ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Με την επίσημη σφραγίδα του ΣΔΟΕ καθαρά και ξάστερα τα ταμεία της Χρυσής Αυγής


Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολη» στο κεντρικό άρθρο της παρουσιάζει το επίσημο πόρισμα του ΣΔΟΕ που κρύβουν όλοι και ξεφτιλίζει τη συγκυβέρνηση!

«Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στη Χρυσή Αυγή»

Η δικαίωση της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» για μια ακόμη φορά είναι γεγονός! Είχαμε αναφέρει πριν από ένα μήνα ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πηγές του ΣΔΟΕ, το πόρισμα που είχε συνταχθεί ύστερα από τον 20άωρο (!) έλεγχο που είχε γίνει σε όλους τους ορόφους των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων αλλά και αλλού, αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης του κόμματος, καταλήγει σε μηδενικά αποτελέσματα!

Όταν πριν από ένα χρόνο έγιναν οι συλλήψεις των Βουλευτών του κινήματος, συνοδεύτηκαν από βαρύγδουπες δηλώσεις από το Μαξίμου και τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ για το «μαύρο χρήμα» της Χρυσής Αυγής που χρηματοδοτούσε την δήθεν εγκληματική δράση. Μιλούσαν μάλιστα και για έναν εφοπλιστή!

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν, οι μισοί υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αντί να κάνουν ελέγχους για να βρουν τα δισεκατομμύρια κλεμμένα ευρώ των νταβατζήδων, είχαν πάρει εντολές από τη συγκυβέρνηση να ξετινάξουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εντοπίσουν το «μαύρο χρήμα» του Εθνικιστικού Κινήματος. Στα ίδια πλαίσια φυσικά των αυστηρότατων ελέγχων είχαν ενταχθεί και όλοι οι βουλευτές που διατηρούσαν έστω και ένα μαγαζάκι! Τον Ηλία Παναγιώταρο του κάνουν κάθε 4 ημέρες!

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Βελλίδειο» στα πλαίσια της ΔΕΘ, μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο.

Αποκάλυψε ότι στις 2 Ιουλίου εκδόθηκε το επίσημο Πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο βασίστηκε σε ενδελεχείς ελέγχους και σε έγγραφα που απέστειλαν όλες οι Τράπεζες. Ένα Πόρισμα το οποίο λέει ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ μαύρου ή κλεμμένου χρήματος. Είναι αυτονόητο ότι την είδηση αυτή δεν θα την γράψει καμία εφημερίδα και εννοείται ότι δεν θα την πει κανένα κανάλι!


Η σελίδα που αναφέρει τα συμπεράσματα γράφει: «Όπως προκύπτει από τις κινήσεις των ως άνω τραπεζικών λογαριασμών, τους οποίους, το εν λόγω πολιτικό κόμμα τηρεί στην Τράπεζα «Eurobank», σε συνάρτηση και με τα ζητηθέντα παραστατικά επί συγκεκριμένων κινήσεων και τέλος , σε συνδυασμό με τα όσα μας έχουν γνωρίσει οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και με τη σειρά μας Σας θέσαμε υπόψη με το αρ. πρωτ. ΕΜΠ. 1597/21-01-2014 έγγραφό μας, η κύρια πηγή εσόδων του εν λόγω κόμματος, όπως αποτυπώνεται από τα έγγραφα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα στη διάθεσή μας, είναι η κρατική χρηματοδότηση και η μηνιαία-μέχρι στιγμής- απόδοση της βουλευτικής αποζημίωσης, την οποία λαμβάνουν οι βουλευτές του κόμματος αυτού».

Η Χρυσή Αυγή ως μόνα έσοδά της δηλαδή είχε την κρατική χρηματοδότηση και τη βουλευτική αποζημίωση, την οποία οι Βουλευτές αποδίδουν στο κόμμα. Αυτό βέβαια για τα άλλα κόμματα φαντάζει εξωπραγματικό, αφού έχουν μάθει «να βάζουν στο παντελόνι» κάθε μήνα παλαιότερα 15.000 ευρώ και τώρα 7.000, χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Πριν από 20 περίπου ημέρες η «Α» αποκάλυψε και το δικαστικό βούλευμα που απέδωσε πίσω τα 40.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, αφού αποδείχθηκε χωρίς καμία αμφιβολία ότι προορίζονταν για πληρωμή φόρων σχετικά με υποχρεώσεις της οικογένειάς του και προέρχονταν από μισθούς και νόμιμα εισοδήματα.

