ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΚΤΟΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!!!!


«Εάν η Ευρωζώνη δεν κατορθώσει να επιλύσει τα προβλήματά της, τότε τα εθνικιστικά, ρατσιστικά και ξενόφοβα κινήματα θα γίνουν τόσο δυνατά στην Ευρώπη, που η ΕΕ δεν θα αποτελεί πλέον μία εμπρηστική συζήτηση μέσα στη Βρετανία» προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης Νικ Κλεγκ.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Ντερ Σπίγκελ, που κυκλοφορεί σήμερα, ο Κλεγκ δήλωσε, ερωτηθείς, εάν πιστεύει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν πράττει αρκετά ώστε να επιλυθεί η κρίση: «όλοι θα πρέπει να κάνουνε περισσότερα».

«Η οικονομική αβεβαιότητα και η πολιτική παράλυση αποτελούν το ιδεώδες πεδίο για τον εξτρεμισμό και τον ρατσισμό, αυτό είναι το δίδαγμα της Ιστορίας», προσθέτει.

«Ως φιλελεύθερος και παθιασμένος Ευρωπαϊστής, θεωρώ πως αυτό θα ήταν καταστροφικό εάν οι δεξιοί εξτρεμισμοί, όπως κι οι αριστεροί, θα είναι ενισχυμένοι εξαιτίας της μαλθακότητας των ηγετών και της έλλειψης αποφασιστικότητάς τους», τονίζει, προσθέτοντας «αλλά και εμείς οδεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Αναφορικά με την ΕΕ, ο Κλεγκ τόνισε «είμαστε καταδικασμένοι να συνεργαζόμαστε. 

Ο απομονωτισμός δεν αποτελεί λύση».

ΠΑΝΔΗΜΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ


ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ!











Κεντροδεξιό πάρτυ θα γίνει το Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα γίνει η Εθνική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας. 

Εκεί σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Συγγρού θα είναι από τον πρόεδρο του κόμματος μέχρι εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους!

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τη σύγκληση Εθνικής Εκλογικής Συνδιάσκεψης το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στις 10 το πρωί, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
 
Τη συνδιάσκεψη θα συγκροτήσουν ο Πρόεδρος του Κόμματος, οι Αντιπρόεδροι, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τα μέλη της Νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι επικεφαλής των Γραμματειών, οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ, τα μέλη των ΝΟΜΕΚ.Ε., οι Υποψήφιοι Βουλευτές της 6ης Μαΐου, τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, η Κεντρική Επιτροπή: α) της ΔΑΚΜΕ Δημοσίου Τομέα, β) της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γ) της ΔΑΚΜΜΕ, Οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες, οι Εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας και τα Προεδρεία των ΕΚΟ.
 
Στη συνδιάσκεψη αυτή θα παρουσιάσουμε στον Ελληνικό λαό τις πολιτικές και προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τη στρατηγική μας στον εκλογικό αγώνα και το πρόγραμμα δράσης των κομματικών οργανώσεων. 

Η Εθνική Εκλογική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Εκλογικής Εκστρατείας του Κόμματος και την αφετηρία της πάνδημης παραταξιακής συσπείρωσης"