ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!



Περπατούσα τις προάλλες σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης και ιδιαίτερου τόπου καταγωγής μου. 

Η τύχη έφερε να συναντήσω τον Γιώργο παλιό φίλο των πρώιμων νεανικών μου χρόνων και συναγωνιστή. Θυμηθήκαμε τα παλιά ,τότε που παιδιά ακόμα ανταποκρινόμενοι στα πρώτα μας ιδεολογικά σκιρτήματα είχαμε πρωτοέρθει σε επαφή με το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα.

Οι πρώτες δράσεις, -συνθήματα, αυτοκόλλητα, ιδεολογικές συζητήσεις, επισκέψεις στην Τοπική Οργάνωση-πυρήνα, προσπάθεια διάδοσης των ιδεών με συζητήσεις με συνομήλικους. Το κίνημα ακόμη να μην έχει γιγαντωθεί η αντικειμενική εκτίμηση των καταστάσεων δεν προϊδέαζε για το άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον κάτι καλύτερο. Όμως υπήρχε πίστη για το δίκαιο των ιδεών μας , για την αλήθεια των λόγων μας. 

Η συζήτηση φτάνει στο σήμερα.
Η καθημερινότητα , ο......αγώνας για το ψωμί παίρνει τη σπίθα, σε κουράζει, σε βάζει σε κανάλι λιμναζόντων υδάτων.

Καθόμαστε και συλλογιζόμαστε
-Και γω στα ίδια είμαι. Λέω.
 
-Κάποτε για τις ιδέες μου έτρεχα , ίδρωνα, μάτωνα. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα μόνο με την ψυχική ευχαρίστηση ότι είμαι μέρος σε κάτι μεγάλο. Στον εθνικό αγώνα για την αφύπνιση. Τώρα λέω συνέχεια στον εαυτό μου έχεις οικογένεια, σκοτούρες, προβλήματα, άστα αυτά δεν είναι για σένα πέρασε ο καιρός σου.

Το συζητάμε και αυτό όντως πολλοί εγκαταλείπουν τον αγώνα. Άλλοι παύουν κιόλας να ενδιαφέρονται. Άλλοι βρίσκουν δικαιολογίες όχι τόσο έναντι των άλλων όσο έναντι του εαυτού τους. Κανείς δεν θα σε κατακρίνει αν σταματήσεις να προσφέρεις. ‘Έτσι και αλλιώς η ΧΑ πάντα εθελοντικό κίνημα ήταν. Ένα εκλεκτό σώμα εθελοντών Αγωνιστών. Κανείς δεν έρχεται και κανείς δεν μένει αν δε θέλει.

Τι ήταν λοιπόν αυτό που μας κατέτρωγε , μελαγχολία, μία στεναχώρια, ένα αίσθημα πίκρας. Αφήσαμε την ζωή να νικήσει τις ψυχές μας. Κακά τα ψέματα δεν σταματήσαμε γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση. Σταματήσαμε γιατί αφήσαμε τον κόσμο να μας νικήσει. Να μας ενσταλάξει με τους φόβους του την τεμπελιά του τι χαζό-σκοτούρες του, το άγχος του. Οι σειρήνες μας παρέσυραν και μείς κοιτάξαμε να κρυφτούμε από τον μοναδικό αδιάψευστο μάρτυρα την ψυχή μας.

Σίγουρα όταν έχεις την ευθύνη και βασίζονται πάνω σου σύζυγος, Παιδιά , γονείς κάθε πράξη σου πρέπει να είναι υπεύθυνη. Δεν είσαι μόνος. Αλλά το ΄21 σάμπως οι επαναστάτες δεν είχαν δικούς τους να θρέφουν; Πως πήραν τα βουνά; Στον μακεδονικό αγώνα; Στην Κύπρο το ΄55 στην ΕΟΚΑ; Πάντα όλοι οι Έλληνες οι περήφανοι, οι ανυπότακτοι , οι γενναίοι πολεμούσαν για την ελευθερία και είχαν και αυτοί οικογένειες, μικρά στόματα να θρέψουν. 

Ούτε κακοί γιοί, σύζυγοι, γονείς αδελφοί ήταν. Αναγνώριζαν όμως ένα. Ότι αν πρόσφεραν στον αγώνα οι θυσίες τους για τους δικούς τους θα πήγαιναν χαμένες.

