ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΛΗΜΜΑ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Η διαρκής εκλογική άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και κυρίως η καταφανής αύξηση της επιρροής του εντός της ελληνικής κοινωνίας, προκαλεί στους πολιτικούς μας αντιπάλους και στους μηχανισμούς που εκείνοι διαθέτουν ή ελέγχουν ανεξέλεγκτο εκνευρισμό, ο οποίος αγγίζει δίχως υπερβολή τα όρια της απόγνωσης.

Είναι δε τέτοιου μεγέθους η απόγνωση των αντιπάλων της Χρυσής Αυγής ώστε μια δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο δικαστικό ρεπορτάζ -και η οποία πρωτοστάτησε στην συκοφάντηση του Κινήματος με την εξαπόλυση της αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης του 2013- δήλωσε δημοσίως από το τουρκοκάναλο όπου εργάζεται πως «εάν στην δίκη αθωωθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τότε θα τρέχουμε όλοι»! 

Οι συνάδελφοί της στο πάνελ δεν μπήκαν στον κόπο να την ρωτήσουν γιατί μια αθωωτική απόφαση θα έχει ως συνέπεια να τρέχει εκείνη και όλοι, όλοι όσοι πρωταγωνίστησαν στην παράνομη πολιτική δίωξη και στην λάσπη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αυτοί οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται με πάθος – και περίσσιο θράσος- πως συμβάλλουν στην «αντικειμενική και έγκυρη» ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.

Είναι όμως μόνον η λεγόμενη και τέταρτη εξουσία εκείνη που ανησυχεί; Όχι βέβαια. Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας βρίσκεται σε ακόμη πιο απελπισμένη κατάσταση: παρά τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις στις οποίες ασταμάτητα επιδίδεται από τον Σεπτέμβριο του 2013 και μέχρι σήμερα προκειμένου να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή, διαπιστώνει όχι απλώς την σταθερότητα των ποσοστών της αλλά την εκ νέου αύξησή τους. Μάταιη η λυσσαλέα πολεμική κατά των Εθνικιστών, μάταιες οι πολιτικές διώξεις, οι δολοφονίες και η ολοκληρωτική της φίμωση από τα μέσα ενημέρωσης που προασπίζονται καθώς υποστηρίζουν την «δημοκρατική πολυφωνία»!

Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό κλίμα, όλες οι δυνάμεις του κλεπτοκρατικού τόξου ενώνονται απέναντι στην Χρυσή Αυγή. Και όλοι μαζί οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας, σιωπούν εκκωφαντικά και χειροκροτούν δια της ένοχης σιωπής τους τις δολοφονικές επιθέσεις κατά στελεχών και φίλων του Κινήματος και τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά γραφείων του. Η αστυνομία δε, σε ρόλο παρατηρητή της πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, απλώς καταγράφει το πλήθος έκνομων ενεργειών που έχουν ένα και μόνο στόχο: να επιτύχουν εκεί που απέτυχαν οι πολιτικές διώξεις και η λάσπη καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφωνικών σταθμών. Αναμενόμενη η ανοχή της αστυνομίας στις εγκληματικές ενέργειες που επιχειρούν να παρεμποδίσουν τις νόμιμες πολιτικές δράσεις του τρίτου τη τάξει κόμματος της χώρας, άλλωστε τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο πρωθυπουργός της αριστερής κυβέρνησης δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός συνόρων, πως εχθρός του πολιτικού συστήματος είναι η ακροδεξιά, ο λαϊκισμός (!) και ο φασισμός. Φαντάζεστε η αστυνομία να προέβαινε σε σύλληψη των παρακρατικών που επιτίθενται σε στελέχη και γραφεία της Χρυσής Αυγής και εκείνοι να απολογούνταν πως προχώρησαν στην έκνομη ενέργεια ορμώμενοι από τις νουθεσίες του πρωθυπουργού και του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα;

Στο σημείο αυτό μπορώ να καταθέσω και την προσωπική μου εμπειρία από ένα γεγονός το οποίο είναι ενδεικτικό της «δημοκρατίας» στην οποία ζούμε και βεβαίως της «ευνομίας» του Κράτους το οποίο χρυσοπληρώνουμε.

