ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ… προτιμήσεων για την Ελλάδα, των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, έσπασε χθες, Τρίτη.


Έτσι:

Εξακόσιοι έντεκα (611) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης,

σαράντα εννέα (49) στην περιοχή Νέας Ιχθυόσκαλας ν. Χίου,


δέκα επτά (17) στη νησίδα “ΝΙΜΟΣ” ν. Σύμης,


σαράντα εννέα (49) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικών ακτών ν. Κω,


εξήντα εννέα (69) στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικών ακτών ν. Κω,


είκοσι οκτώ (28) στη θαλάσσια περιοχή δύο (02) ν.μ. νότια των νησίδων “ΜΕΡΣΙΝΙΑ” ν. Λέσβου,


σαράντα επτά (47) στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΦΕΡΡΟΣ” Λέσβου,


τριάντα τρεις (33) στη θαλάσσια περιοχή “ΓΡΙΔΙΩΝ” ν. Χίου,


σαράντα πέντε (45) σε ακτή βόρεια των Οινουσσών ν. Χίου,


σαράντα πέντε (45) στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά των ακτών της νήσου Κω,


τριάντα τέσσερις (34) στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ'' ν. Λέσβου,


σαράντα έξι (46) στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά των ακτών ν. Κω,


σαράντα τέσσερις (44) στην περιοχή “ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ” ν. Σάμου,


δεκαέξι  (16) στην περιοχή “ΜΥΡΣΙΝΙΔΙ” ν. Χίου,


πενήντα (50) στη θαλάσσια περιοχή Παναγίας Οινουσσών Χίου και


σαράντα οκτώ (48) στις βορειοανατολικές ακτές του Φαρμακονησίου.


Σύνολο: 

1.231 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!

Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» 
του προέδρου Πάνου!


Βουλευτής Σύριζα: Ναι, κοροϊδέψαμε τον κοσμάκη, αλλά από… άγνοια!

Επιτέλους ακούστηκε 
και μία αλήθεια 
από συριζαίικα χείλη. 






Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με την άτακτη υποχώρηση του κυβερνώντος κόμματος από τις προεκλογικές του εξαγγελίες.

Το ότι αυτές έχουν πλέον, επισήμως, γίνει παρελθόν είναι κάτι που το γνωρίζει ακόμα και ο πιο ανόητος. Όμως οι συριζαίοι επιμένουν ότι ουδέποτε είπαν τέτοια πράγματα, παρότι υπάρχουν ακόμα και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα της ψευτιάς τους.

Επιτέλους, όμως, βρέθηκε ένας να πει ευθέως στον Ελληνικό Λαό ότι προεκλογικά οι συριζαίοι τους δούλευαν και τώρα θα συνεχίσουν την πολιτική της νουδούλας. 

Ο λόγος για τον Βουλευτή Ευρυτανίας του Σύριζα, Θωμά Κότσια, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις προεκλογικές υποσχέσεις, είπε: 

«Βεβαίως, σαν κριτική το δέχομαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Όχι για να εξαπατήσουμε, όχι σαφώς από πρόθεση, αλλά από άγνοια».

Σας δουλεύαμε, δηλαδή, αλλά επειδή… δεν ξέραμε. Εξ αμελείας το προεκλογικό δούλεμα ότι θα σκιστούν τα μνημόνια, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ κλπ. Εξ αμελείας το “Go Back κυρία Μέρκελ”, που έγινε «Σας παρακαλώ, κυρία Μέρκελ».

Τουλάχιστον προχωράνε στο στάδιο 

της αυτογνωσίας! 


Μετά θα βάλουν και μια τρίχα κατσαρή στο λογότυπο 
και βουρ για το 3%!


Παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του λαού

Το σούσουρο για εκλογές 
είναι ακόμα 
ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Τσίπρα.



Έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι το συνονθύλευμα του Τσίπρα που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της Πατρίδας, επειδή άγεται και φέρεται από τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, αναλίσκεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα καθώς στερείται οποιασδήποτε ουσίας.
Μέσα αυτό το μιντιακό πλαίσιο και για εσωτερική κατανάλωση εντάσσεται η εκλογολογία των τελευταίων ημερών, ότι δήθεν μπορεί να προσφύγουν στην λαϊκή ετυμηγορία για την έγκριση της επερχόμενες αιματηρής συμφωνίας.
Σε αυτό το επικοινωνιακό μοτίβο περιλαμβάνεται η δήλωση Σκουρλέτη: «Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή... Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε».
Από κοντά και ο Φίλης επισήμανε: "Μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αν δεν είναι σε ένα πλαίσιο συμβατό με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν 12 βουλευτές δεν ψηφίσουν τη συμφωνία και η δύναμη της κυβέρνησης είναι 150, θα υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες».
Το όλο προπέτασμα καπνού ενέτεινε ο Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ, ο οποίος τόνισε ότι: «στις 28 Ιουνίου θα κληθεί ο κόσμος να απαντήσει ποιον θεωρεί καλύτερο να διαπραγματευτεί οριστικά τη μεγάλη συμφωνία. Γι' αυτό πάμε στον λαό και αν ο λαός πει ότι έπρεπε να είναι μια παρένθεση, πάει καλά. Αν όμως δεν το πει, αντιλαμβάνεστε ότι όλα δείχνουν πως η καινούργια κυβερνητική πλειοψηφία θα είναι συντριπτική και κάποιοι άλλοι αυτό τρέμουν. Για αυτό όσοι παίζουν παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του λαού θα πάρουν την απάντηση που τους οφείλεται».
Η όλη εκλογολογία είναι μια φούσκα απειλής για τους εσωκομματικούς αμφισβητίες, ώστε να ψηφίσουν με χέρια και πόδια το νέο αριστερό Μνημόνιο δίχως αντιρρήσεις. Πάντως, αν τελικά πάνε σε εκλογές λόγω αδιεξόδου, εμείς εδώ είμαστε!