ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τσίπρας σε Μέρκελ: «Ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»!



Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας επιβεβαιώνει στο ακέραιο όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό από την ημέρα του σχηματισμού της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου: για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, δεν υπάρχει ούτε plan A, ούτε plan B. Το μοναδικό κυβερνητικό επιχείρημα και ταυτοχρόνως δίλημμα προς τους τοκογλύφους είναι ένα: στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γραμμή Τσίπρα κατά τις επικείμενες συζητήσεις με τη γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ συνοψίζονται στη φράση «ή εγώ ή η Χρυσή Αυγή»! Πιο συγκεκριμένα και με βάση όσα εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, ο τελευταίος πρόκειται να ζητήσει την στήριξη και ανοχή της γερμανικής κυβέρνησης θέτοντας στη γερμανική πλευρά το θέμα της εκλογικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στην περίπτωση που ο Σύριζα υποχρεωθεί να υλοποιήσει το σύνολο των απαιτήσεων των δανειστών.

«Εάν με ρίξετε, τότε έρχεται η Χρυσή Αυγή», προτίθεται να πει ο Τσίπρας προς τη Μέρκελ. Το «διαπραγματευτικό χαρτί» Τσίπρα δηλαδή αποτελεί μια απάτη, όχι εις βάρος των δανειστών βεβαίως, αλλά ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού, καθώς ο πρόεδρος του Σύριζα επιχειρεί να καταστήσει τη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Μέρκελ, ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Όπως στενότατος συνεργάτης του ομολογεί, η θέση Τσίπρα είναι σαφής: το να μη συνεργαστείτε μαζί μου θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης. Η επόμενη κυβέρνηση τότε, θα είναι μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Θα καταστήσετε την Χρυσή Αυγή συνομιλητή σας;

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός ικετεύει για το έλεος της Μέρκελ, το οποίο -όπως ισχυρίζεται- θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών: αφενός θα στηριχθεί η κυβέρνηση Σύριζα και αφετέρου θα συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές, συμφώνως προς τις επιταγές των δανειστών.

Επί της ουσίας δηλαδή, η συνολική διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης Τσίπρα είναι καθ' όλα ταυτισμένη με την απρόσκοπτη συνέχιση της δουλείας των τόκων, στην οποία έχει συρθεί ο Ελληνικός Λαός. Όσο οι ξένοι στηρίζουν (και δανείζουν) την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι δανειστές δεν θα πρέπει να ανησυχούν για τις απαιτήσεις τους, αυτές θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο. Εάν όμως έρθει η Χρυσή Αυγή, τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα βρεθούν εμπρός σε ένα τείχος αληθούς εθνικής αξιοπρέπειας, με δυσάρεστες για εκείνους και τα συμφέροντά τους συνέπειες.

Συμπερασματικά, ο Τσίπρας θα δηλώσει ενώπιον της Μέρκελ, εκείνο που φροντίζει να αποκρύπτει από τον Ελληνικό Λαό στο εσωτερικό της χώρας, σε συνεργασία πάντοτε με την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και τους δανειστές: η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που δύναται να εκπροσωπήσει απαρέγκλιτα τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτός είναι ο υπέρτατος φόβος των εγχώριων πολιτικάντηδων και της διεθνούς κλίκας των τοκογλύφων που απομυζούν εδώ και χρόνια τους κόπους και τις θυσίες του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας!


Η Ευρώπη ξυπνά!
Νέα μεγάλη Εθνικιστική Νίκη 
αναμένεται στη Γαλλία...


Αυτοδιοικητικές εκλογές σήμερα στη Γαλλία σε 96 επαρχιακά διαμερίσματα με το "Εθνικό Μέτωπο", μετά τη σαρωτική νίκη του στις Ευρωεκλογές, να έρχεται να επιβεβαίωση την κυριαρχία του επί των "δημοκρατικών δυνάμεων" της χώρας.


Με τους περισσότερους υποψηφίους από κάθε άλλο κόμμα του εκεί "συνταγματικού τόξου", και με την κοινή γνώμη να στρέφονται στον Εθνικισμό η αναμενόμενη νικηφόρα εκλογική μάχη, ήδη έχει χτυπήσει "καμπανάκι κινδύνου" στις Βρυξέλλες, καθώς θα είναι ακόμη μια αιτία για να 

Η Ευρώπη των λαών μετατρέπεται, επιτέλους, σιγά, σιγά σε "Ευρώπη των Εθνών" με τους ντόπιους και τους ξένους δυνάστες ήδη να.. νιώθουν τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι τους.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται αρμονικά για αρκετά θέματα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με το Εθνικό Μέτωπο. 























ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ 
ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ 
ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ...