Πάνω απ όλα η οικογένεια σου και οι οικείοι σου χρειάζονται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Όταν οι τύραννοι στερούν αυτή απ τον Ελληνικό λαό ο αγώνας γίνεται καθήκον όχι μόνο εθνικό ή προσωπικό αλλά και οικογενειακό.

Ή Ταν ή επί Τας, έλεγαν κάποτε οι Σπαρτιάτισσες στους γιούς τους στέλνοντας τους στους πολέμους της πόλεως. Η Παναγία μαζί σου ευχόντουσαν οι μανάδες στους λεβέντες που έφευγαν το ΄40 για το μέτωπο στην Πίνδο. Όλοι αγαπούσαν, όλοι μάτωναν και πονούσαν για την ενδεχόμενη απώλεια , αλλά έπρεπε να γίνει.

Ο Γιώργος συνεχίζει. Μιλάει. Μου ξυπνά μέσα αισθήματα από καιρό κρυμμένα. Είχα ξεχάσει να είμαι αγωνιστής. Είχα κλειστεί στο καβούκι μου. Σωστές ιδέες είχα αλλά άφηνα τους μόνους τους να πολεμούν για την αναγέννηση της Ελλάδας.
 
Εγώ;
Δεν ήταν πλέον για μένα έλεγα. Μεγάλωσα έλεγα.

Και ο Κολοκοτρώνης; Συνεχίζει ο Γιώργος:

– Στην επανάσταση ήταν γέροντας, παππούς και για το καλό του αγώνα συγχώρεσε ακόμα και τον δολοφόνο του αδελφού του… δεν έλεγε δικαιολογίες για να αποφύγει τον αγώνα. Τον επιδίωκε. Τον υποκινούσε. Πρώτος αυτός και πίσω του να σέρνει έναν ολόκληρο λαό.

Κατάλαβα τότε πόσο είχα αλλάξει. Νέος θαύμαζα όλους τους ήρωες της Ελλάδας. Τους αγωνιστές για τις θυσίες που με το χαμόγελο στα χείλη έκαναν για την Αιώνια Ελλάδα. Τώρα έμενα η ζωή και η βιοπάλη με κάνουν να αρνούμαι να θυσιάσω την ησυχία μου , λίγο από τον ύπνο μου λίγο χρόνο.

Ναι όντως δεν είχα χρόνο . Ξεκουραζόμουν ελάχιστά. Και λοιπόν;

Τέτοιος έλληνας είμαι; Ο αγώνας λιγότερο σημαντικός απ’ τον ύπνο ή την ησυχία;

Ο Γιώργος κλείνει.

– Ξέρεις το σκέφτομαι από καιρό. Με την συζήτηση μας κατέληξα. Θα επαναδραστηριοποιηθώ. Δεν πάει άλλο. Το μεγαλύτερο καθήκον απέναντι σε όλους όσους αγαπώ είναι να φτιάξω μία δίκαιη , ελεύθερη και αξιοκρατική πατρίδα . τους το χρωστάω.

– Ναι αλλά δεν μπορούμε όπως νέοι άλλοτε.

Χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό ασυνείδητα.

-Σίγουρα αλλά δεν είμαστε και 90 χρονών . Θα θυσιάσω χρόνο ξεκούραση, αλλά θέλω να προσφέρω ξανά. Θέλω να λέω στο παιδί μου ότι πολέμησα όταν έβλεπα τα καθάρματα να τους καίνε τα μέλλον. Δεν καθόμουν σε έναν καναπέ αποβλακωμένος. Είμαι Χρυσαυγίτης γ*** το, όχι ραγιάς.

Μου ήρθε να δακρύσω. Μιλούσε με λόγια που έβρισκαν κατευθείαν στην καρδιά μου. Αποχαιρετιζόμαστε. Γυρνώντας σπίτι μόνος στο δρόμο σκέφτομαι τον Γιώργο και όλα όσα είπαμε.

Αν θέλω να προσφέρω στους δικούς μου πρέπει πρώτα από όλα να τους προσφέρω ελευθερία και δικαιοσύνη.
Πρέπει να Αγωνιστώ. Αύριο θα ξημέρωνε μια καινούργια μέρα.

Ο φοβισμένος αστός που έτρεχε και δεν προλάβαινε τίποτα είχε χαθεί.

