ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΝΤΜΙΤΡΙ ΡΟΓΚΟΖΙΝ: ''Αν δεχθεί επίθεση η Ρωσία θα απαντήσει με πυρηνικά''

 

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκόζιν, μιλώντας στην ώρα του πρωθυπουργού στην Κρατική Δούμα, είπε ότι σε περίπτωση επίθεσης η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πυρηνικές της δυνάμεις.  
«Μπορεί κάποιος να πειραματιστεί όσο επιθυμεί με την ανάπτυξη μη-πυρηνικών κεφαλών σε στρατηγικά τοποθετημένους εκτοξευτές πυραύλων. Όμως, θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν υπάρξει κάποια επίθεση εναντίον μας, εμείς σίγουρα θα καταφύγουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων σε ορισμένες περιπτώσεις ώστε να προστατεύσουμε τα εδάφη μας και τα κρατικά συμφέροντα», είπε ο Ρογκόζιν.
Μάλιστα, τόνισε ότι αυτή η κίνηση κατοχυρώνεται από το στρατιωτικό δόγμα και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν όσοι πιθανώς σκέφτονται να επιτεθούν.
«Ποτέ δε μειώσαμε το ρόλο των πυρηνικών όπλων, των όπλων εκδίκησης ως μεγάλο εξισορροπητή των δυνατοτήτων», είπε ο Ρογκόζιν.
Όπως αναφέρει το Russia Today, το Ίδρυμα Μελλοντικών Ερευνών της Ρωσίας (FPI), έχει εξετάσει πολλές ιδέες και σχέδια, χωρίς ο αναπληρωτής πρωθυπουργός να δώσει λεπτομέρειες, εκ των οποίων ένα από αυτά εστιάζει στην προετοιμασία της χώρας για απάντηση στο Παγκόσμιο Πλήγμα Ακριβείας (PGS), το οπλικό σύστημα που το Πεντάγωνο σχεδίαζε. 

Ο Ρογκόζιν, τόνισε δε, ότι οι ΗΠΑ έχουν ισχυρό προβάδισμα με το σύστημα αυτό, καθώς διαθέτουν καλύτερες τεχνικές ικανότητες και όπλα.
 defencenet.gr 

ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ MEGA ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! 56 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ;

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
mouga

Ξαναφόρεσαν τη δικαστική… τήβεννο εκεί στο mega-λο κανάλι των εξίσου mega-λων εργολάβων, και ξανά μανά τα ίδια της… συγχωρεμένης, με τα νέα «συγκλονιστικά» στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής (τα οποία πόθεν διαρρέονται κ.κ. ανακρίτριες;). 

Η… αγέρωχη εισαγγελέας Τρέμη (πρώην κνίτισσα), λοιπόν, εχθές το βράδυ επέπληξε τον ανακριτή Γεωργουλέα, γιατί είχε αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή Κασιδιάρη.


Όμως ο χρόνος του αποπροσανατολισμού είναι εξαιρετικής σημασίας, αφού η κυβέρνηση επιχειρεί να επιτύχει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, χτυπώντας την μοναδική φωνή ενάντια στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του Λαού, την Χρυσή Αυγή, και παράλληλα αποκρύπτοντας από τους Έλληνες τα φλέγοντα ζητήματα που τον αφορούν άμεσα.

Ο Λαός, όμως, πλέον δεν μασά «κουτόχορτο». Έχει αντιληφθεί το επικοινωνιακό παίγνιο που παίζεται στις πλάτες του και βοά εναντίον της αντεθνικής συμμορίας που καταλύει το Σύνταγμα και τους νόμους, εγκαθιδρύοντας μία επί της ουσίας χούντα εναντίον του. 
Όλο και περισσότεροι Έλληνες πλέον κραυγάζουν: 

«Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ πεθαίνει, 
η Ελλάδα θα νικήσει»!

Δεν πειράζει, έχουμε καιρό μπροστά μας…

Έτσι βάλτε τα δυνατά σας, συνεχίστε “την καλή δουλειά” που κάνετε! Όσο μιλάτε εσείς κατά της Χρυσής Αυγής, τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά μας!



ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