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Deutsche Welle

Πρόκειται για εκλογές στην πρώτη βαθμίδα της τοπικής αυτοδιοίκησης, με εξαίρεση το Παρίσι, τη Λυών (δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας) καθώς και τις γαλλικές υπερπόντιες κτήσεις. Οι υποψήφιοι του Εθνικού Μετώπου συμμετέχουν σε περίπου 2.000 εκλογικές περιφέρειες, ενώ η γαλλική Κεντροδεξιά ή οι σοσιαλιστές δεν «κατεβάζουν» τόσους πολλούς υποψηφίους. Στα προπύργια του κόμματος περιλαμβάνονται και τα προάστια της Μασσαλίας. Εδώ το Εθνικό Μέτωπο έχει ήδη καταφέρει να εκλέξει έναν τοπικό άρχοντα, τον γερουσιαστή Στεφάν Ραβιέ.


Ενώ πολλοί υποψήφιοι χρησιμοποιούν απροσχημάτιστα αντισημιτικό, ρατσιστικό ή ομοφοβικό λεξιλόγιο η στρατηγική της κομματικής ηγεσίας είναι να καταφεύγει σε πιο στρογγυλεμένες διατυπώσεις. Πάντως ο Στεφάν Ραβιέ είναι αρκετά σαφής, όταν προειδοποιεί ότι «σε είκοσι χρόνια η Γαλλία θα έχει γίνει ισλαμική δημοκρατία». Συμπληρώνει μάλιστα ότι η Γαλλία μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη «ισλαμική δημοκρατία», αλλά σε κάθε περίπτωση οι ισλαμιστικοί πυρήνες πληθαίνουν με γρήγορο ρυθμό και μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν περιορίζονται στη θεωρία, αλλά προχωρούν σε βίαιες επιθέσεις.

Κάθε επίθεση ισλαμιστών αποτελεί για το Εθνικό Μέτωπο ένα επιχείρημα, μία ένδειξη επιβεβαίωσης της πολιτικής και των συνθημάτων του. Και τα επιχειρήματα αυτά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στα υποβαθμισμένα βόρεια προάστια της Μασσαλίας- περιοχές που συνήθως δεν αναφέρονται καν στις γαλλικές εφημερίδες, παρά μόνο όταν έχει προηγηθεί κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου. Ο Στεφάν Ραβιέ ξιφουλκεί κατά των μεταναστών και υποστηρίζει ότι η μετανάστευση αποτελεί «σοβαρό εμπόδιο» για τη Γαλλία.

«Μηδενική ανοχή», «απέλαση για τους παράνομους», «πρώτα οι Γάλλοι στις κοινωνικές παροχές»- αυτά είναι μερικά από τα συνθήματα του Εθνικού Μετώπου και του Στεφάν Ραβιέ που φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Ο Ραβιέ ταυτίζεται με την εκλογική του περιφέρεια και προβάλλει ως προσόν ότι δεν έχει αποφοιτήσει από ανώτατες σχολές των γαλλικών ελίτ, καθώς, όπως λέει «το δικό του πανεπιστήμιο είναι τα βόρεια προάστια της Μασσαλίας».

Ο ίδιος πάντως, ως τοπικός άρχων, εδρεύει σε ένα σατώ του 18ου αιώνα. Από τον κήπο του ξεπροβάλλει, ανάμεσα στους φοίνικες, μία επιβλητική θέα της Μασσαλίας. Στο καφενείο, απέναντι από το δημαρχείο, δεν ακούγονται ευχάριστα λόγια για τον Στεφάν Ραβιέ. Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του καφενείου «τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ με το Εθνικό Μέτωπο. Το πεζοδρόμιο τους ζήτησα να φτιάξουν, αλλά τίποτα δεν έγινε».

Στο τραπέζι κάθεται και ένας ηλικιωμένος άνδρας με καταγωγή από την Τυνησία, που ήρθε στη Μασσαλία πριν από σαράντα χρόνια. «Στην πραγματικότητα το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει τόση επιρροή στις παρηκμασμένες πολυκατοικίες των προαστίων» λέει. «Όσοι μένουν εκεί έτσι κι αλλιώς δεν πάνε να ψηφίσουν. Αυτοί που στηρίζουν το Εθνικό Μέτωπο είναι ʻεκεί πάνωʼ» λέει ο ηλικιωμένος άνδρας και εννοεί τα πλούσια, παραδοσιακά προάστια της πόλης, τους νοσταλγούς της παλαιάς, κραταιάς Γαλλίας».

Πηγή: Deutsche Welle

























EΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ: 1000 χρόνια πνευματικών δεσμών

https://www.youtube.com/watch?v=pmeW19_HG4Q

Stratfor: Η Ένωση Ρωσίας και Γερμανίας θα «θάψει» την Αμερική .



