ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή κοντή γιορτή ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο «παρά πέντε» της εκλογικής αναμέτρησης (άρα πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα της νέας ξεφτίλας –αλλά ο… βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται…), οι εταίρες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν το άθλιο παιχνιδάκι τους, εμφανίζοντας… ντέρμπι Χρυσής Αυγής και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για την τρίτη θέση. 

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι πεντακάθαρα στις κρυφές δημοσκοπήσεις (τα αποτελέσματα των οποίων μόνο κρυφά δεν είναι…), που δε δίνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας, για το ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτη με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο. 

Έτσι, ανεπισήμως, οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα εξής – σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα:

«Στην τελευταία κλειστή σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έγινε πολύ λόγος για....το εκλογικό αποτέλεσμα, μετά και το debate των δύο αρχηγών. 

Σύμφωνα με τους συριζαίους «εκλογολόγους» ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με 3,5 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ. 

Εκτιμούν μάλιστα ότι η ΝΔ δεν θα ξεπεράσει το 29%. 

Τρίτο κόμμα θεωρούν ότι θα είναι η Χρυσή Αυγή (με σαφώς μονοψήφιο ποσοστό), τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ, για την πέμπτη και έκτη θέση παλεύουν Ποτάμι και ΠαΣοΚ, και αμέσως μετά το κόμμα του Β. Λεβέντη. Τα πιο ενδιαφέροντα: Κατά τους εκλογολόγους του ΣΥΡΙΖΑ «παλεύουν» να μπουν στη Βουλή και το κόμμα του Π. Λαφαζάνη και οι ΑΝΕΛ».

Όσον αφορά το «σαφές μονοψήφιο ποσοστό», Κυριακή κοντή γιορτή!

 Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