Φυσικά ούτε αυτό όχι δεν έγινε πρωτοσέλιδο κάπου, αλλά ούτε μονόστηλο! Το ίδιο φυσικά θα ισχύσει και για το πρωτοφανές «φιάσκο» της κυβέρνησης που απαγόρευσε τη ζωντανή μετάδοση, όπως έγινε με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, από τη συνέντευξη Τύπου στην έκθεση της Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, μια ώρα πριν ξεκινήσει. Κι όμως, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πολίτευμα της χώρας μας είναι η Δημοκρατία!


Η εφημερίδα «Δημοκρατία» αγωνιά: 
οι επόμενες εκλογές θα βρουν μια θηριώδη Ακροδεξιά



Προσπαθώντας να εκφράσει την κυβερνητική θέση για αποφυγή πρόωρων εκλογών ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ουσιαστικά παραδέχεται ότι μετά τις ερχόμενες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι ο μεγάλος νικητής.


Υπό τον τίτλο «Μέγας Χορηγός» ο Κοττάκης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Αν διάβαζε προσεκτικά τις δημοσκοπήσεις η Κουμουνδούρου θα απέφευγε να τορπιλίσει με τέτοιον τρόπο τις συνταγματικές διαδικασίες. Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τους Έλληνες...
απελπισμένους από την αποτυχία της συγκυβέρνησης, όχι όμως και ενθουσιασμένους από τους… επερχόμενους. Αν νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι αρέσει, πλανάται. Πρώτο κόμμα έρχεται το «κανένα». Μέσα σε αυτό το «κανένα» συγκεντρώνεται εκ νέου η απόρριψη κατά της πολιτικής που προσωρινά είχε υποχωρήσει. Βάζοντας στο πολιτικό λεξιλόγιο τις λέξεις «λαμόγια», «αποστασία», νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εξαιρείται; Ότι τη γλιτώνει;

Στην πραγματικότητα, όσοι αναμηρυκάζουν τις θεωρίες συνωμοσίας μετατρέπονται σε άτυπους χορηγούς της Χρυσής Αυγής. Όσο λοιπόν εμμένει η αξιωματική αντιπολίτευση να παίζει αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να προκαλέσει εκλογές στην πραγματικότητα, στρέφεται κατά του εαυτού της. Ναρκοθετεί την επόμενη μέρα. Γιατί ακόμη και αν κερδίσει, θα έχει κερδίσει λιγότερο απ’ όσο νομίζει. Γιατί ακόμη κι αν είναι πρώτο κόμμα, θα έχει απέναντί της μια θηριώδη Ακροδεξιά. Και τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος». 



Η αγωνία του φιλοκυβερνητικού αρθρογράφου είναι εμφανής. Επιζητεί την παράταση της κυβερνητικής θητείας και ψέγει τον ΣΥΡΙΖΑ για την εμμονή του στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, θεωρώντας ότι «μετατρέπονται σε άτυπους χορηγούς της Χρυσής Αυγής» και ότι «ακόμη κι αν είναι πρώτο κόμμα θα έχει απέναντί της μια θηριώδη Ακροδεξιά». 



Ξεκάθαρη ομολογία, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτελεί τον μεγάλο και ουσιαστικό νικητή των επόμενων εκλογών, με πολύ αυξημένα ποσοστά. Αν, μάλιστα, λάβουμε υπ’ όψιν κάτι που δεν γράφει ο Κοττάκης, ότι δηλαδή το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα οδηγήσει αναγκαστικά στον «μεγάλο συνασπισμό» και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι ο ρόλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα την γιγαντώσει ακόμη περισσότερο.


Γιώργος Μάστορας


ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 18,7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!


image (3)

Την κ

ατάρρευση των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, την άνοδο της Χρυσής Αυγής στη δεύτερη θέση και τις χαμηλές πτήσεις των υπολοίπων κομμάτων, δείχνει η μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία της «Ζούγκλας».

Πιο συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τις 2/9/2014 έως τις 10/9/2014 και στην οποία ψήφισαν 8.764 άτομα, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 32,6%, δεύτερη έρχεται η Χρυσή Αυγή με 18,7%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία με 12%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,3%. Το ΠΟΤΑΜΙ πέφτει στο 3,8%, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ 3,7%, και εν συνεχεία το κόμμα Καμμένου με 3,3%, ενώ η ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει πουθενά! Περίπου 17% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος…
Στις συσπειρώσεις των κομμάτων η ΝΔ χάνει το 22,1% των ψηφοφόρων της προς τη Χρυσή Αυγή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 8,9%.

(ΥΓ): Και φανταστείτε πως θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα σε λίγες ημέρες, όταν θα πάρουν στα χέρια τους οι φορολογούμενοι (και ψηφοφόροι…) τα «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ…

image (1)image (2)