ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



Το γλέντι το γεωπολιτικό των χαλαστήδων σε εθνικές υποδομές και οικονομίες κορυφώνεται και βαίνει στον πρωταρχικό του σκοπό. Οι αντιμαχόμενες δυνάμεις λάβανε τις θέσεις τους μέσα από στρατιωτικές ασκήσεις, συμμαχικά συμβόλαια και μπόλικη προβοκάτσια σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Οι οικονομικές κρίσεις που στήνουν σιωνιστές και δημοκράτες στα πεδία της παγκόσμιας σκακιέρας πάντοτε ξεπλένονται και πάλι θα ξεπλυθούν στο πολεμικό πεδίο.

Το βασικότερο σημείο συγκρούσεως για την παγκόσμια εξουσία εκτείνεται από την Μαύρη Θάλασσα έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, εκείθε που το καζάνι έχει ξεχειλίσει ήδη σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Τώρα πια και οι πλέον δύσπιστοι πείστηκαν πως ο πρωταρχικός σκοπός της οικονομικής κρίσης ήταν και είναι η διάλυση των προσοδοφόρων οικονομιών και η διάνοιξη απρόσκοπτης οδού του νεοταξικού κτήνους μέσα από τον αποκλεισμό του Άξονα των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών.

Η γεωπολιτική δύναμη φτιάχνεται και σμιλεύεται στις αντοχές της μέσα από τα νερά μας τα οποία είναι θερμά όχι μόνο ως προς την θερμοκρασία τους, αλλά κυρίως ως προς την γεωστρατηγική τους θέση και τον γεωφυσικό τους πλούτο. Είναι τα ίδια αυτά νερά που αρνήθηκαν οι σοσιαλφιλελεύθεροι να οριοθετήσουν ως προς την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και που οι μαρξιστές, εμμένοντας σ’ αυτήν την προδοτική απραξία με την σειρά τους, λένε πως ανήκουν στα ψάρια τους, στις καραβιές των λαθρομεταναστών και τους γειτονικούς κατακτητές ελληνικών εδαφών.

Τα εθνικά και τα οικονομικά ζητήματα συνδέονται και σχεδιάζονται από κοινού στην δομή τους. Η φύση αυτών των ζητημάτων είναι αλληλένδετη και προσδιορίζεται από τον φορέα που τα ελέγχει. Το ελεύθερο κράτος διασφαλίζει την αυτάρκεια των αγαθών και την ταμειακή του αυτοτέλεια και παράλληλα εναρμονίζει την εθνική με την εδαφική του κυριαρχία επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση διεθνούς επιρροής και γεωγραφικής εκτάσεως. Τα προτεκτοράτα σαν το ψευτορωμέϊκο βρίσκονται σε διεθνή και τεχνητή οικονομική κηδεμονία, σε παραγωγική εκμηδένιση και σε ανήθικη ισοσκέλιση χρήματος και εθνικού εδάφους.

Σου λένε οι έμποροι των εθνών πως αν κόψουμε το φαγητό στον Έλληνα, αυτός δεν θα ασχοληθεί με την ακεραιότητα της πατρίδος του και τα σκλαβωμένα αδέρφια του παρά μονάχα με το γέμισμα του στομαχιού του. Οι νεοταξίτες θέσανε ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο της εσωτερικής ανωμαλίας που εφαρμόζουν στις περιπτώσεις των υγιών εθνών.

Το έχουμε δει στον συμμοριτοπόλεμο. Το έχουμε δει στο Πολυτεχνείο. Έχει εφαρμοσθεί παρεμφερές σχέδιο ενάντια στη Ρωσία στην περίπτωση της τσετσενικής ισλαμικής τρομοκρατίας παλιότερα και τώρα στις μέρες μας με τη δολοφονία τού πολιτικού αντιπάλου τού Πούτιν Νεμτσόβ. Ο Νεμτσόβ σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό οικονομικών τού Ρήγκαν υπήρξε έμμισθος πράκτορας αμερικανικής ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη Ρωσία για την ανακάλυψη δήθεν παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τέτοιες ΜΚΟ με την ίδια αποστολή σε βάρος Πατριωτών και Εθνικιστών υπάρχουν και στην Ελλάδα και παντού. Βρίθουν τα νεοταξικά παρατηρητήρια. Οι δε δολοφονίες των διεθνιστών είτε από συντρόφους τους είτε από τα διεθνή αφεντικά τους για την κάλυψη των νεοταξικών ιχνών είναι φυσικότατη ενέργεια στον βρώμικο κόσμο τής Παγκοσμιοποίησης.

Στις μέρες μας έχουμε τους λαθρομετανάστες ανά την  επικράτεια και τους τουρκόσπορους στην Ελεύθερη Θράκη που κουμαντάρει με υψηλή εποπτεία η Τουρκία. Έχουμε την υποστήριξη του λαθραίου πολυφυλετισμού από τις αδέσποτες μαρξιστικές συνιστώσες υπό την πλήρη ανοχή δεξιών, αριστερών και κεντρώων δημοκρατών. Έχουμε κατευθυνόμενες και ψεύτικες επαναστατικές φλόγες και μαζικές απελευθερώσεις λαθρομεταναστών μαζί με αναγνωρίσεις πλαστών μειονοτήτων και ελληνοποιήσεων.

Μπήκαν φλόγες στην ελληνική κοινωνία, η Τουρκία μάς ζήτησε με κάθε επισημότητα μέσα από κρατικά της γεωπολιτικά ιδρύματα 16 ελληνικά νησιά στο λιβυκό πέλαγος και το κεντρικό Αιγαίο, νησιά που θεωρεί πάντοτε πως τα κατέχει η Ελλάς παράνομα! Και μιλάμε για περιφέρειες και υδάτινες εκτάσεις που ταυτόχρονα διαθέτουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκεί που σιωνιστές και Τούρκοι βλέπουν ανεξάρτητα κράτη και κάνουν εισβολές πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών.

Είδαμε τους Αμερικανούς να εκνευρίζονται από την στρατιωτική συμφωνία Ρωσίας και Κύπρου. Τούρκους και νατοϊκούς να ασκούνται στο μισό Αιγαίο. Την Τουρκία να υψώνει κανάλι αποκλεισμού τής Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη. Την δε Ρωσία και την Κίνα να ετοιμάζονται για δικές τους στρατιωτικές ασκήσεις σε Αιγαίο και Μεσόγειο.

Η Ελλάς πρέπει να συντρίψει τους ενοίκους της σύγχρονης Κερκόπορτας και να θωρακίσει τις Πύλες του Έθνους, συνδυάζοντας την εθνική της πολιτική με την συμπεριφορά της γεωπολιτικής δυνάμεως. Όποιος θέλει να χορτάσει το στομάχι του, αυτός τιμωρεί τον κλέφτη τής γης του, ειδάλλως αντί για χορτασμένο στομάχι βρίσκεται με κομμένο κεφάλι. Η κρίση θα φύγει μόλις η πολεμική φωτιά κάψει τούς δήθεν μεγάλους και μόλις η Ελλάς επιστρέψει στις αλύτρωτες πατρίδες.

Θέλουν να φέρουν ανακατώματα μέσα στην κοινωνία μας. Ο χαλασμός όμως θα γίνει το τέλος τής ψευτοδημοκρατίας και των γυρολόγων. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα δράσει από κοινού με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επάνω στο δόγμα Ένα Έθνος, Μια Εξουσία, Μία Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάδα. Ελληνική Εξουσία, Ελληνικό Ατσάλι, συνεργασία με Ρωσία και λοιπές εθνικές δυνάμεις, διεκδίκηση τής ελληνικότητας της Χερσονήσου τού Αίμου και τής Καθ’ Ημάς Ανατολής.

Να έρθει ο όλεθρος στο κεφάλι των απίστων. Και μέσα από Εθνικοκοινωνική Διοίκηση να γίνουμε οι εγγυητές τής ελευθερίας στην γεωπολιτική μας αυλή. Μόνον η Φυσική Ελλάς μπορεί να φέρει τής ειρήνης το χρυσό ξημέρωμα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...! Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ!



Αποφυλακίστηκαν πριν από λίγο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός.

Ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Μιχαλολιάκος βγήκε από εκεί που παράνομα τον έβαλαν κάποιοι με την πεποίθηση ότι δε θα επιστρέψει ποτέ πίσω, αλλά στη δίκη θα δικαιωθεί πανηγυρικά. θα παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό για την κατηγορία της οπλοκατοχής που είναι παράνομη».

