ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το νέο επικοινωνιακό τέχνασμα : Συνέχιση του Μνημονίου με άλλη ονομασία.


Σαν τη «βρεγμένη γάτα» το καταστροφικό για την Πατρίδα και το Λαό κυβερνητικό δίδυμο Σαμαράς - Βενιζέλος προσπαθούν να επιτύχουν μια τέτοια συμφωνία με τους επιτελείς τους, η οποία θα τους οδηγήσει στις προσεχείς εκλογές με μια υποτυπώδη προπαγανδιστική γραμμή, που θα μοιάζει τουλάχιστον ως ένα φύλλο συκής μπροστά στην πασιφανή γύμνια τους.

Επειδή για μια ακόμη φορά, γίνεται από το κυβερνητικό επιτελείο και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους λόγος για ένα «μετά -Μνημόνιο», θα πρέπει να δώσουμε από τη  δική μας πλευρά έμφαση στην πραγματική ροή των γεγονότων. Η μορφή που θα πάρει η «προληπτική γραμμή πίστωσης», που επιζητεί η κυβέρνηση, θα συνοδεύεται από πολύ αυστηρούς όρους

Μπορεί να μην υπογραφεί νέο Μνημόνιο (ξεκάθαρα για λόγους της εγχώριας κυβερνητικής προπαγάνδας), σίγουρα όμως θα υπάρξει πρόγραμμα και μηχανισμός επιθεώρησης του. Το αν θα είναι επιτηρητής η Τρόικα ή κάποια επιτροπή της Κομισιόν (με σύμβολο  το ΔΝΤ), ή αν η επιθεώρηση γίνεται κάθε εξάμηνο αντί για κάθε τρίμηνο, αποτελούν λεπτομέρειες και όχι ουσία Πέρα από τους όποιους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου και να τον ξεγελάσει επιχειρώντας να υφαρπάξει την ψήφο του, οφείλουμε να δούμε την πραγματική εικόνα που διαμορφώνεται, η οποία δεν αφορά μόνο τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να (συγ)κυβερνήσει με την σειρά του από τον επόμενο Μάρτιο.
Αυτή η εικόνα έχει τα εξής δεδομένα:

1) Όλα τα κόμματα εξουσίας έχουν δεσμευτεί να σεβαστούν απόλυτα τις υποχρεώσεις έναντι των δανειστών. Δηλαδή, ότι θα αποπληρώσουν κανονικά τα τοκοχρεολύσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν δεν μπερδεύεται στις αντιφάσεις περί «καταγγελίας» και «επαναδιαπραγμάτευσης» του Μνημονίου, λέει απλώς ότι θα αναζητήσει τη λύση για διαγραφή του χρέους μέσω διεθνούς διάσκεψης, κάτι βεβαίως που θα απαιτούσε τουλάχιστον μια διετία, αν φυσικά υπάρχει η ανάλογη πολιτική βούληση στις ξένες κυβερνήσεις (που δεν υπάρχει).

2) Όλα τα κόμματα εξουσίας έχουν δεσμευτεί ότι θα σεβαστούν απόλυτα το κοινοτικό δίκαιο. 

3) Το «ελληνικό» κράτος οφείλει να δανειστεί εκ νέου, προκειμένου να αποπληρώσει τα προηγούμενα δάνεια. 

4) Αυτός ο νέος δανεισμός αποκλείεται να δοθεί χωρίς μηχανισμό επιτήρησης. Το πώς θα ονομαστεί το κείμενο των όρων και ποια συγκεκριμένη μορφή θα έχει ο μηχανισμός επιτήρησης έχει δευτερεύουσα σημασία. Αυτό που μετράει επί της ουσίας είναι ότι το «μετά - Μνημόνιο», το οποίο θα προκύψει από τις «διαπραγματεύσεις», δεν θα έχει διαφορά από το Μνημόνιο.

Πρόκειται ξεκάθαρα για συγκοινωνούντα δοχεία, τα οποία περικλείουν την συνέχιση της εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, του ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού. 

Ανεξαρτήτως των όποιων μεταβολών στα κλιμάκια της κυβερνητικής εξουσίας οι διεθνείς τοκογλύφοι θα συνεχίζουν να ελέγχουν πλήρως την κατάσταση, γνωρίζοντας ότι το «συνταγματικό τόξο»  αποτελεί όχι απλώς διαχειρίσιμο αντίπαλο αλλά υπάκουο υπαλληλικό του προσωπικό.

Γιώργος Μάστορας

Επικοινωνιακού τύπου η  αντιπαράθεση Τσίπρα με Σαμαρά - Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Το πολιτικό σύστημα σε απόλυτη σύμπνοια, παρά την επικοινωνιακού τύπου αντιπαράθεση Τσίπρα - Σαμαρά, οδηγεί την χώρα σε νέο μνημόνιο και οριστική καταστροφή της εθνικής μας οικονομίας.

Η Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας που δέχεται την πολεμική όλων των αντισυνταγματικών κομμάτων και του Παπούλια γιατί αγωνίζεται για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία, απαιτεί την άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου