ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Έτοιμοι οι..."βάρβαροι" να αλώσουν την Πόλη




Μήπως τα είχαμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό; 

Μήπως τα επαναλαμβάναμε ανελλιπώς στα κείμενά μας; 

Πάντως όπως πιθανά θα παρατηρήσει κάποιος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διορατικότητα, μόνο απλή λογική για να συνειδητοποιήσει ο καθένας, την επικίνδυνη και ολέθρια περιπέτεια που έχει θέσει η κυβέρνηση των αθλίων την Ελλάδα, όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση.

Όσο περνά λοιπόν ο καιρός, τα....σύνορα των γειτονικών χωρών παραμένουν ερμητικά κλειστά και ο αριθμός των τριτοκοσμικών εισβολέων στα hot spots αυξάνει καθημερινά, αρχίζουν οι αντιδράσεις, οι βιαιότητες και η παραβατική συμπεριφορά.

Ειδικά για ανθρώπους που στις κοινωνίες από τις οποίες μας κουβαλήθηκαν ισχύει ο νόμος της ζούγκλας. Και εδώ θα ανοίξουμε μια σύντομη παρένθεση για να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά αυτό που προβάλλουμε διαρκώς. Δεν πιστεύουμε στην φυλετική ανωτερότητα, πιστεύουμε όμως στην πολιτισμική ανωτερότητα.


Αυτοί λοιπόν οι απρόσκλητοι επισκέπτες που έχουν γαλουχηθεί με την κουλτούρα της βίας, του φανατισμού, του μίσους και της αυθαιρεσίας, που περιφρονούν την ανθρώπινη ζωή και κινούνται με την ψυχολογία της μάζας, ήταν ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να μαχαιρώνονται μεταξύ τους και ν’ ανοίγει ο ένας το κεφάλι του άλλου για τη φόρτιση ενός κινητού ή για ένα μπουκάλι νερό.

Σημειωτέο μέχρι στιγμής μαχαιρώνονται και γρονθοκτυπιούνται μεταξύ τους. Πολύ σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν τη δύναμη του πλήθους που κατέχουν, πιθανά επιπλέον να προβληθεί και το κοινό θρησκευτικό στοιχείο ως συνδετικός κρίκος και θα στρέψουν τη βία και το μίσος τους, εναντίον των Ελλήνων Πολιτών και των περιουσιών τους.

Η κατάσταση λοιπόν που επικρατεί στα hot spots είναι αφόρητα έκρυθμη και απέχει ελάχιστα από το να μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν στο hot spot στο Χαλκειός της Χίου αψιμαχίες μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών, για να καταλήξουν στις 9 το βράδυ σε συγκρούσεις και μαχαιρώματα. 

Πρέπει να επισημάνουμε, ότι στο κέντρο υπάρχουν 1.500 λαθρομετανάστες και το προσωπικό ασφάλειας και φύλαξης είναι μόνο 12 άτομα. 

Μάλιστα και αυτό είναι το καλύτερο απ όλα, είναι το επιστέγασμα και το άκρον άωτο της γενικευμένης κατάντιας έχει δοθεί εντολή στους αστυνομικούς να μην φορούν στολές μέσα στον καταυλισμό για να μην αποτελέσουν στόχο συγκεκριμένων ομάδων. 

Σε αυτό λοιπόν το σημείο οδηγεί την Πατρίδα μας η εθνομηδενιστική και δοσίλογη κυβέρνηση, να φοβόμαστε και να υπολογίζουμε τους θαλασσοπνιγμένους, που τους περιμαζέψαμε μέσα από την θλιβερότητα και την κακομοιριά τους, από τα νερά του Αιγαίου.

Το άλλο γεγονός που πλέον αποδεικνύει ότι οι «καημένοι» και «βασανισμένοι» τριτοκοσμικοί, προετοιμάζονται για γενικευμένη ρήξη και δεν είναι αθώες περιστερές και αμνοερίφια είναι ότι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας από τον Πειραιά στην Αθήνα, περιφρονώντας πρωτίστως έναν βασικό κανονισμό του Συντάγματος της Χώρας που τους σιτίζει και δεν τους αφήνει να ψοφήσουν από την πείνα. 

Αυτόν που απαγορεύει τη συνάθροιση και την ομαδική διαμαρτυρία αλλοδαπών. Ο λόγος είναι τα κλειστά σύνορα. 

Δηλαδή τι επιζητούν; 

Για να γίνει το χατίρι τους, να κηρύξει η Ελλάδα πόλεμο στην Αλβανία, τα Σκόπια και την Βουλγαρία, να ξηλώσει τους φράκτες και να τους αφήσει να διέλθουν μέσω των Βαλκανικών εδαφών; 

Φυσικά η κίνηση αυτή στηρίζεται και πιθανά υποκινείται από τις διάφορες ομάδες αλληλέγγυων του ακροαριστερού χώρου, που ως σύγχρονοι Εφιάλτες, επιδιώκουν να παραδώσουν την Πατρίδα μας στους τριτοκοσμικούς εισβολείς.

Αν και δεν θέλουμε να κινδυνολογήσουμε, φανταστείτε τι μέλλει γενέσθαι, αν αυτός ο ξενόφερτος συρφετός φανατιστεί και εξαγριωθεί από κάποιους υποκινητές, προκειμένου να προβεί σε επεισόδια. Ποιος θα τους μαζέψει; ο κακέκτυπο «Πατριώτη» που ακούει στο όνομ
Ο κύριος Τόσκας, ο κύριος Μουζάλας ή τ
α Καμένος;

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δυστυχώς επαληθευόμαστε για μια ακόμη φορά. Και παρόλο που δεν θέλουμε να κινδυνολογούμε, θα επισημάνουμε ότι το καζάνι βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. Όταν δε γίνει αυτό, αλλοίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί εμπρός σε αυτόν τον φανατισμένο και βάρβαρο όχλο.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου