτε.



Στην συνέχεια ακούσαμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επετέθη με σφοδρό τρόπο στον πρωθυπουργό της χώρας, τον κ. Τσίπρα, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, την επιλογή του οποίου στο Μνημόνιο είχε υπερψηφίσει ο ίδιος και οι βουλευτές του μία εβδομάδα πριν. Φαίνεται πως ζούμε στον χώρο του παραλόγου.



Από την άλλη πλευρά, έχουμε κάποιους επιμηθείς οι οποίοι κατάλαβαν τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε Μνημόνιο και γι΄αυτό διαχώρισαν την θέση τους. Στο σημείο αυτό να πω ότι η Χρυσή Αυγή στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ήλθε τρίτο κόμμα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να της ανατεθεί η εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε όπως γνωρίζετε μία κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Χρυσής Αυγής και έτσι τρίτο κόμμα στα χαρτιά είναι ένα άλλο κόμμα. Αυτό είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό. Γιατί στις εκλογές εμείς λάβαμε μέρος, εμείς ήρθαμε τρίτο κόμμα.



Έλληνες και Ελληνίδες, η Χρυσή Αυγή με συνέπεια θα αγωνιστεί ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια. Επίσης, θα τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα ακόμα σοβαρότερο από τα Μνημόνια. Το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γίνεται μια κυριολεκτική εισβολή και δεν υπάρχει απάντηση από το ελληνικό κράτος, το οποίο έχει αφήσει τους ακρίτες μας στο έλεος των αλλοδαπών εισβολέων. Αντ΄ αυτού εν ονόματι ενός ψευτοανθρωπισμού γίνονται σπασμωδικές ενέργειες, οι οποίες δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Η Χρυσή Αυγή έχει τη λύση: Φύλαξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις των συνόρων μας, θαλασσίων και χερσαίων. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Και όσον αφορά αυτούς που είναι πράγματι πρόσφυγες, αυτοί θα πρέπει να περιοριστούν σύμφωνα με προβλέπει ο ΟΗΕ σε εκτός κατοικημένων περιοχών.




Έλληνες και Ελληνίδες, οι εκλογές που έρχονται θα είναι κρίσιμες. Με την ψήφο σας θα κρίνετε το μέλλον του ελληνικού λαού. Δώστε την δύναμη στην Χρυσή Αυγή. Κάντε την Χρυσή Αυγή ακόμα πιο δυνατή για να υπάρξει λύση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου, στο οικονομικό αδιέξοδο, το οποίο λύνεται μόνο με μία πολιτική εθνικής παραγωγής και αυτάρκειας και όχι με δανεικά τα οποία υποδουλώνουν στους τοκογλύφους τις μελλοντικές γενεές των Ελλήνων.


Δώστε δύναμη στην Χρυσή Αυγή για να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα λαθρομετανάστευση. Δεν προκαλέσαμε εμείς αυτούς τους πολέμους. Δεν προκαλέσαμε εμείς όλους αυτούς τους πρόσφυγες. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες».