ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΠΙΑΣΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ! ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ ! ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ… SOLUN, ΣΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!


Η ομιλία Τσίπρα την ερχόμενη Παρασκευή στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης (Λευκός Πύργος, ώρα 19:00, να είστε όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική, για να τον… υποδεχθούμε καταλλήλως!), φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς τα συριζόμουτρα ξεθάρρεψαν (ή αποθρασύνθηκαν!) και βγαίνουν στις… ρούγες! 

Μάλιστα, είναι τόσο ξεδιάντροποι οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, που –όπως λένε- θα δώσουν έμφαση στην Βόρεια Ελλάδα, για να εξηγήσουν στους πολίτες τα… οφέλη από την προδοσία τους.



Ιδού το… αγγελτήριο:




«Με σειρά ανοιχτών εκδηλώσεων και συζητήσεων σε όλη την Ελλάδα στελέχη του κόμματος, βουλευτές και μέλη της κυβέρνησης συζητούν με τους πολίτες για την νέα κατάσταση, τα θετικά μέτρα, τη σταδιακή επούλωση των πληγών της κρίσης μέσα από συγκεκριμένες πολιτικές αλλά και τις νέες αναβαθμισμένες προκλήσεις… Μεγάλο πολιτικό βάρος αναμένεται να ρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στη βόρεια Ελλάδα. Από τη μία θα επιδιωχθεί να υπογραμμιστούν τα σημαντικά οφέλη που φέρνει για όλη την περιοχή και ιδιαιτέρως για τη Θεσσαλονίκη η συμφωνία των Πρεσπών. Ο έτερος στόχος είναι να υψωθεί ένα δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι στην άνοδο του ακραίου εθνικισμού και των σκοτεινών κύκλων που επιδιώκουν να γυρίσουν την πόλη στις πιο μαύρες εποχές της Ιστορίας της…».


ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ… SOLUN, 
ΣΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!



Αποθρασύνθηκαν τελείως οι κάθε λογής προδότες, με την Συμφωνία των Πρεσπών και την προοπτική αναγνώρισης «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρεια Ελλάδα, όπως προβλέπει μυστικό πρωτόκολλο της προδοτικής Συμφωνίας. 


Έτσι, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς, Μ. Λαμψίδης, κάνει κάλεσμα στους «Μακεδόνες» για την ομιλία του Τσίπρα, στην Solun (όπως αποκαλούν Σκοπιανοί και Βούλγαροι την Θεσσαλονίκη…) στην «μακεδονική» και στην βουλγαρική γλώσσα – που στην ουσία είναι η ίδια γλώσσα, με κάποιες μικροδιαφορές!!!

Πρόκειται βεβαίως για επανάληψη της Ιστορίας, καθώς οι πολιτικοί απόγονοι των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών, παίρνουν ρεβάνς με την Συμφωνία των Πρεσπών, γι’ αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν το 1946-1949!

Είναι επιτακτική ανάγκη, να είμαστε ΟΛΟΙ στον Λευκό Πύργο, την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 19:00, για να «υποδεχθούμε» τον αρχιπροδότη Τσίπρα όπως του αξίζει και να δώσουμε μια υπερήφανη ελληνική απάντηση στο προδοταριό!




Έλληνες, πιάστε… «ντομάτες»! 



Δε θα τους χωράει ο τόπος πουθενά! 


Παντού να τους υποδεχόμαστε όπως αξίζει σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ!