ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται και δεν δέχονται την εθνική ντροπή !Ίμια 2015: Πορεία χιλιάδων Εθνικιστών. Αμοντάριστα πλάνα



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απηύθυνε αγωνιστικό χαιρετισμό στην μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος από τα κελιά της Τιμής όπου παραμένει παράνομα προφυλακισμένος μαζί με τους υπόλοιπους Συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην πρώτη αυθόρμητη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων πριν 19 χρόνια έξω από την Βουλή.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τις εθνικές προδοσίες, το "ευχαριστούμε τους Αμερικάνους" του Σημίτη και όλες τις άτακτες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα που οδήγησαν σε "γκρίζες ζώνες" που ολοένα διευρύνονται.

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται που δεν θα δεχθούν ποτέ αυτήν την εθνική ντροπή, την απαράδεκτη ήττα.

Τέλος, κάλεσε τους απροσκύνητους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες να συνεχίσουν τον Αγώνα για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!


Δυναμική πορεία χιλιάδων Εθνικιστών 
μετά την τελετή μνήμης 
για τους Ήρωες πεσόντες των Ιμίων.
Αμοντάριστα πλάνα




O ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ;;Tο ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέθανε, αλλά η πασοκαρία ζει και βασιλεύει και τις θέσεις αλιεύει! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί;



Όσοι νόμισαν ότι μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου γλιτώσαμε τουλάχιστον από τους διάφορους αρχιπασόκους, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν το συντομότερο δυνατόν. Διότι, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέθανε, αλλά η πασοκαρία ζει και βασιλεύει και τις θέσεις αλιεύει!
Έτσι, με προσωπική απόφαση του mister Tsipra, νέος διοικητής της ΚΥΠ ανέλαβε ο Γιάννης Ρουμπάτης, πρώην δημοσιογράφος (στην εφημερίδα που δημοσίευε κατ’ αποκλειστικότητα τις προκηρύξεις των κόκκινων τρομοκρατών, εξ’ ου αποκαλούμενη και «αγαπημένη των τρομοκρατών»), αμερικανοσπουδαγμένος και διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων στο ξακουστό πανεπιστήμιο Johns Hopkins, πρώην ανταποκριτής ελληνικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ (Voice of America),πρώην ειδικός σύμβουλος του Άντριου Παπάντριου, από το 1981πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κλεφτοπασοκαρίας, από τον Μάρτιο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988 και πρώην (διορισμένος) ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, από το 1994 ως το 1999 ενώ εξελέγη από τους συναδέλφους του και πρώην αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για το διάστημα 1995 - 1999.
Με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ήταν ποτέ δυνατόν να πάει χαμένος;
Και ακόμα δεν έχουν επανδρωθεί οι (χρυσοπληρωμένες…) θέσεις του κρατικού μηχανισμού (διοικητές-υποδιοικητές οργανισμών, ΔΕΚΟ, νοσοκομείων κ.τ.λ.)… Βάζετε στοίχημα ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα είναι κι εκεί παρών, λόγω… εμπειρίας;
Αντίοχος

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ είναι συνεννοημένοι 
ΚΑΙ με τους γερμανούς 
και μας δουλεύουν ψιλό γαζί;


Ζούμε σε… ηρωικές εποχές, με πρωταγωνιστές τους… σκληρούς του ΣΥΡΙΖΑ (και δεν τους φαινότανε!), που έχουνε πάρει φόρα και σκίζουνε αβέρτα… γάτες, τρόικες, Μέρκελ, Νταισελμπλουμ και ότι άλλο βρεθεί μπροστά τους!

Έτσι, οργιάζουν τα παπαγαλάκια των Τσιπρο-καμμένων, που έχουνε ζωστεί τα… φυσεκλίκια και πυροβολούν κατά βούληση, τους… εχθρούς του Έθνους. Και δώστου για τη… σβουριχτή σφαλιάρα του Τσίπρα στους Ευρωπαίους «δανειστές» μας και μπήχτου για τον Ντάισελμπλουμ που τσαντίστηκε από τη σθεναρή αντίσταση του συντρόφου Βαρουφάκη και είχε… παγωμένη χειραψία μαζί του (ενώ έφυγαν και με διαφορετικά ασανσέρ – ω, αυτό πια παραήταν… αντιστασιακό!!!).