Το πρωί της 25ης Μαρτίου 2016 δέχτηκα τηλεφώνημα από προσωπικό μου φίλο ο οποίος με ρώτησε εάν με έχουν καλέσει από την αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας για να με ενημερώσουν για περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Εκείνος εξεπλάγην από την αρνητική μου απάντηση και τον ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας εκείνης και ώρες προ της καθιερωμένης παρελάσεως, από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα ρίχνονταν στους δρόμους της πόλεως της Λιβαδειάς φέιγ βολάν με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο τα οποία αναφέρονταν στο κόμμα το οποίο έχω την Τιμή να εκπροσωπώ και σε εμένα ονομαστικά. Για κακή τύχη των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, αστυνομικοί τους έπιασαν επί τω έργω και προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας.

Δυο μέρες μετά και αφού δεν είχα την παραμικρή ενόχληση από τους αρμόδιους της αστυνομικής διεύθυνσης, επισκέφτηκα ο ίδιος τον αστυνομικό διευθυντή του νομού. Δεν ενημερώθηκα για το περιστατικό αλλά αντιθέτως εγώ τον ενημέρωσα πως γνωρίζω για το περιστατικό ζητώντας τα ονόματα των προσαχθέντων για να προβώ στις δέουσες νομικές ενέργειες, ξεκαθαρίζοντας πως αναγνωρίζω ότι είναι δέκτης ισχυρών πολιτικών πιέσεων. Αφού ορκίστηκε στα παντελόνια που φορά πως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό ούτε και υφίσταται απόπειρα συγκάλυψης, με προέτρεψε να ασκήσω εγγράφως αίτημα ώστε να πάρω τα ονόματα των προσαχθέντων που καταγράφηκαν στο βιβλίο συμβάντων της υπηρεσίας, αίτημα επί του οποίου θα αποφάσιζε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνοντας όπως με έμφαση μου τόνισε υπόψη τα… ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των προσαχθέντων, εκείνων δηλαδή που θα τσάκιζαν τη Χρυσή Αυγή και εμένα (όπως χαρακτηριστικά έγραφαν τα φέιγ βολάν που πετούσαν).

Ένα μήνα μετά, ω του θαύματος, το αρχηγείο της NKVD, με συγχωρείτε της ΕΛ.ΑΣ. ήθελα να γράψω, με ενημέρωνε πως το αίτημα απορρίπτεται λόγω ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων! Στο δια ταύτα, η υπόθεση συγκαλύφθηκε διότι οι προσαχθέντες ήταν τρεις υποψήφιοι σε εθνικές και περιφερειακές εκλογές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο τέταρτος της παρέας, γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Βοιωτίας. Παρακράτος είπατε;

Κατά τα λοιπά, όλοι αυτοί οι ανησυχούντες για την «δημοκρατία, την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων», μας κουνούν το δάχτυλο. Αλλά δεν αρκούνται μόνο σ’ αυτό. Μας διώκουν, μας συκοφαντούν και βεβαίως προχωρούν σε δολοφονικές και τρομοκρατικές επιθέσεις κατά συναγωνιστών μας και γραφείων του κόμματος σε όλη την επικράτεια. Μάταια. Θα ηττηθούν πανηγυρικά διότι ο Πολιτικός μας Αγώνας για την Πατρίδα και το Λαό είναι δίκαιος και πολύ περισσότερο επειδή γνωρίζουμε πως αυτός ακριβός ο Αγώνας είναι η τελευταία ελπίδα για το Έθνος.

Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δισταγμούς, χωρίς ψευτοδιλήμματα, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Ευάγγελος Καρακώστας, 
βουλευτής Βοιωτίας