ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου: "Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο...ΤΑ ΤΡΙΑ «ΝΙΕΤ» ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ..... Από αλλού λεφτά δεν πρόκειται να βρούμε" .Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.




Είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλεται από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα Κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ, συνεπικουρούμενη από τα ΜΜΕ - φιλοκυβερνητικά και μη -, να πείσει ότι δεν είναι προσκολλημένη σε Ευρωπαϊους και Αμερικάνους "τοκογλύφους" αλλά επιδιώκει να ανοίξει τις οικονομικές συμφωνίες και προς την Ευρασία (Ρωσία και Κίνα).

Ο κύριος λόγος αυτής της προπαγάνδας είναι φυσικά να πειστεί το "πόπολο" ότι η Κυβέρνηση "διαπραγματεύεται με γνώμονα το συμφέρον του λαού" και είναι "ανεξάρητη από συμφέροντα".

Φυσικά όλα αυτά μέρα με την ημέρα, παρά την επόμονη προσπάθεια, αποδεικνύονται κίβδηλα και εξ' αρχής μια απάτη καθώς, αρχικά ένας, ένας οι νέοι ευεργέτες μας (Ρωσία - Κίνα κτλ) απαντούν "Νιετ" (μετ: ΟΧΙ) σε χρηματοδότηση της Ελλάδος, αφετέρου τα στελέχη της Κυβέρνησης ομολογούν ότι  όλο αυτό ήταν μια επικοινωνιακή "φούσκα".

Τελευταίο παράδειγμα ο Υπουργός Πανούσης, που σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα", υπέδειξε ως...γελοιότητες και αστειότητες τα όσα αναφέρουν, ακόμη και "σύντροφοί" του, για χρηματοδότηση από "νέες αγορές" όπως η Ρωσία και η Κίνα, πιστοποιώντας με τον πιο περίτρανο τρόπο το ψέμα και την υποκρισία των κυβερνώντων.

Η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ μέσω ενός ακόμη Υπουργού της ξεκαθαρίζει ότι είναι σφιχτά δεμένη στο άρμα των τοκογλύφων που διέλυσαν το Έθνος μας και δεν έχει και καμιά διάθεση να το... εγκαταλείψει!


Το παραμύθι λοιπόν των ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου τελειώνει.... και δεν έχει ούτε -κινέζικο- δράκο, ούτε - ρωσική - αρκούδα, αλλά ένα... αμερικάνικο γεράκι έτοιμο να κατασπαράξει τη σάρκα της Ελλάδος.



ΤΑ ΤΡΙΑ «ΝΙΕΤ» ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟ… «ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ»


Παρότι τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπρο-λαφαζαναίων οργίασαν για τον… θρίαμβο του ταξιδιού του mister Tsipra και της κομπανίας του στην Μόσχα (το μόνο που δεν έγραψαν είναι ότι φορτώθηκαν μερικά… δισεκατομμύρια ρούβλια στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, για την εξυπηρέτηση των… πρώτων αναγκών της χώρας), τα αποτελέσματα ήταν «μηδέν εις το πηλίκιο» (που ’λεγε και ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ! Jeffrey).

Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, όταν η τσάρκα έγινε για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, για να δείξουν οι Τσιπρο-λαφαζαναίοι ότι δήθεν ψάχνουν για «εναλλακτικές πηγές» χρηματοδότησης της χώρας.

Επί της ουσίας, λοιπόν, το μόνο που έφερε στις αποσκευές της η συριζαίικη κομπανία, ήταν μια υπογραφή για την επέκταση του αγωγού ρωσσικού φυσικού αερίου Turkish Stream στην Ελλάδα. Για να φανταστείτε πόση είναι η αξία της, η πρώτη χώρα που θα συνδεθεί με τον αγωγό με τον ρωσσικό αγωγό, η Τουρκία, δεν έχει υπογράψει ακόμα τίποτα…

Κατά τα άλλα, αυτά που μας καίνε, είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε συζήτηση Πούτιν-Τσίπρα για οικονομική βοήθεια προς την  Ελλάδα: «Νιετ, Νιετ, Νιετ» (τρεις φορές, για να το εμπεδώσουμε…). Παράλληλα, Ρώσσοι υπουργοί δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν την Ελλάδα μέσω επενδύσεων και επιχειρηματικών συνεργασιών, αλλά όχι με δάνειο ή αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Αυτά και καλό (αριστερό και… αντιμνημονιακό) 

Μνημόνιο, από βδομάδα!

Αντίοχος