ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Εθνικός Ύμνος προς τιμή των δύο συναγωνιστών μας - ΒΙΝΤΕΟ. Το τρισάγιο των νεκρών παλικαριών ηρώων, Γιώργου και Μάνου, μετατράπηκε σε παλλαϊκό προσκύνημα.

Χιλιάδες Έλληνες ψάλλουν σε στάση προσοχή τον Εθνικό Ύμνο μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στην μνήμη των δύο ηρώων, Γιώργου και Μάνου.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!





























Σε παλλαϊκό προκύνημα χιλιάδων πολιτών έχει μετατραπεί το τρισάγιο των δύο νέων εθνικιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν για τις ιδέες τους, για μια ελεύθερη Ελλάδα, από τα όπλα τρομοκρατών - πρακτόρων.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την θρησκευτική τελετή.

Το πιο σπουδαίο είναι ότι οι τρομοκράτες, αντί να τρομοκρατήσουν αφύπνησαν. Αντί να φοβίσουν έδωσαν θάρρος. Αντί να λυγίσουν, ατσάλωσαν την θέληση των πολιτών για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη...
Πρώτες εικόνες από το τρισάγιο στη μνήμη του Μάνου και του Γιώργου







Πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει για να τιμήσει την μνήμη των δυο αδικοχαμένων νεαρών Ελλήνων, κρατώντας ένα λουλούδι ή ένα αναμμένο κερί.


Το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ο Γιώργος και ο Μάνος έχει κατακλυστεί από λουλούδια και μηνύματα πολιτών.

Σε μια συμβολική κίνηση οι κάτοικοι άλλαξαν την ταμπέλα του δρόμου με μία όπου αναγράφεται: "Οδός Δημοκρατίας - Γιώργου Φουντούλη, Μάνου Καπελώνη".
Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί συχνά ξεσπά σε χειροκροτήματα και φωνάζει "Αθάνατοι"!


































Καταγγελία αναγνώστη για την δολοφονία στο Ηράκλειο: “Γράμμα στον Δένδια”


«Προτού καταλάβεις και εσύ ότι η παραίτησή σου είναι μονόδρομος, θα σε συμβούλευα να κάνεις μία αναδρομή στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σου… αν δεν μπορείς, θα σου το θυμίσω εγώ, και πρώτα από όλα ότι… έχεις πολιτικές και ποινικές ευθύνες, ήσουν εσύ που με απύθμενο πολιτικό μίσος και ανεξήγητη εμπάθεια αφαίρεσες την αστυνομική προστασία από Βουλευτές που απειλούνταν και μάλιστα τα γραφεία τους είχαν πέσει θύμα πάμπολλων βομβιστικών ενεργειών.

Τους απαγόρευσες να φέρουν όπλο για ατομική τους προστασία την στιγμή που Βουλευτές άλλων κομμάτων είχαν και όπλο και αστυνομική προστασία χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. 

Αγνόησες επιδεικτικά τις εισηγήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ που λέγαν για στοχοποιημένο κόμμα και στοχοποιημένους Βουλευτές.

Ξεκίνησες ένα κυνήγι μαγισσών εδώ και ένα μήνα μέσα και έξω από την ΕΛΑΣ με συνέπεια να ξεκινήσει ένα Πογκρόμ εναντίων έντιμων αστυνομικών μόνο και μόνο για να εγκαθιδρύσεις το δικό σου κομματικό κράτος στο σώμα. 

”Έβαλες” την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να ψάχνει φανταστικά οπλοστάσια την στιγμή που οι τρομοκράτες έκαναν πάρτυ… με τελευταία θύματα τα 3 νέα παιδιά στο Ν.Ηράκλειο. 

Τον τελευταίο καιρό χάνεις όλο και πιο συχνά την ψυχραιμία σου, αντιδράς σπασμωδικά παντού βλέπεις ”Χρυσαυγίτες” και επίορκους Αστυνομικούς.

Οι ”κινήσεις” σου δείχνουν ότι είσαι τουλάχιστον «λίγος» αν όχι επικίνδυνος για να προΐστασαι ενός τόσο σημαντικού τομέα… του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.