Ο επικεφαλής του γεωπολιτικού ινστιτούτου «Stratfor Global Intelligence», George Friedman, για πρώτη φορά δήλωσε δημόσια ότι ο πρωταρχικός στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, είναι να αποτρέψει την δημιουργία ενός γερμανο-ρωσικού άξονα , διότι αυτόματα θα «εξουδετερωνόνταν» πλήρως, στρατιωτικά, οικονομικά, εμπορικά και γεωπολιτικά η Αμερική, αναφέρει άρθρο του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων vesti.lv.

Ο αποκλεισμός μιας τέτοιας συμμαχίας είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η εμφάνιση εναλλακτικών παγκόσμιων δυνάμεων ικανών να αποτρέψουν την παγκόσμια επέκταση της αμερικανικής ισχύος ως της μόνης παγκόσμιας υπερδύναμης, τονίζει το ινστσιτούτο.

Ο επικεφαλής του αμερικανισμού THINK TANK (δεξαμενής σκέψης), τονίζει ότι ένας τέτοιος στόχος υπήρχε πάντοτε από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ολόκληρου του περασμένου αιώνα, για να αποτρέψει την ένωση των δύο αυτών δυνάμεων, δυνάμει των οποίων θα ήταν σε θέση να απειληθούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών παγκοσμίως .

Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι η Αμερική δεν θα ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την λύση του προβλήματος αυτού, ακόμη και αν πραγματοποιούνταν μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια από όλες τις «δυνάμεις» τις χώρας .

Η σύμπραξη της ιδιοφυούς γερμανικής τεχνολογίας και του κεφαλαίου σε συνδυασμό με τους ανεξάντλητους ρωσικούς φυσικούς πόρους και δυνατότητες των τεράστιων εδαφικών εκτάσεων της αχανούς αυτής χώρας, θα οδηγούσε στην δημιουργία ενός διπολικού κόσμου. Τις Ηνωμένες Πολιτείες( που θα συμπεριελάμβαναν όλη τη αμερικανική ήπειρο) και την Ευρασία ( ο υπόλοιπος κόσμος).

Ο Friedman μιλώντας για την γεωπολιτικά στρατηγική των ΗΠΑ, τονίζει ότι η Ουάσιγκτον θα εμποδίσει την συμμαχία αυτή με ταυτόχρονη «αποδυνάμωση» τόσο της Ρωσίας όσο και της Γερμανίας.

Τώρα είναι ευκολότερο να κατανοήσουμε τις δράσεις του Αμερικανού Προέδρου Μ.Ομπάμα στην Ουκρανία και την ανάγκη για την επιβολή κυρώσεων, οι οποίες έχουν πλήξει όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και την Γερμανία και κατ’ επέκταση την ισχυρή γερμανική βιομηχανία και οικονομία, καταλήγει το άρθρο .

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, πριν κάποιες ‘ώρες η Γερμανίδα Καγκελάριος συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, και οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως δεν θα αμβλυνθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, πριν η Μόσχα εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας του Μινσκ, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Είναι αλήθεια ότι η Μέρκελ πιέζει να βρεθεί μια ειρηνική λύση στην Ουκρανία, για την ανάκαμψη της γερμανικής βιομηχανίας. Αλλά η τοποθέτηση του Αμερικανού αναλυτή και εμπειρογνώμονα μας «προσγειώνει» στην σκληρή πραγματικότητα για ποιον ακριβώς λόγο λαμβάνουν χώρα , αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Έχει γραφτεί σε πολλά άρθρα στον δυτικό τύπο ότι «πίσω» από την ουκρανική κυβέρνηση βρίσκεται η πολυεθνική εταιρεία Monsanto, που επιθυμεί την εκμετάλλευση των τεράστιων εκτάσεων της Ουκρανίας για την παραγωγή μεταλλαγμένων προϊόντων .

Απο την άλλη πλ
ευρά η κινεζική εταιρία Xinjiang Production το 2013, νοίκιασε το 5% της Ουκρανικής γης μέσω της εταιρίας αγροτικών εκμεταλλεύσεων KSG Argo, με σκοπό να την καλλιεργήσει. Άρα πιθανόν να έχουμε και ένα πόλεμο πολυεθνικών εταιρειών με έπαθλο τους περίφημους σιτοβολώνες της Ουκρανίας. .

Όμως, αυτήν την στιγμή η κόντρα ΗΠΑ και Ρωσίας έχει φθάσει θα λέγαμε σε ένα κομβικό σημείο, από στρατιωτικής άποψης, και ένα λάθος ή μια άστοχη ενέργεια «εκατέρωθεν», θα σημάνει έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο….

pentapostagma.gr


Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων


Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες
Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες διαδήλωσαν ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης.
Παρά τους αποκλεισμό από την αστυνομία, την τρομοκρατία και τον ασφυκτικό κλοιό χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες έστειλαν ηχηρό μήνυμα.
Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες!
Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών

Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»

Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ

 ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας!