Από την άλλη, καθώς λένε οι πληροφορίες, οι… φίλοι μας οι Γερμανοί αποφάσισαν να τρίξουν τα δόντια στους εν Αθήναις… αντιστασιακούς και η φράουΜέρκελ, σε μία προσπάθεια να… στριμώξει τον Τσίπρα αποφάσισε να μην τον δει ούτε επίσημα, αλλά ούτε καν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί περίπου σε δύο εβδομάδες. Μωρέ τι μας λες!

Επίσης, ο… σκληρότερος των σκληρών Σόιμπλε, προανήγγειλε άκαμπτη στάση απέναντι στους… Τσιπρο-καμμενίστας (κατά το «Σαντινίστας», «Ζαπατίστας» και άλλες παρόμοιες λατινοαμερικάνικες καταστάσεις…), απαιτώντας σεβασμό στους «κανόνες» (ήτοι στα Μνημόνια) και κοκορεύτηκε ότι η Γερμανία δεν… εκβιάζεται.

Ωρε ειν’ αλήθεια όλα αυτά, ή μήπως είναι συνεννοημένοι και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί; Συμβαίνει βεβαίως το δεύτερο, διότι η συγκυβέρνηση των Τσιπρο-καμμένων πρέπει να βρει μια καλή δικαιολογία να παραμυθιάσει τους ψηφοφόρους της, για να κάνει την αναμενόμενη μεγάλη… κωλοτούμπα από τα προεκλογικά της φούμαρα και να εφαρμόσει τις μυστικές συμφωνίες που υπέγραψε (επίσης προεκλογικά) με τους διεθνείς τοκογλύφους, για να της επιτρέψουν να ανέλθει στην εξουσία. Και η δικαιολογία αυτή θα είναι πως, δώσαμε… σκληρή μάχη, κοιτάξαμε τον εχθρό στα… μάτια, τον χορτάσαμε… σφαλιάρες, αλλά τελικά… πέσαμε ηρωικά! Κι έτσι, θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς θα συνεχίζουμε να τρώμε στη μάπα τα Μνημόνια!

Και για να εξηγούμεθα: όταν κάποιος αρχίζει μια «διαπραγμάτευση» διαβεβαιώνοντας δημοσίως την άλλη πλευρά, ότι δε θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες, κοροϊδεύει την κοινωνία. Τόσο απλά!


ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ: ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι.



Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά έγινε γνωστό με καθυστέρηση ολίγων ημερών. Στην Πράγα, λοιπόν, κατά την εκδήλωση για το ολοκαύτωμα, κάποιος καθηγητής για τα Παγκόσμια Δικαιώματα, ονόματι Άλαν Μόρτεν Ντένσοβιτς, ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στην Ευρώπη εξαιτίας των δύο άκρων που την ταλανίζουν, των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής και των ακροαριστερών της κυβέρνησης» και ότι ο mister Tsipras έχει αυτοπροσδιοριστεί ως… «αντισιωνιστής» (ποτέ των ποτών, προφανώς ο καθηγητής τον… μπερδεύει με άλλον).

Στο σημείο αυτό, επενέβη η πρεσβευτής και ειδική εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ για θέματα Ολοκαυτώματος Φωτεινή Τομαή (πρώην σύζυγος του αρχισυριζαίου Νίκου Κωνσταντόπουλου και ανήκουσα στην «εκλεκτή φυλή»), η οποία… κατακεραύνωσε τον ανίδεο καθηγητή, αποσπώντας τις επευφημίες του «εκλεκτού» κοινού: «Εκπροσωπώ την χώρα μου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει την ελληνική πραγματικότητα για λόγους προσωπικών και επικίνδυνων πολιτικών σκοπιμοτήτων. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι. Όσο για την Χρυσή Αυγή, η μισή ηγεσία της βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για εγκληματική δράση. Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης δεν θα μπορούσε αυτό να γίνει».  

Τι εννοούσε η λεγάμενη, όταν έλεγε την τελευταία φράση (η οποία μάλλον της ξέφυγε, λόγω της αγανάκτησής της); Προφανώς, πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δε θα κλείνονταν στη φυλακή ο ηγέτης και οι μισοί βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας, επειδή κάποιος άγνωστός τους οπαδός του κόμματος, έτυχε να σκοτώσει έναν αντιφρονούντα σε καυγά (που ξεκίνησε για το… ποδόσφαιρο). Διότι, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν συντάγματα και νόμους. Η μνημονιακή Μπανανία, πρώην Σαμαροβενιζελιστάν και νυν Τσιπροκαμμενιστάν, έχει Μπάμπηδες, παναθηναϊκάκηδες και κόκκινες ανακρίτριες!

Αντίοχος