ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Guardian: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τα Μνημόνια και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους



Πριν από λίγες ημέρες η εθνική εφημερίδα «Εμπρός» περιείχε άρθρο περί της ολλανδικής «αντιβασιλείας», όπου περιγράφονταν οι υπεραρμοδιότητες του Ολλανδού Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν, Μάαρτεν Φερβέι.


Όπως έγραφε η «Εμπρός», τα μέλη της ομάδας του συγκεκριμένου τεχνοκράτη των Βρυξελλών, κατ’ ουσία θα «συγγράφουν όλα τα νομοσχέδια που θα περάσουν από την Ελληνική Βουλή, π.χ. όπως τις νέες ρυθμίσεις για την φορολογία εισοδήματος, τις αλλαγές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού που περιλαμβάνει την εξόντωση των μελλοντικών συνταξιούχων, έως την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς και της ενεργειακής πολιτικής.»

Τα ίδια αναφέρει, ουσιαστικά, σήμερα με άρθρο της η εφημερίδα “Guardian”, η οποία φιλοξενεί αφιέρωμα για τον συγκεκριμένο τονίζοντας ότι «παρότι λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομά του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πώς θα ψηφίσουν κάνει λίγη διαφορά για το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

«Οι Ελληνες καλούνται στις κάλπες την Κυριακή. Ομως, όποιος κι αν είναι ο επόμενος «ένοικος» του Μεγάρου Μαξίμου, δεν θα διοικεί τη χώρα. Η συγκεκριμένη «τιμή» θα ανήκει σε έναν «κουστουμαρισμένο» Ολλανδό οικονομολόγο των Βρυξελλών, με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν».

Κοινώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα και λέει η κοινή λογική του μέσου Έλληνα που παρακολούθησε στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών τους Τσίπρα και Μεϊμαράκη να συμφωνούν στην εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου, όποιος και να καταλήξει εν τέλει στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ελληνικός Λαός θα βιώσει την ραγδαία φτωχοποίηση που προβλέπει το τρίτο αριστερό μνημόνιο, χωρίς αποκλίσεις.

Όπως γράφει σχετικώς η “Guardian”: «Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και από τα δύο κόμματα που προηγούνται πως αν εκλεγούν θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν τις επιπτώσεις, τα μέτρα διαμορφώνουν ένα δύσκολο νομοθετικό πρόγραμμα από το οποίο ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, όποιο κι αν είναι το όνομά του, θα το βρει δύσκολο- αν όχι αδύνατο- να να αποκλίνει.»

Δεν βλέπει, λοιπόν, η εφημερίδα διέξοδο από τα μνημόνια και την υποταγή, είτε υπερψηφιστεί ο Σύριζα, είτε υπερψηφιστεί η ΝΔ. 

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη φυλλάδα εκφράζει τις απόψεις των διεθνών τοκογλύφων, είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι προϊόν μίας εσωτερικής θριαμβολογίας για την επίτευξη της πλήρους υποταγής της χώρας στα κελεύσματά τους και την ουσιαστική ακύρωση της όποιας εκλογικής διαδικασίας, αφού ασχέτως αυτής την χώρα θα την κυβερνούν υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων.

Για τους πολιτικάντηδες, λοιπόν, το διακύβευμα των εκλογών είναι ποιος από τους δύο θα απολαύσει το Μέγαρο Μαξίμου, εφαρμόζοντας το εθνοκτόνο Μνημόνιο και ψηφίζοντας τους νόμους της ολλανδικής «αντιβασιλείας». 

Για τους Έλληνες, όμως, το διακύβευμα των εκλογών είναι να δοθεί ένα τέλος στην κατρακύλα των μνημονίων και της φτωχοποίησης των Ελλήνων. 

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έχει δώσει σε άρθρο της, προ ημερών, η ίδια εφημερίδα, αλλά και ο επενδυτικός όμιλος Nomura. Παραθέτουμε:

Guardian: «Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, καθώς έχει αναπτύξει αντιμνημονιακό λόγο σε μία χώρα που δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση τα τελευταία χρόνια και εκμεταλλεύεται την προσφυγική κρίση προκειμένου να αναπτύξει τα ρατσιστικά επιχειρήματά της»Nomura: «Ένα καταστροφικό σενάριο θα ήθελε τη Χρυσή Αυγή να παίρνει ένα πραγματικά μεγάλο ποσοστό».

Δηλαδή: Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει την πολιτική που οδηγεί το Ελληνικό Έθνος στην καταστροφή!

Κώστας Αλεξανδράκης





















Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ(Νότια Ελληνική Τηλεόραση ) : ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής φιλοξενήθηκε σήμερα ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων της Νότιας Ελληνικής Τηλεόρασης.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος απήντησε αρχικά στους λασπολόγους που διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα του με την φρούδα ελπίδα ότι θα πλήξουν την Χρυσή Αυγή.

Εν συνεχεία παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την εθνική οικονομία, την φορολογία, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Τέλος, τόνισε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται με πίστη και συνέπεια για την Πατρίδα και η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή!




Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.

Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.


Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Το σύστημα αυτό 



πρέπει να ανατραπεί.






