ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!


Ένας πόλεμος μαίνεται στην Ελλάδα . Ένας πόλεμος ολοκληρωτικός. Ένας πόλεμος ιδεολογικός. Στην μία πλευρά είναι οι δυνάμεις του Ελληνικού εθνικισμού, το Σπαρτιατικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Οι δυνάμεις που θέλουν μία Ελλάδα δυνατή, περήφανη, ελεύθερη! Που πολεμούν για τα δίκαια του Ελληνισμού, την ιερή μας παράδοση, τα όσια της φυλής μας.

Στην άλλη πλευρά είναι οι δυνάμεις του ανθελληνισμού. Όσοι μισούν την Ελλάδα, όσοι μισούν το Ελληνικό έθνος, όσοι θέλουν να σβήσει η Ελληνική συνείδηση. Η δικιά τους Ελλάδα είναι η Ελλαδίτσα του Χασάν και του Ιμπραήμ, του Αχμέτ και του Ιλίρ. Μια Ελλάδα για όλους εκτός από τους Έλληνες. Μια χώρα σκλάβων σε χέρια πολυεθνικών και μόνιμο θύμα βιασμού αλλοδαπών εποίκων. Οι δυνάμεις που πολεμούν οτιδήποτε το Ελληνικό, χαίρονται με κάθε τι κακό συμβαίνει στον απλό Έλληνα, ονειρεύονται τον τελικό αφανισμό του Ελληνισμού.

Ο πόλεμος αυτός, ο ιδεολογικός, έχει τελικό έπαθλο την ψυχή των Ελλήνων. 

Θα είναι περήφανοι για το ότι είναι η μεγαλύτερη όλων των φυλών και θα ξανασηκωθούν να διεκδικήσουν την θέση τους σπάζοντας τα δεσμά του ραγιά ή θα μισούν τον εαυτό τους, πουλώντας την εθνική τους συνείδηση για μία χούφτα αργύρια και την πνευματική ηρωίνη που λέγεται διεθνισμός; 

Θα τιμάνε και θα διαιωνίσουν την ιερή ιστορία της φυλής τους διδασκόμενοι και από τα καλά και από τα κακά της ή αποχαυνωμένοι θα ξεπουλήσουν την ψυχή τους στο διάβολο λησμονώντας και καταδικάζοντας, μοιραία έτσι, τον εαυτό τους στον αφανισμό; 

Θα συνεχίσει Ελληνισμός να καίει σαν πύρινη στήλη φωτίζοντας τα απανταχού της γης έθνη ή θα αφανίσει η παγκοσμιοποιημένη μάζα της σαπίλας την πρωταρχική, αυτή, εστία του ανθρώπινου πολιτισμού;

Στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στους δρόμους, στις πλατείες, στα βιβλία, στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στο διαδίκτυο, σε κάθε παρέα, κάθε ομάδα ατόμων και κάθε κοινωνική δραστηριότητα ο πόλεμος ξέσπασε και μαίνεται. 

Παράδοση δεν υπάρχει. Ούτε έλεος για τις ιδέες των ηττημένων. Ήττα των δυνάμεων του εθνικισμού θα φέρει το τέλος της Ελληνικής συνείδησης. Θα φέρει τον πνευματικό, πριν ακολουθήσει ο βιολογικός , αφανισμό του Γένους μας.

Εμείς συναγωνιστές είμαστε οι έσχατοι πολεμιστές. Οι πρώτοι και οι τελευταίοι στρατιώτες της Ελλάδας. Οι Σπαρτιάτες μπροστά στην κόλαση. Οι μαχητές του Ελληνισμού στον ολοκληρωτικό πόλεμο για την επιβίωση του.