Εκείνη την ημέρα έφυγα για το μεροκάματο γερασμένος στην ψυχή και υποταγμένος στην βιοπάλη. Ραγιάς του μεροκάματου και του λογαριασμού που έπρεπε να πληρωθεί….

Ως εδώ όμως… Στο σπίτι θα έμπαινε ένας αγωνιστής. Θα ξαναέμπαινα με όσες δυνάμεις είχα στον αγώνα. Όσο μπορούσα να προσφέρω και ακόμα περισσότερο.

Εκείνο το βράδυ ξαναέγινα έφηβος, ξαναέγινα πολεμιστής ξαναέγινα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ανώνυμος Έλληνας.

Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας



Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα και με ουσιαστική πολιτική ερμηνεία όλων των δημοσκοπήσεων-ανεξάρτητα του «ψαλιδιού» που πέφτει- είναι ότι μεγάλα ποσοστά του εκλογικού σώματος που ψήφισαν ή φέρονταν διατεθειμένα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή. 

Οι αναλυτές και οι «πανελίστες» το βαφτίζουν «κινούμενη λάβα» θέλοντας να το παρουσιάσουν ως κάτι προσωρινό. Είναι οι ίδιοι που μετά το 6.9% της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 μίλαγαν για «μπαλόνι που θα ξεφουσκώσει» και για «μικρό καλάθι που θα πρέπει να κρατάμε»
.
Κάνουμε την επισήμανση για τις μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι....
αλήθεια πως στο κόμμα αυτό ένα ποσοστό Ελλήνων, που δεν είναι κατ’ ανάγκη διεφθαρμένοι πρώην Πασόκοι, ανθέλληνες και «καμένοι» αριστεριστές, πίστεψαν ότι βρήκαν τον πολιτικό φορέα που θα καταγγείλει τα Μνημόνια, θα εφαρμόσει «κοινωνική δικαιοσύνη» και θα τιμωρήσει όσους οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση. Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αλλά και η τριβή με την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων μας, δείχνουν ότι το ποσοστό αυτό όλο και αυξάνεται καθώς στην από την μια βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί παρά την διάδοχη κατάσταση για τους διεθνείς τοκογλύφους και από την άλλη οι απηνείς και παράνομες διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών από το αντισυνταγματικό τόξο σε συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων, δείχνουν ποιοι πραγματικά παλεύουν για μια Ελεύθερη Πατρίδα.

Όταν η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή κατήγγειλε τα προνόμια των βουλευτών και ζήτησε νόμο για μισθό 1890 ευρώ για τους βουλευτές η Αριστερά επί της ουσίας έκανε πως δεν άκουγε, ενώ δήθεν «αναρχικοί» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως ο Διαμαντόπουλος, δήλωναν ότι τα 7.500 ευρώ είναι απαραίτητα για έναν βουλευτή, ειδικά της επαρχίας. Οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος επισήμαναν εφ’ ενός ότι στην ουσία είναι μισθός και όχι «αποζημίωση» -όπως αρέσκεται να αποκαλεί το πολιτικό κατεστημένο τα επτά χιλιάρικα για να αθωώσει τις προκλητικές απολαβές του- και αφετέρου ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να τα χαρίσουμε στο κράτος για να καταλήξουν στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων, αλλά τίμια τα επιστρέφουμε εκεί που ανήκουν. Τα επιστρέφουμε στον Ελληνικό Λαό μέσα από δράσεις-παρεμβάσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ήταν και η απάντηση στις εξυπνάδες του «βαρύμαγκα» Μεϊμαράκη περί απεμπολής του μισθού για όποιον δεν τον θέλει.

Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν ακροδεξιό κόμμα της Χρυσή Αυγή, αφού πλέον όλο και περισσότεροι παραδέχονται ότι το Κίνημά μας στηρίζουν Έλληνες που προέρχονται από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες και μάλιστα σχεδόν ισόποσα. Και τούτο διότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο γνήσια Λαϊκό Κίνημα. Είναι η Φωνή και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ενός Έθνους που έχει μια Αποστολή, την οποία άριστα έχει περιγράψει ο Περικλής Γιαννόπουλος. 