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: 

Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας.
Ενάντια σε ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος χιλιάδες Έλληνες απαίτησαν η Πατρίδα μας να ανήκει στους Έλληνες και να δοθεί μία σοβαρή λύση στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος, να επιστρέψουν δηλαδή οι λαθρομετανάστες στις πατρίδες τους.
Παρά τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, την τρομοκρατία από τους παρακρατικούς επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας χιλιάδες Έλληνες έστειλαν ηχηρό μήνυμα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γιάννης Βουλδής, ο οποίος τόνισε ότι ο νέος αντιρατσιστικός νόμος επιβάλλει μια ιδιόμορφη φίμωση εναντίον των Ελλήνων που δεν μπορούν πια να μιλήσουν την γλώσσα της αλήθειας.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης  επισήμανε ότι το καθεστώς κατηγορεί τους Χρυσαυγίτες ως ρατσιστές επειδή είναι οι μόνοι που μιλούν για Πατρίδα, Έθνος και Θρησκεία, ενώ διερωτήθηκε πόσους πια λαθρομετανάστες μπορεί να αντέξει η χώρα.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Φώτης Γραικός τόνισε την υποκρισία του συστήματος που όταν ο τέως πρωθυπουργός Σαμαράς μιλά για εισβολή λαθρομεταναστών και ανακατάληψη των πόλεων ή όταν αυτοί στοιβάζονται σε κέντρα κράτησης δεν βλέπει ρατσισμό, αλλά τον εντοπίζει μόνο στην Χρυσή Αυγή, όταν διακηρύττει τα δίκαια των Ελλήνων.
Ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος αφού επεσήμανε πως οι πρόσφατες αποφυλακίσεις του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού σηματοδοτούν την αρχή της κατάρρευσης της άθλιας σκευωρίας κατά των Εθνικιστών, τόνισε ότι το κράτος επισημοποιεί τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων απαγορεύοντας την εθνική μνήμη σε Πόντιους, Μικρασιάτες, Βορειοηπειρώτες και άλλους ελληνικούς πληθυσμούς που υπέστησαν σφαγές και διωγμούς.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ότι τα σύμβολα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας μας δέχονται πρωτοφανή επίθεση από τους "κουλτουριάρηδες αντιρατσιστές", την ίδια στιγμή που ένα ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος που έχει σε δεύτερη μοίρα τον Έλληνα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
Τέλος, από το σπίτι του μίλησε τηλεφωνικά ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός που αποφυλακίστηκε, αλλά τελεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Ο Συναγωνιστής επεσήμανε πως  ένα αντεθνικό καθεστώς θεωρεί παράλογη την εφαρμογή των νόμων, την απέλαση δηλαδή κάθε λαθρομετανάστη που μπήκε παράνομα στην Χώρα. 
Τόνισε ακόμα πως όλοι οι παράνομα και πολιτικά διωκόμενοι Συναγωνιστές μέσα και έξω από τα κελιά της Τιμής αντέχουν και συνεχίζουν τον Αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση όλων των Ελλήνων.
Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψέλνουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Φωτογραφίες
Ολόκληρη η εκδήλωση 

της Χρυσής Αυγής 

από το webtv.nerit

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ… 
383 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Της… κακομοίρας έγινε χθες στο Αιγαίο, με νέο ρεκόρ προσέλευσης λαθρομεταναστών. Λέτε να… προτίμησαν την Ελλάδα (που έλεγε κάποτε και ο νυν Π.τ.Δ.) για να… γιορτάσουν την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού», ή μήπως βοήθησε ο καιρός που σημείωσε σημαντική βελτίωση; Προφανώς, ισχύει το δεύτερο… Έτσι:

Εκατόν οχτώ (108) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν. Παναγίας Οινουσσών Χίου, ενενήντα πέντε (95) εντός της πόλεως Μυτιλήνης ν. Λέσβου, πενήντα δύο (52) στη θαλάσσια περιοχή »ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΝΙΑΣ» ν. Λέσβου, σαράντα ένας (41) στην περιοχή της επαρχιακής οδού »ΑΝΕΜΩΤΙΑ-ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ» ν. Λέσβου, είκοσι έξι (26) στη θαλάσσια περιοχή βόρειο ανατολικά της ν. Αγαθονησίου, τριάντα ένας (31) στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Λέσβου και είκοσι οκτώ (28) στις βορειοανατολικές ακτές ν. Φαρμακονησίου.

Σύνολο: 382 –ένα μεγάλο χωριό- σε μια μόνο ημέρα, όχι ακόμα καλοκαιρινή. Φανταστείτε τι θα γίνει έτσι και καλοκαιριάσει για τα καλά!

- Είναι έτοιμα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα κ.λπ. συντρόφισσα Χριστοδουλοπούλου ή όχι ακόμα;

-    Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!