Όπως σε κάθε ολοκληρωτικό πόλεμο έτσι καμία θυσία για τις ιδέες μας δεν πρέπει να θεωρείται πολύ. Κανένας πόνος, καμιά ήττα , καμία απώλεια δεν πρέπει να μας κάνει να λιποψυχούμε. Είμαστε σε έναν ολοκληρωτικό ιδεολογικό πόλεμο. Μας υβρίζουν, μας συκοφαντούν, μας παραπλανούν, μας χτυπάνε με ότι έχουν και δεν έχουν. Η αιώνια αξία, η ΕΛΛΑΣ μας δείχνει τον δρόμο του αγώνα. 

Αντεπίθεση και μείς με ότι μέσο ιδεολογικό έχουμε. Καμία ανοχή κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση. Συνεχής επίθεση στα εθνομηδενιστικά ιδεολογήματα τους.

Να μην αφήνουμε καμία επίθεση ενάντια στην ιστορική μνήμη, την εθνική συνείδηση, τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, τις παραδόσεις μας να μείνει αναπάντητη. Και όταν ακόμα ο εχθρός μας μένει αδρανής τότε θα οδηγήσουμε εμείς την εθνική ιδεολογική επίθεση. Διάδοση του εθνικισμού, διάδοση του πατριωτισμού, προβολή των ιδεών μας, συνεχής προσπάθεια προβολής του ηρωικού Σπαρτιάτικου μοντέλου ζωής.

Είμαστε σε ένα πόλεμο δίχως αύριο. Εάν ηττηθούμε θα πάψει να υπάρχει Ελλάδα, θα πάψει να υπάρχει φως σε αυτόν τον κόσμο. 

Ας σκεφτούμε νέους τρόπους διάδοσης των ιδεών. 

Ας κάνει ο καθένας τον δικό του αγώνα , τον δικό του ιδεολογικό πόλεμο 

Ας πλήξουμε τις ιδέες του ιδεολογικού εχθρού με την κατάρριψη των μύθων του, με επιχειρήματα, με την προβολή των δικών μας αξιών έναντι των δικών του ονειρώξεων. Στα γήπεδα, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια , στους χώρους εργασίας, στις κοινωνικές συναναστροφές. 

Με έναν λόγο, με ένα κείμενο, ένα σχόλιο στα μέσα δικτύωσης. Όλα είναι ιδεολογικές σφαίρες στον τιτάνιο ιδεολογικό ολοκληρωτικό πόλεμο που δίνουμε.


Καμία προσπάθεια δεν είναι μάταια όταν το διακύβευμα είναι η ύπαρξη της Ελλάδος. Πρέπει να νικήσουμε. Θα νικήσουμε. Όλοι με όπλο τις ιδέες μας καλούμαστε να αλλάξουμε την Ελλαδίτσα και να την κάνουμε ΕΛΛΑΣ ξανά. 

Καλούμαστε να κάνουμε έναν λαό από ραγιάδες καρπαζοεισπράχτορες μία ρωμαλέα Σπαρτιατική Φυλή. Καλούμαστε από την μεγαλύτερη φυλετική ψυχή, την Ελληνική, να νικήσουμε στο μεγαλύτερο ιδεολογικό ολοκληρωτικό πόλεμο. Εχθρός το παγκόσμιο ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού. Η νίκη μας, νίκη όχι μόνο όλων των Ελλήνων αλλά κάθε ελεύθερου ανθρώπου!

Ας γίνουν οι ιδέες μας, μέσω των αγώνων μας, ο καταστροφέας των αυτοκρατοριών της παρακμής και της σήψης. Με τους δικούς μας κόπους, τους δικούς πόνους, τις δικές μας θυσίες θα φέρουμε τον λαϊκό εθνικισμό και την Ελλάδα νικητές στον μεγαλύτερο όλων των πολέμων.

Η ιδέα μας τότε μια μέρα θα κοιτάξει τον ουρανό που θα έχει κατακτήσει και όπως τις ινδικές Βέδες θα κραυγάσει νικήτρια:

ΕΓΙΝΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 
Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

ΤΡΙΤΩΝ