Είναι το Κίνημα που το χτύπα κυριολεκτικά με κάθε τρόπο η ακροδεξιά και η ακροαριστερά, η Δεξιά και η Αριστερά αλλά σε πείσμα όλων στέκει ορθό και δυνατό, αγέρωχο και περήφανο. 
Και είναι ακριβώς αυτή η στάση Μας που γίνεται πλέον αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό. Άλλωστε πραγματική σημασία δεν έχει τι λες αλλά τι κάνεις…

Β.Ζ.Τ.Ο. Αργολίδας






Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ! ΣΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΓΓΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ:“ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…”…!!!

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ! 

ΣΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: 

“ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”…!!! 

ΠΡΟΣ ΑΓΓΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ… 

“ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…”…!!!

590_cc9346c1ef1d6457a470b67db81039d9

Είναι κάτι που το έχουμε ανάγκη οι Έλληνες…Πάντα να τα καταφέρνουμε και να επιβιώνουμε… Γιαυτό και μας πολεμούν. Ακόμη και στις πιο βαριές μας δυσκολίες στεκόμαστε όρθιοι. Με χαμόγελο αντιμετωπίζουμε τα χαράτσια τους, τις προσβολές τους, όλους αυτούς που θίγουν το ήθος και το φρόνημα μας, την απαξίωση και τον μαρασμό που επιβάλλουν εναντίον ενός υπερήφανου λαού. Εμείς θα βρούμε τρόπο και θα τους φτύσουμε στα μούτρα! Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είμαστε οι Έλληνες…  Αυτή είναι η χαρά μας, έστω και αν είναι μια χαρά στηριγμένη σε μια βιομηχανία θεάματος. Έστω και αν ο προπονητής είναι ξένος… 


Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: “ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”…!!!
Φανερά συγκινημένος ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος, αφιέρωσε την πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας στον Ελληνικό λαό, μιλώντας, όπως είχε υποσχεθεί, στα ελληνικά.
«Η πρόκριση είναι σημαντική για μένα και για τους παίκτες μου αλλά πάνω από όλα είναι σημαντική για τον ελληνικό λαό», είπε ο Φερνάντο Σάντος.Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δείτε πως σχολιάζουν την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδα στο Μουντιάλ μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά δίκτυα, αλλά και στην Βραζιλία:AS (Ισπανία)“Ο Μήτρογλου συνεχίζει να σκοράρει και οδηγεί την Ελλάδα στη Βραζιλία. Ο Έλληνας γκολεαδόρ καθοδηγεί την Εθνική με το 22ο τέρμα του σε 23 παιχνίδια. Ο Τοροσίδης, στην εστία του, έδωσε το γκολ της ισοφάρισης στην ομάδα της Ρουμανίας”.
Equipe (Γαλλία)
“Η Ελλάδα δίχως κόπο. Μετά από τη νίκη 3-1 στο πρώτο ματς, η Ελλάδα διαχειρίστηκε τέλεια τον επαναληπτικό στη Ρουμανία (1-1) για να επικυρώσει την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014″.
BBC (Αγγλία)
“Η Ελλάδα “έκλεισε” τη θέση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 με την ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία, ολοκληρώνοντας τη νίκη με 4-2 στο σύνολο”.
Kicker (Γερμανία)
“Η Ελλάδα έπρεπε να επιβιώσει από δύο κρίσιμες φάσεις για να πάει στη Βραζιλία. Η αρχική πίεση στην αρχή των Ρουμάνων αντιμετωπίστηκε σαν ρουτίνα από τους Έλληνες και το απίθανο γκολ του Τοροσίδη που για ακόμα μία φορά έβαλε στο ματς τους αντιπάλους. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό της και είχε τον Μήτρογλου ξανά για σκόρερ”.
A Bola (Πορτογαλία)
“Ο Φερνάντο Σάντος πηγαίνει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από την ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία”.
Lance! (Βραζιλία)
“Η Ελλάδα κράτησε την ισοπαλία με τη Ρουμανία κι εξασφάλισε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ, οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν, αλλά οι Έλληνες κράτησαν το 1-1 που τους εγγυήθηκε την παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Η Εθνική είχε στο πλευρό της στο Βουκουρέστι περίπου 1.700 οπαδούς οι οποίοι πανηγύρισαν την πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα πρόλαβαν και έβγαλαν σύνθημα, που θα ακούγεται το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.Δείτε το βίντεο: