ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Τώρα θυμήθηκαν ότι δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.!!!! Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους



Με αφορμή τις φαιδρότητες που απορρέουν από τα χαλκεία της Συγγρού και του Μαξίμου και διαρρέονται από τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα σε τηλεοπτικούς σταθμούς και φυλλάδες με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την εξαπάτηση της κοινής γνώμης, παραθέτουμε μερικά κρίσιμα ερωτήματα, όχι αναζητώντας απαντήσεις αλλά δίνοντας τροφή για σκέψεις και προβληματισμό.

Ερώτημα Πρώτο

Γιατί τα πολιτικά ανδρείκελα της ψοφοδεξιάς ΝΔ και ο ίδιος ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν κατέστησαν σαφές προ ακόμη της πρώτης διαδικασίας εκλογής ΠτΔ πως δεν επιθυμούν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής;

Ερώτημα Δεύτερο

Μήπως επιχείρησαν να τις αποσπάσουν -με δικαστικά ανταλλάγματα που αφορούν τις αντισυνταγματικές διώξεις- και έσπασαν τα μούτρα τους;

Ερώτημα Τρίτο

Πως γίνεται ενώ έχουν ολοκληρωθεί δύο αποτυχημένες για τη Χούντα διαδικασίες εκλογής και ενόψει της τρίτης (που θα είναι επίσης αποτυχημένη), να λένε τα φερέφωνα του Μαξίμου πως δεν θέλουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, όταν δέχονται με εμφανή ικανοποίηση τις ψήφους των κατηγορούμενων για διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση Μπούκουρα και Αλεξόπουλου;

Bankingnews: Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Όσοι εμπλέκουν την Χρυσή Αυγή σε διάφορα σενάρια... αγνοούν ότι προφυλακίστηκαν για τις ιδέες τους.


Το τελευταίο διάστημα διακινούνται περίεργα σενάρια, φήμες, απόψεις και εικασίες για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου. 

Με βάση τα σενάρια που ορισμένοι διαρρέουν... βουλευτές ή και συνολικά η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει άποψη και θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. 

Τα σενάρια αυτά τα διακινούν, πιθανότατα είτε διασπορείς ψευδών ειδήσεων, είτε ανόητοι, είτε δολοπλόκοι που νομίζουν αν μπλέξουν τους πάντες θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η Χρυσή Αυγή κυνηγήθηκε κατά τρόπο προκλητικό, προσβλητικό και ηθικά ανέντιμο από τον Α. Σαμαρά. 

Ο πρωθυπουργός της χώρας στην προσπάθεια του να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή απεργάστηκε ένα σατανικό σχέδιο και με το αλισβερίσι που αποδεικνύεται ότι έχει με την δικαιοσύνη, προφυλάκισε βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμουκαταπατώντας το Σύνταγμα. 

Για λόγους ηθικής, ιδεολογικής, πατριωτικής τάξης και δικαιοσύνης η Χρυσή Αυγή επιδιώκει την πτώση Σαμαρά, οπότε δεν θα μπορούσε να συντηρήσει στην εξουσία τον Σαμαρά που μισεί πολιτικά.

Η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την απόφαση της δικαιοσύνης Μπούκουρα και Αλεξόπουλου. Για όσους ίσως το αγνοούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν προφυλακιστεί και οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος κατηγορούνται με βάση το ίδιο κατηγορητήριο.

Όσοι δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφυλακίστηκαν και οι υπόλοιποι παραμένουν προφυλακισμένοι. Πώς είναι δυνατό να κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα και κάποιοι να αποφυλακίζονται και κάποιοι όχι; Παραδόξως όσοι αποφυλακίστηκαν ψήφισαν και πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι υπήρξε πολιτική συναλλαγή... αποφυλάκιση με ψήφο.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολόγοι και πατριώτες και δεν θα ενδώσουν σε καμία συναλλαγή και συνδιαλλαγή. Δεδομένων των κρίσιμων πολιτικών στιγμών, το βέβαιο είναι ότι η Χρυσή Αυγή θέλει εκλογές, θα καταψηφίσει τον Δήμα και θα επιβεβαιώσει στις 29 Δεκεμβρίου ότι οι ιδέες δεν συναλλάσσονται. Πήγαν φυλακή για τις ιδέες τους.

ΡΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ: ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;;;


Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν για δεύτερη φορά στα βουλευτικά έδρανα για την δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Γιάννη Ιωαννίδη να έχει μία στιχομυθία με τον προφυλακισμένο γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και τη συζυγό του Ελένη Ζαρούλια αφού πρώτα είχαν ανταλλάξει χειραψία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.


ΟΙ 16 ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»

Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας.


Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας.


Χρόνια καλά, Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

Καλήν εσπέραν άρχοντες
κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού την θεία γέννηση
να πω στ΄ αρχοντικό σας

Χριστός γεννάται σήμερον
εν Βηθλεέμ τη πόλη
οι ουρανοί αγάλλονται
χαίρει η φύσις όλη

Εν τω σπηλαίω τίκτεται
εν φάτνη των αλόγων
ο βασιλεύς των ουρανών
και ποιητής των όλων.