Ο Γιάννης Λαγός υπογράμμισε: «Όλα καλά θα πάνε. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει αυτό που έχει υποσχεθεί».


Αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές - 2 ΒΙΝΤΕΟ
Υπό τα θερμά χειροκροτήματα και τις επευφημίες πλήθους Συναγωνιστών που πρόσετρεξε στις φυλακές Κορυδαλλού αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός.
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου χαιρέτισε τους Συναγωνιστές με ένα πλατύ χαμόγελο και συνοδευόμενος από την κόρη του, Ουρανία μετέβη εις την οικία του.
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, κατά την έξοδό του δήλωσε προς τους δημοσιογράφους: "Ευχαριστούμε όλους τους Χρυσαυγίτες που ήταν δίπλα μας και στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα μας".


Ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για την σημερινή αποφυλάκιση: "Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Σε κάποιους μήνες όταν τελειώσει αυτή η περιβόητη δίκη που όλοι περιμένουμε με αγωνία θα αθωωθεί και θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Από αύριο δουλειά. Προετοιμασία για την δίκη για την απόδειξη της πλήρους αθωότητας του ιδίου και των υπολοίπων βουλευτών που άδικα κατηγορούνται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

Θα βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την δεύτερη κατηγορία της οπλοκατοχής, μια επίσης παράνομη κατηγορία. Διότι η οπλοκατοχή είναι επιβαρυντική περίσταση στο άρθρο 187 και δεν θα έπρεπε να έχει αυτοτελώς ούτε ο κ. Λαγός ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος κριθεί δικονομικά από την Δικαιοσύνη. Ο δεύτερος όρος του κατ΄οίκον περιορισμού είναι παράνομοςΘα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες για να αρθεί και αυτός ο περιοριστικός όρος.

Η πρόωρη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην Δικαιοσύνη και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής."  


Χρήστος Παππάς: Να πάψει ο εισαγγελέας να εμποδίζει την εύρυθμη λειτουργία της Βουλής



Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η απαγόρευση σε εκλεγμένους βουλευτές να ψηφίζουν και να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις της Βουλής καταπατά την λαϊκή ετυμηγορία και καταλύει το Σύνταγμα.
Απαιτούμε να πάψει πια αυτή η κοροϊδία, η οποία στόχο έχει να πλήξει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Απαιτούμε να πάψει η δικαστική εξουσία να παρεμβαίνει στην νομοθετική, όπως παρενέβη η εκτελεστική εξουσία, δηλαδή Σαμαράς, Βενιζέλος και λοιποί στην δικαστική εξουσία τον Σεπτέμβριο του 2013.
Να σταματήσει πια αυτή η κοροϊδία, να αποκατασταθεί η νομιμότητα, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία!"

Προϊδεάζει ο Παπαδημούλης την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας να κάνει έντιμο συμβιβασμό» Μέρκελ: Η Ελλάδα θα υπογράψει και νέο μνημόνιo