Η περίοδος ανοχής για τα έργα και της ημέρες σου έληξε… ο πολιτικός σου Πάτρωνας κ.Σαμαράς φέρει τεράστια ευθύνη για το ότι τόσο καιρό σε άφησε να δρας ανεξέλεγκτα. Έστω και αργά, θα σε συμβούλευα όπως και κάθε σώφρων πολίτης άμεσα ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες σου αναλογούν».

-Είναι ξεκάθαρο ότι η δοσιλογική συγκυβέρνηση επιχειρεί μέσω των ήδη αιματηρών συνθηκών να διαπλατύνει τον φόβο και τον τρόμο στα ευρύτερα λαϊκά στρώματα της συντηρητικής κοινωνίας. Το σχέδιο έχει εκπονηθεί εδώ και καιρό και είναι ξενοκίνητο. Μίσος, διχασμός και δολοφονίες. Με όποιο τίμημα και με όποιο κόστος.

Είτε με στημένες δολοφονίες είτε με τυχαία μαχαιρώματα. Θα δούμε κι άλλα. Το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η Γερμανία άλλωστε και ειδικά η Μέρκελ με την κουλτούρα της Στάζι, έχει εξειδικευτεί μαζί με τη CIA σε ανάλογα επιχειρήματα έκτακτης ανάγκης.

Η Χ.Α ΚΑΙ ΔΕΝ “ΤΣΙΜΠΑΕΙ” ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΦΟΒΟΥ” ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου σήμερα στις 7μ.μ. Κασιδιάρης-VIDEO.


Τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου σήμερα στις 7μμ

Απόψε στις 7μμ θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη του Γιώργου και του Μάνου στο σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου 420 και Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Όσοι Έλληνες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν κρατώντας ένα λουλούδι ή ένα αναμμένο κερί στην μνήμη τους.









Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η Ελλάδα θα νικήσει!


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Η Ελλάδα θα νικήσει!
Δύσκολες οι στιγμές για λόγια, καθώς τα μάτια βουρκώνουν και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν την ψυχή μας. Δύσκολες οι στιγμές για την Πατρίδα μας, αφού σκοτεινοί κύκλοι έχουν βάλει ως στόχο να διαλύσουν με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή, προκειμένου να έχουν τον δρόμο ανοιχτό για να εφαρμόσουν τα ανίερα σχέδια τους εναντίον του Έθνους μας. 

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πολλά. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε την ανηθικότητα των πολιτικών μας αντιπάλων, αλλά και των ΜΜΕ, που πραγματοποίησαν μία νέα υβριστική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να πολιτικολογήσουν πάνω στο αίμα δύο νέων ανθρώπων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την αγριότητα της δολοφονίας και την τρομοκρατική υφή αυτής, όμως κάτι τέτοιο είναι συναισθηματικώς αδύνατον. 

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά…

Όμως, δεν είναι καιρός για λόγια. Δύο αδέρφια μας έπεσαν πάνω στο Καθήκον. Δύο Συναγωνιστές μας χτυπήθηκαν από τρομοκράτες. 

Το σύστημα δεν μπορεί να παριστάνει το «αθώο», αφού ουσιαστικά όπλισε τα χέρια των δολοφόνων με την επί ένα μήνα προπαγάνδα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία προπαγάνδα που συντόνιζε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέχοντας παρανόμως υλικό στα κανάλια, τα οποία με την σειρά τους, το προέβαλλαν με λύσσα και μίσος που μεταγγιζόταν στις πρόθυμες να το λάβουν και να το κάνουν θάνατο, τάξεις των τρομοκρατών. 

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε ευθέως για ποινικές ευθύνες αυτών που συστηματικά αφήνουν ελεύθερους τους τρομοκράτες, όπως και να υποπτευθούμε δόλια κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους. Όμως δεν είναι καιρός για λόγια!

Οι Συναγωνιστές μας είναι μαζί μας. Το Πνεύμα τους είναι μαζί μας και συνεχίζει να φωνάζει για Πατρίδα - Τιμή και Ελευθερία. Γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να πράττουμε το Καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα, έχοντας άλλους δύο πολύ σοβαρούς λόγους για να συνεχίσουμε τον Νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη και με πλήρη συναίσθηση ότι οι στιγμές που διάγουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την Πατρίδα μας. 