Έτοιμο το “plan B” των τοκογλύφων: Μνημονιακή συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Δραγασάκη



Από την πρώτη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, παρά το γεγονός ότι το επαχθές Μνημόνιο 3 είχε ψηφιστεί από όλες τις πτέρυγες του αντισυνταγματικού τόξου, ήταν ξεκάθαρο πως η χώρα μπαίνει σε αυτήν την εκλογική διαδικασία κατ΄εντολήν των διεθνών τοκογλύφων, ώστε να πραγματοποιήσουν ανεμπόδιστα τα σχέδιά τους.

Το ζητούμενο είναι μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση και αυτό το είχε τονίσει πρόσφατα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξη στο Bankingnews λέγοντας χαρακτηριστικά:

"- Στις 21 Σεπτεμβρίου πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση; Ποια κυβέρνηση πιστεύετε ότι θα προκύψει;

- Ν. Μιχαλολιάκος: Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ, αλλά τι θέλουν η ΕΕ και η Τρόικα. Η Τρόικα θέλει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ. Δεν έχω μαντικές ικανότητες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι ευρωπαίοι θέλουν σταθερή κυβέρνηση, θέλουν καθαρό τοπίο. Θα προκύψει εξ ανάγκης κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ. 

Όμως αν καταφέρει να μπει ο Καμμένος οι ΑΝΕΛ στην Βουλή δεν αποκλείω ο Τσίπρας να επιλέξει να σχηματίσει κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, όμως μια τέτοια κυβέρνηση θα είναι θνησιγενής, θα είναι μια βραδυφλεγής βόμβα που κάποτε θα εκραγεί. Το Ποτάμι θα εμπλακεί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν οι ΑΝΕΛ δεν καταφέρουν να μπουν στην κυβέρνηση. Μια τέτοια κυβέρνηση θα είναι δέσμια των συμφερόντων εντός Ελλάδος και δέσμια των μνημονίων εκτός Ελλάδος."

Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο 4 μέρες για να έρθει το βρετανικό δίκτυο BBC να επιβεβαιώσει την πολιτική εκτίμηση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας το "plan B" των τοκογλύφων για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Το BBC περιγράφει το σενάριο που έχει μπει, πρόσκαιρα, στο συρτάρι: αυτό της προώθησης του Γιάννη Δραγασάκη στη θέση του πρωθυπουργού.

Τα δεδομένα είναι τα εξής: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ λάβει ένα ισχυρό αποτέλεσμα, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι και πάλι πρωθυπουργός, αλλά ουδείς θα μπορεί να προβλέψει τις συνεργασίες στις οποίες θα προχωρήσει. Αντίθετα, μια οριακή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε πιο παρατεταμένες και περίπλοκες διαπραγματεύσεις για τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Σε αυτή την περίπτωση είναι άγνωστο ποιοι θα μετέχουν στην κυβέρνηση και με ποιους όρους (συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα ή σταθερή κοινοβουλευτική υποστήριξη). Άγνωστο είναι και ποιος θα ηγηθεί του σχήματος. Ήτοι: ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός.

Κάπου εδώ μπαίνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ως μετριοπαθής, θα μπορούσε να αναλάβει την πρωθυπουργία και να συνενώσει τα μικρότερα κόμματα και με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση. 

Για να είναι σταθερή αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή τουλάχιστον σιωπηρή υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπάρχει, δε, η πιθανότητα η ΝΔ να προσφέρει την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως αντάλλαγμα θα ζητήσει έναν πιο κεντρώο πρωθυπουργό.

Με άλλα λόγια είτε ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσουν οι Έλληνες, είτε ΝΔ οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στην Πατρίδα μας και να συνεχίσουν την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και το μεγάλο ξεπούλημα.

Χρυσή Αυγή, 
η μόνη εθνική επιλογή!



…όταν ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ήταν ο μάνατζερ όλων των επιχειρήσεων του ψευτοΚΚΕ ,κάποιοι σφυρίζαν αδιάφορα!!!!

Οταν ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ έβαζε υποψηφιότητα για γραμματέας του ψευτοΚΚΕ τότε ήταν μαζί του!!!!!

Όταν συγκυβέρνησε με την δεξιά απο το πόστο του Υπ. Οικονομικών και ΄συνέδραμε στο μεγάλο ντηλ με SIΕMENS -ΚΟΚΚΑΛΗ ….δεν μίλησαν γιατί όπως είπε και ο Φλωράκης ήταν » το παιδί του Πέτρου»!!!

Οταν ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ έκανε μπίζνες μετις χώρες του πρώην υπαρκτού, έκαναν πως δεν ήξεραν!!!

Οταν ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ανέλαβε μέσω Γιάννη Αλαβάνου το τιμόνι της……
…… Τράπεζας Αττικής με όσα έκανε εκεί, το κουκούλωσαν!!!!

Όταν ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ είχε χαθεί απο τα δρώμενα στον ΣΥΝ, για χρόνια, οι ίδιοι τον καλοδέχτηκαν σαν χώθηκε λίγους μήνες πριν τις εκλογές του ’12 στον ΣΥΡΙΖΑ!!!


Σήμερα χωρίς αιδώ, χωρίς καμία συγνώμη προς τον κόσμο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ζητάνε την ψήφο όσων πάσχουν απο αλτσχάϊμερ….

…ποιά ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ μου τσαμπουνάτε?