Προϊδεάζει ο Παπαδημούλης την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας να κάνει έντιμο συμβιβασμό»
Ως «λαγός» στην επερχόμενη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ δρα (και) ο ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter προκρίνει τον «έντιμο συμβιβασμό» προκειμένου η Χώρα να περάσει τον «κάβο». Για την ακρίβεια, το «τιτίβισμα» του Παπαδημούλη έχει ως εξής: «Σήμερα κ΄ την Δευτέρα, η χώρα πρέπει να περάσει τον «κάβο» αβλαβώς. Ο Τσίπρας έχει κ΄ την εντολή κ΄ την λαϊκή στήριξη για έντιμο συμβιβασμό».
Είναι ολοφάνερο ότι ο Παπαδημούλης προετοιμάζει το έδαφος για την ριζική αλλαγή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης πάνω στο ζήτημα της μνημονιακής κατοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε «εντολή κ΄ την λαϊκή στήριξη» από τους Έλληνες για να καταγγείλει το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις που το ακολουθούν και όχι για έναν «έντιμο συμβιβασμό», ο οποίος όσοι ξέρουν να αποκρυπτογραφούν το νόημα πίσω από τις λέξεις γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοεί και τι εκφράζει στην πραγματικότητα.
Καθώς μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανακόλουθος με τις προεκλογικές καταγγελίες και συχνά πυκνά παίζει με τις λέξεις, βαφτίζοντας το κρέας ως ψάρι, προσπαθεί μέσα από την δύναμη της εξουσίας, την προπαγάνδα που αυτή διαθέτει στο οπλοστάσιό της και την αόριστη εφαρμογή των εννοιών και των σημασιών στην ερμηνεία των λέξεων να στρώσει το χαλί για μια ακόμη υποταγή στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα «παίζει» πολύ το ζήτημα ενός ενδεχόμενου δημοψηφίσματος. Βεβαίως, δεν είναι και τόσο συνηθισμένο η πιθανότητα ενός δημοψηφίσματος να ανακοινώνεται από έναν υπουργό, χωρίς να έχει πει κάτι σχετικό ο πρωθυπουργός, αλλά όταν έχεις να κάνεις με την «παιδική χαρά», στην οποία προΐσταται ο Τσίπρας και με το «ψώνιο» που λέγεται Βαρουφάκης, τότε μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Ο ναρκισσιστής Βαρουφάκης, λοιπόν, είπε την «εξυπνάδα» του στην ιταλική «Κοριέρα ντε λα Σέρα» και μετά έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Ανεξαρτήτως του τι είπε πραγματικά ο μεγαλοαστός φιγουρατζής, τα περί δημοψηφίσματος δεν δείχνουν να συγκινούν κανέναν στην Ευρωζώνη, ιδιαίτερα δε τους Γερμανούς. Δεν πρόκειται καν να το εκλάβουν ως εκβιασμό, όπως εξέλαβαν τα όσα είπε για δημοψήφισμα ο Τζέφρυ τον Οκτώβριο του 2011.  

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά περισσότερα ως προς την ενδυνάμωση της μνημονιακής κατοχής, κυρίως η επικύρωση της δεύτερης δανειακής σύμβασης, με το Αγγλικό Δίκαιο και την παραίτηση από κάθε είδους ασυλία, μέσω της οποίας σύμβασης οι διεθνείς τοκογλύφοι μπορούν να ασκήσουν ακόμη σκληρότερους εκβιασμούς απ’ αυτούς που ασκούν σήμεραΑυτό, φυσικά, δεν το ξέρουν μόνο οι δανειστές, αλλά το γνωρίζουν και όλα τα στελέχη της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γι’ αυτό και τα όσα ψελλίζονται από διάφορους «λαγούς», όπως ο Βαρουφάκης, περί δημοψηφίσματος ή ακόμα και νέων εκλογών, δεν είναι εκβιασμός επί των δανειστών, οι οποίοι «δεν παίρνουν χαμπάρι», αλλά αποτελεί εκβιασμό στην ουσία επί του Ελληνικού Λαού. Είναι ένα ακόμη επεισόδιο στο επικοινωνιακό σήριαλ της «μέχρις εσχάτων διαπραγμάτευσης», που έχει σχηματοποιήσει η νέα συγκυβέρνηση, για να μπορέσει να καλύψει τα τερατώδη ψέματα, με τα οποία παραμύθιαζε προεκλογικά τον Ελληνικό Λαό και να μπορέσει να παρουσιάσει την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής ως αναπόφευκτη.

Το δημοψήφισμα δεν το θέλει ο Σύριζα, επειδή θα αναγκαστεί τότε να φανεί ανακόλουθος με την επιθυμία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος δεν θέλει εκπτώσεις στη θέληση του για έξοδο από την μνημονιακή κατοχή. Μόνο η Χρυσή Αυγή επιμένει στη διενέργεια δημοψηφίσματος για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Όσο για την φιλολογία περί νέων εκλογών, για ποιον λόγο να τις κάνει ο Τσίπρας; Καταρχάς, πότε θα προλάβει να πάει σ’ αυτές; Στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει ένα μήνα. Με τυχόν παύση πληρωμών και πιθανή χρεωκοπία ο Τσίπρας θα έχει την τύχη του Τζέφρυ, πριν προλάβει καν να πάει σε εκλογές, με το σενάριο του μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού να μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο. Αυτά, και πολλά άλλα, σκέπτονται κάποιοι πιο ψύχραιμοι συριζαίοι και θεωρούν ότι αυτού του τύπου τα παιχνίδια πρέπει να σταματήσουν. 

