ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η τρομοκρατία Ντάισελμπλουμ προοίμιο του νέου μνημονίου με υπογραφή Τσίπρα



Τα γνωστά προπαγανδιστικά κόλπα που χρησιμοποιούσαν επί σαμαροβενιζέλων επιστράτευσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, προκειμένου να προσφέρουν άλλοθι στον Τσίπρα για την υπογραφή του νέου μνημονίου, που έρχεται με βήμα γοργό. Θυμίζουμε ότι πάντα πριν από κάθε επιβολή νέου πακέτου μέτρων έβριθαν τα ΜΜΕ με τρομολαγνικά σενάρια εξοντωτικών μέτρων. Εν τέλει αυτά τα σενάρια διαψεύδονταν και τα μέτρα που έφερνε η κυβέρνηση γινόντουσαν δεκτά με ανακούφιση, στην λογική του «μη χείρον βέλτιστον».

Η τακτική αυτή που πηγάζει απευθείας από τα γραπτά του Μακιαβέλι, παρότι εξόχως παλιά αποδείχτηκε στο ρου του χρόνου αποτελεσματική και έτσι επιλέχτηκε για άλλη μία φορά ως προκάλυμμα - προοίμιο του νέου μνημονίου.

Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας σήμερα σε ολλανδικό σταθμό είπε ότι προκειμένου να μην γίνει Grexit, υπάρχει και το σενάριο Κύπρου, δηλαδή το κλείσιμο των τραπεζών και την κλοπή των εναπομεινασών καταθέσεων των Ελλήνων. Συγκεκριμένα είπε: «Σκεφτείτε την Κύπρο. Οι τράπεζες είχαν όριο αναλήψεων για λίγο διάστημα και υπήρχε έλεγχος στις εισροές και τις εκροές κεφαλαίων, έτσι όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά».

Αυτό το σενάριο, βεβαίως, αρκεί για να σπείρει τον τρόμο σε όσους έχουν ακόμα έστω και ελάχιστες καταθέσεις. Ας κάνουμε μία ασφαλή πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον των διαπραγματεύσεων, ύστερα από αυτή την εξέλιξη. Ο Σύριζα αρχικώς θα βγάλει ανακοίνωση ότι δεν εκβιάζεται και ακολούθως θα υπογράψει με χέρια και με πόδια το νέο μνημόνιο, του οποίου ο βασικός κορμός έχει ετοιμαστεί από τον Σαμαρά και θα γυρίσει στην Ελλάδα πανηγυρίζοντας ότι «απέτρεψε το σενάριο Κύπρου».

Ελπίζει έτσι ότι ο Ελληνικός Λαός θα δεχτεί με ανακούφιση το νέο μνημόνιο και θα υποκύψει στα νέα φοροληστρικά μέτρα που θα έρθουν από. αριστερά. Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν είναι χαχόλος και αντιλαμβάνεται τις επικύψεις του Σύριζα έναντι των διεθνών τοκογλύφων, όπως επίσης θυμάται την λαϊκή εντολή που με τόσο σαφήνεια έδωσε λίγες μέρες πριν και δεν συγχωρεί την ελάχιστη υποχώρηση από αυτές τις γραμμές.

Η κυβέρνηση ας αφήσει στην άκρη την, από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους, επικοινωνιακή διαχείριση της υπογραφής του νέου μνημονίου και ας κάνει πράξη αυτό που με την ψήφο του διέταξε ο Ελληνικός Λαός. Οτιδήποτε άλλο συνιστά προδοσία της λαϊκής εντολής που αποτελεί την πεμπτουσία και τον πυρήνα του Πολιτεύματος.


Υποταγή Τσίπρα στην Μέρκελ

Ο Τσίπρας συνεχίζει την καταστροφική πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και επικυρώνει την υποταγή του στην αρχιτοκογλύφο Μέρκελ προδίδοντας την νωπή λαϊκή εντολή που επιβάλλει την άμεση κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου