ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΙΩΠΗ!


Η ΑΝΤΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ “ΔΕΝΟΥΝ” ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ. 

ΚΑΙ; 
Και ο Αθανασίου την “έστειλε” λίγο πριν τα μπάνια!
Δείτε:

Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες, για ποιον λόγο παραδείγματος χάριν, έκλεισε άρον-άρον η Βουλή;

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΣΚ ΦΟΡΣ ΤΟΥ “ΕΡΜΟΥ” ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ


Οι ανθρωποι δεν παίζονται…Πείτε ότι θέλετε!
Ποιος κυβερνά; Ο Σαμαράς; Ο κυρίαρχος λαός; 

Live your myth in Greece!
Οι ΠΑΣΟΚΟΙ βρεεεεεε, που έβαλαν την Ζορζέτα Λαλή, επικεφαλής της Τάσκ φόρς του Ραϊχενμπαχ!

Ποιος δεν ξέρει την πρώην Δ/ντρια της Επιτρόπου Βάσως Παπανδρέου και πρώην αφεντικό, στο γεμάτο αμαρτίες Εθνικό Κτηματολόγιο του Λαλιώτη και της Βάσως;

Σας βλέπω απορημένους… Τι δεν καταλάβατε ακριβώς;

Ποιες εκλογές κέρδισε μωρέ η χαζονουδούλα; Με ποιόν; Καλάαααα…

Άλλος έχει αδέρφια την ΆΜΕΣΗ, πρωτογενή πληροφόρηση για το τι παίζεται με τρόϊκα και δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μέτρα.


Δικαιοσύνη όπως τους βολεύει: 

Γλίτωσε το 1 εκατομμύριο ευρώ εγγύηση 

ο Καρχιμάκης!


Την ίδια ώρα που η "ανεξάρτητη δικαστική εξουσία" επιβάλλει στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής παράνομες προφυλακίσεις και αντισυνταγματικούς περιοριστικούς όρους....
σε άρση του όρου της χρηματικής εγγύησης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε επιβληθεί στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό, Μιχάλη Καρχιμάκη, για την κακουργηματική κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, προχώρησε με διάταξή του ο 3ος τακτικός ανακριτής Δημήτρης Φούκας.
Η υπόθεση για την οποία είχε επιβληθεί στον πολιτικό -μετά την απολογία του τον περασμένο Μάρτιο στον ανακριτή- η επίμαχη εγγυοδοσία καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφορά καταγγελίες υπαλλήλου της ΕΥΠ ότι ο πρώην υπουργός λάμβανε αντίγραφα απόρρητων εγγράφων της υπηρεσίας Πληροφοριών.
Στο σκεπτικό της διάταξής του, με την οποία ο κ. Καρχιμάκης απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης, ο ανακριτής αναφέρει ότι, εξαιτίας της οικονομικής και οικογενειακής κατάστασης του βουλευτή, συντρέχει λόγος άρσης της εγγυοδοσίας. Κρίνει επίσης ότι στον κατηγορούμενο διατηρείται ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ο δικαστικός λειτουργός επισημαίνει τα εξής: «Eν όψει της οικογενειακής και οικονομικής του κατάστασης, όπως προκύπτει από τα προσκομισθέντα έγγραφα, κρίνεται ότι δεν είναι δυνατή η τήρηση του περιοριστικού όρου της εγγυοδοσίας ενός εκατομμυρίου ευρώ που του επιβλήθηκε με την ανωτέρω διάταξή μας. Δεδομένου δε, ότι ο κατηγορούμενος διατηρεί σταθερούς δεσμούς με την Ελλάδα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ανάκρισης και δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν φυγόποινος ή φυγόδικος, κρίνεται ότι η άρση του όρου δεν θα δυσχεράνει την ανάκριση. Συνεπώς συντρέχει λόγος να αρθεί η εγγυοδοσία του».
Με την πρότασή της προς τον ανακριτή η εισαγγελέας Ελένη Μαυροπούλου τάχθηκε υπέρ της μείωσης της χρηματικής εγγύησης αυτής από 1 εκατ. ευρώ στα 10.000 ευρώ και της διατήρησης της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.