Εκτός από τον Παπαδημούλη, ο οποίος είναι σταθερός οπαδός του «ρεαλισμού» και κάλεσε ξεκάθαρα τον Τσίπρα να προβεί σε «έντιμο συμβιβασμό», ήρθε και ο Βούτσης να αποδοκιμάσει δημόσια τον Βαρουφάκη, λέγοντας ότι «Το ενδεχόμενο νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος, θα είχε δραματικές εκφάνσεις και δεν αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης», σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Είναι ολοφάνερο, ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μια καθόλου αμελητέα μερίδα κυβερνητικών στελεχών, η οποία φοβάται, ότι αν συνεχιστεί ανεξέλεγκτα αυτό το προπαγανδιστικό παιχνίδι, θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος κάποιου «ατυχήματος», το οποίο θα προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα προξενήσει η βαθμιαία διολίσθηση στην μνημονιακή πολιτική.

Γιώργος Μάστορας

Μέρκελ: Η Ελλάδα κρατά τις τύχες της Ευρώπης, αλλά θα υπογράψει και νέο μνημόνιo


Στην Σύνοδο Κορυφής η «επταμερής συνάντηση» μεταξύ Τσίπρα, Μέρκελ, Ντράγκι, Ντάισελμπλουμ, Γιουνκέρ, Ολάντ και του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόναλντ Τουσκ.

Όμως η Μέρκελ στην  ομιλία της έσπευσε να δείξει και τον δρόμο που οφείλει να ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση, αν ειλικρινώς επιθυμεί να πορευτεί τον δύσκολο δρόμο της ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Μέρκελ «εάν καταρρεύσει το ευρώ, θα καταρρεύσει και η Ευρώπη».

Αυτό, βεβαίως, καταδεικνύει πρώτον ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για εκδίωξη μίας χώρας από την ζώνη του ευρώ, εκτός και αν γίνει εθελούσια. Όλα αυτά που παρατίθενται από την Μέρκελ και αποτελούν ένα μεγάλο εργαλείο για την Ελλάδα και όχι φόβητρο για τους Έλληνες, θυμίζουν βεβαίως τα όσα προφητικός είχε πει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ήδη από το 2012, περιλαμβάνονται στο βιβλίο του με τίτλο «8 Ομιλίες στη Βουλή», και σας παραθέτουμε:

«Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα πληγεί η παγκόσμια οικονομία με το τεράστιο ποσό των 17 τρισεκατομμυρίων 200  δισεκατομμυρίων ευρώ. Πώς συμβαίνει αυτό αλήθεια; Πώς αντέχει στην λογική αυτό; Η Ελλάδα είναι το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας και ίσως το 1 χιλιοστό τηςπαγκόσμιας οικονομίας. Πώς, δηλαδή, το αν θα βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη θα προκαλέσει ζημία 17 τρισεκατομμυρίων 200 δισεκατομμυρίων; Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Γιατί όλα αυτά τα κεφάλαια είναι μια φούσκα, δεν έχουν σχέση με την πραγματική οικονομία. Και αυτή την φούσκα η Ελλάδα, αν θέλει, κρατάει την καρφίτσα για να την σκάσει. Αλλά αυτό το πανίσχυρο όπλο που έχουμε στα χέρια μας δεν το χρησιμοποιούμε και υποδουλώνουμε οικονομικά τον Λαό μας.»

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος - 11 Νοεμβρίου 2012 – Ομιλία για τον Προϋπολογισμό

Ας σταματήσουν, λοιπόν, οι κυβερνώντες να υποδουλώνουν οικονομικά τον Λαό μας και ας προχωρήσουν σε τολμηρές και άμεσες ενέργειες έναντι των διεθνών τοκογλύφων. Η οποιαδήποτε υποχώρηση, είτε από άποψη χρόνου, είτε από άποψη θέσεων, ευνοεί ξεκάθαρα τους ξένους που λαμβάνουν χρόνο για να προετοιμαστούν έναντι αυτού του ενδεχομένου, αποστερώντας την χώρα και από αυτό το όπλο, όπως έπραξαν με το Μνημόνιο ΙΙ, που έθετε ως πρώτη προτεραιότητα της χώρας την αποπληρωμή του χρέους. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 

Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