ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

«Μακεδόνογιουβαρλάκια Σκοπίων» - Το μυστικό μιας πεντανόστιμης «συνταγής»


«Μακεδόνογιουβαρλάκια Σκοπίων»
Βασικά Συστατικά:


- 5 κασόνια αρχαία ελληνική ιστορία (σε μορφή κιμά)

- ½ κιλό βουλγαρική γλώσσα
- ½ κιλό ψιλοκομμένα σέρβικα
- ½ κιλό Μέγα Αλέξανδρο
- 1 ολόκληρο ήλιο Βεργίνας
- 700 γραμμάρια κυριλλική γραφή
- 300 χιλ. τόνοι αναβράζουσας ηλιθιότητας
- 1 λαδωμένο παρατηρητήριο
- 17 κουταλιές της σούπας μαϊντανό (Βαλλιανάτο)

 Οδηγίες:
1. Παίρνουμε 25.713 τετραγωνικά χιλιόμετρα πρώην Γιουγκοσλαβίας, κατά προτίμηση βορείως της Ελλάδος και δυτικά της Βουλγαρίας. Στη συνέχεια ρίχνουμε με προσοχή βουλγαρική γλώσσα και ολίγα σέρβικα και τα ανακατεύουμε με την κουτάλα, ενώ σταδιακά αμολάμε μέσα την κυριλλική γραφή για να δέσει το μείγμα.

2. Σε κατσαρόλα με την αναβράζουσα ηλιθιότητα πετάμε 17 κουταλιές της σούπας μαϊντανό βαλλιανάτο και ανακατεύουμε καλά. Ταυτόχρονα πλάθουμε τον ήλιο της Βεργίνας έτσι ώστε να πάρει λίγο διαφορετικό σχήμα και να γίνουν λιγότερο μυτερές οι ακτίνες. Όταν τελειώσουμε πετάμε τον ήλιο στην κατσαρόλαν και ανακατεύουμε.
3. Το μείγμα της κατσαρόλας το αμολάμε ομοιόμορφα στα 25.713 τετραγωνικά χιλιόμετρα στα οποία έχουμε ήδη στρώσει 5 κασόνια με κιμά αρχαίας ελληνικής ιστορίας και από πάνω τρίβουμε ολίγο από Μέγα Αλέξανδρο. Εάν θέλουμε προσθέτουμε 100 γραμμάρια από Νίμιτς.
4. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στην κατάψυξη για τα επόμενα 17 χρόνια μέχρι να "δέσει".
Μπορούμε να σερβίρουμε το πεντανόστιμο έθνικ φαγάκι μας με τη συνοδεία αντιεθνικιστικής κίνησης, οικολογικής παρέμβασης ή ντολμαδάκια Ελμπασάν. Γιά να μη στάξει στο πλάι, τυλίγουμε την κατσαρόλα με μιά εφημερίδα, κατά προτίμηση την Αυγή.
Καλή σας όρεξη.