Στο μίσος τους, απαντάμε με την Αγάπη μας για την Πατρίδα μας. Στον δόλο τους, απαντάμε με τον Νόμιμο Πολιτικό μας Αγώνα. Στην αλητεία τους, απαντάμε με το Μεγαλείο και την Λαμπρότητα της Ελληνικής Ψυχής.

Στο τέλος, όμως, να ξέρουμε ότι 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ












Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ…




“Γιατί;” είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. “Ποιοι όπλισαν το χέρι των δολοφόνων”, “Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του φρικτού εγκλήματος;”

Ενάμιση μήνα μετά το φονικό του Π. ΦΥΣΣΑ δεν βλέπουμε την ίδια ενημερωτική καταιγίδα στα κανάλια!

Δεν ξέρουν τους ενόχους; Δεν ξέρουν τους ηθικούς αυτουργούς;

Δεν άκουσαν ποτέ τις δηλώσεις της Λ. Κανέλλη ” Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας δεν πρόκειται να μείνει”;

Όλοι εμείς δεν υπήρξαμε θεατές των δελτίων ειδήσεων επί ενάμιση μήνα που έλεγαν για μαντριά, για τάνκς και όποιες άλλες μ@λ@κίες πετούσαν στον αέρα πληρωμένοι ψευδομάρτυρες;

Κάντε όλοι την αυτοκριτική σας! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ!

Άλλοι κιοτεύοντας στον αγώνα, άλλοι σκιαγμένοι για την πορεία των μικρών θέλω τους και τα συμφέροντά τους!

Σκεφτείτε τον φόβο που έσπειραν Δένδιας – Σαμαράς – Αθανασίου, με τα ντου σε σπίτια και γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για να βρουν τι;

Σκεφτείτε πως “τούτοι εδώ εφέρανε ντουφέκια γεμάτα μπαρούτι” και όμως ο δικός μας Αρχηγός είναι στην φυλακή!

Πόνος, οργή και ερωτήματα… Αλλά και ψυχραιμία!…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Ούτε τους νεκρούς της Μαρφίν, ούτε όμως και την δολοφονία του Φύσσα, ούτε τα 2 παλλικάρια μας που χάθηκαν για τις ιδέες τους και την Ελλάδα που έκρυβαν στην ψυχή τους, ούτε τον τρίτο έλληνα που παλεύει για την ζωή του στο χειρουργείο, ούτε τους 4.000 αυτόχειρες αξιοπρεπείς Έλληνες!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Όλους εκείνους που ωφελεί η εκτροπή της κοινωνίας με το ζόρι και που δεν είναι άλλοι από τους Σαμαρά – Βενιζέλο και την κυβέρνησή τους.

Όλοι αυτοί οι νεκροί ζητούν δικαίωση!

Και η δικαίωση θα έρθει! Με κάθε νόμιμο τρόπο…

Θα έρθει…









Τι σύμπτωση!!!!! Όταν η χρυσή αυγή ξεπερνά δημοσκοπικά το 20 % και το 25 % το καθεστωτικό παρακράτος χτυπά.



“Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. 

Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. 

Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. 

Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. 

Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. 

Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής”.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η κυβέρνηση την αρνήθηκε.

Πόνος, οργή και ερωτήματα κυριαρχούν στη σελίδα του αδικοχαμένου Γιώργου Φουντούλη και το Μανώλη Καπελώνη, μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυτή που οι τρομοκράτες δολοφόνησαν λίγο μετά τις 19.00 έξω από τα γραφεία του κόμματος.


"Γιατί;" είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. 

"Ποιοι όπλισαν το χέρι των δολοφόνων", "Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του φρικτού εγκλήματος;".

Η Ελλάδα θρηνεί δύο παλληκάρια, δύο Ελληνόπουλα κτυπημένα από το χέρι - ποιος ξέρει ποιων - φονιάδων...

Πραγματικά σφίγγεται η καρδιά σου...