ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ


Πολλές φορές έχουμε επαναλάβει με τον φόβο να γίνουμε κοινότυποι, τον αήθη και αναίσχυντο χαρακτήρα των ΜΜΕ. Πολλές φορές έχουμε επαναλάβει το προσχεδιασμένο επικοινωνιακό παιχνίδι που προβάλουν, καθώς και την προσπάθεια δημιουργίας συναισθηματικής φόρτισης καικατευθυνόμενου μένους.

Η κατάπτυστη φυλλάδα Πρώτο Θέμα, μη σεβόμενη απολύτως τίποτα, ακόμη και την μνήμη ενός νεκρού νέου ανθρώπου, στερούμενη πάσης αξιοπρέπειας με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων κυκλοφορεί στο Κυριακάτικο φύλλο της, ολοσέλιδη φωτογραφία του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα στην αγκαλιά της φίλης του.

Φυσικά το συγκεκριμένο έντυπο που προβάλει ασύστολα τον κιτρινισμό και την παραπληροφόρηση, πολλές φορές στο παρελθόν έχει προβεί σε παρόμοιες ενέργειες για την αύξηση της κυκλοφορίας της, όταν δεν προβάλει τα καλλίγραμμα οπίσθια νεαρών δεσποινίδων ή τα κοσμικά κουτσομπολιά των διαφόρων επωνύμων του τηλεοπτικού και "καλλιτεχνικού" κόσμου.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κύριος Δημήτρης Τρίμης προέβη στην ακόλουθη δήλωση, στην οποία άθελα του φυσικά, διατύπωσε μια μεγάλη αλήθεια για την σκευωρία που εξελίσσεται από σύσσωμα τα ΜΜΕ μετά το τραγικό συμβάν που συνέβη στο Κερατσίνι.

Συγκεκριμένα ο κύριος Τρίμης δήλωσε:

"Αυτοί που έστησαν με τα δημοσιεύματά τους το προφίλ των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, τώρα, σε μια τραγική στιγμή, "πουλάνε" αναίσχυντα το αίμα του νεκρού".

Πόσο αλήθεια, μα την αλήθεια, κρύβει η ανωτέρω δήλωση. 

Όλος αυτός ο ανηλεής επί εικοσιτετραώρου βάσεως πόλεμος, συνέχεια του καθημερινού και συνεχούς πολέμου, που τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαπολύσει σύσσωμα τα ΜΜΕ εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, οι αλλεπάλληλες δίκες στα πάνελ με δημοσιογράφους να παριστάνουν τους προέδρους και τους εισαγγελείς και να προβαίνουν σε αναλύσεις, περιγραφές γεγονότων, συμπερασματικά σχόλια, χαρακτηρισμούς και καταδίκες, χωρίς τον αντίλογο του άμεσα θιγόμενου που είναι η Χρυσή Αυγή, τι άλλο από ένα χυδαίο στήσιμο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ένα χυδαίο στήσιμο που στηρίζεται στο ψεύδος, την συκοφαντία και την λασπολογία και εξυπηρετεί απόλυτα την τακτική της κυβέρνησης του μνημονίου και των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, που ανήγαγαν και προέβαλαν ένα μεμονωμένο εγκληματικό περιστατικό σε συλλογική πολιτική ευθύνη ενόςιδεολογικού χώρου.

Απώτερος σκοπός των πάντων, πολιτικών και έμμισθων δημοσιογραφίσκων είναι να εκμεταλλευτούντο αίμα ενός νέου ανθρώπου, ένα τραγικό συμβάν για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα.



Και εδώ θα θέσουμε ενα ερώτημα.



Ποίοι είναι αυτοί που εδώ και μήνες δημιουργούσαν πόλωση με σχόλια, δηλώσεις, χαρακτηρισμούς; 

Ποίοι είναι αυτοί που μας συκοφαντούσαν και δημιουργούσαν σενάρια για δήθεν εγκληματικές δραστηριότητες και πράξεις μελών και στελεχών του Κινήματος μας εις βάρος "καημένων" λαθρομεταναστών χωρίς αποδείξεις, μαρτυρίες και τεκμήρια, αλλά στηριζόμενοι απλά και στην καταγγελία του οποιοδήποτε παρανόμως διαμένοντος στην Χώρα μας αλλοδαπού; 

Ποίοι είναι αυτοί που μας χαρακτήριζαν επανειλημμένα και ανελλιπώς πολιτικό μόρφωμα και εγκληματική συμμορία στήνοντας και σκιαγραφόντας μεθοδευμένα ένα προφίλ στηριζόμενο στο ψεύδος και την συκοφαντία;

Επίσης ποίοι είναι αυτοί που με τις πρακτικές, την δράση και την συνθηματολογία τους δημιουργούσαν διχόνοια και διχασμό και διέσπειραν μίσος και απειλή που μόνο σε εμφυλιακό κλίμα παρέπεμπε;

Ποίοι είναι αυτοί που συστηματικά δημιουργούσαν αντισυγκεντρώσεις σε κάθε εκδήλωση του Κινήματος μας και με την απόλυτη ανοχή της Αστυνομίας, προκαλούσαν, κατέστρεφαν, εμπόδιζαν πολίτες να πλησιάσουν στο χώρο της εκδήλωσης και επιτίθονταν τραυματίζοντας πολλές φορές αθώους περαστικούς; 

Ποίοι είναι αυτοί που διέπρατταν εγκληματικές επιθέσεις εναντίον στελεχών μας με μαχαίρια και κατσαβίδια όπως είχε συμβεί στο Αγρίνιο, ή εναντίον βουλευτών μας με ρόπαλα και σιδερολοστούς, όπως στην Πάτρα και παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες παρέμεναν ασύλληπτοι, οι δε επιθέσεις προκλητικά περνούσαν στα ψιλά των εφημερίδων και των τηλεοπτικών ειδήσεων; 

Ποίοι είναι αυτοί που παρεμπόδιζαν βουλευτές μας να καταθέσουν στεφάνια, σε εθνικές επετείους, ή εκδηλώσεις τιμής για ιστορικά γεγονότα, υπό τα απαθή όμματα της πολιτείας;

Ποίοι είναι αυτοί που πυρπολούσαν γραφεία μας και τοποθετούσαν ισχυρούς εκρηκτικούς μηχανισμούς με αποτέλεσμα εκτός από τις εκτεταμένες υλικές ζημιές να κινδυνεύσει και η ζωή περίοικων και κανείς από το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, κατήγγειλε δημοσίως;

Ποίοι είναι αυτοί τέλος που σε κάθε συγκέντρωση πολιτικού ή κοινωνικού χαρακτήρα, αναφωνούσαν συνεχώς τα συνθήματα "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς", ή "στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά", ή "Φασίστας νεκρός, φασίστας καλός" και κανένας από τους δήθεν δημοκράτες πολιτικούς και δημοσιογράφους δεν κατέκρινε, ή κατάγγελλε;

Συμπερασματικά λοιπόν βλέπουμε, ότι ο υπό τις ευλογίες της μνημονιακής κυβέρνησης συστηματικός και κατευθυνόμενος πόλεμος που είχε ξεσπάσει εναντίον μας, εδώ και πάρα πολύ καιρό και συγκεκριμένα με την είσοδο μας στο κοινοβούλιο εξελίσσονταν σε δυο τομείς.

Ο πρώτος αφορούσε ένα μεθοδευμένο στήσιμο που σκοπό του είχε την συνεχή παραχάραξη της πολιτικής και ιδεολογικής μας ταυτότητας, καθώς και την αρχής εξ αρχής απαξίωση και περιθωριοποίηση μας στα μάτια του Ελληνικού Λαού, μέσω των προαναφερόμενων υβριστικών χαρακτηρισμών και του αποκλεισμού μας από το τηλεοπτικό βήμα, που ανέλαβαν και έφεραν σε πέρας τα έμμισθα ΜΜΕ.

Ενώ ο άλλος αφορούσε την δημιουργία συσσωρευμένης αγανάκτησης εκ μέρους μας, μέσω όλων των προαναφερόμενων προκλητικών επιθέσεων και της απειλητικής συνθηματολογίας από την κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά, που συνειδητά και προσχεδιασμένα συντηρούσε μια συνεχή εκρηκτική ατμόσφαιρα, ένα καζάνι που έβραζε, μια εμφυλιακή πόλωση, προκαλόντας μας σε μια συνεχή σύγκρουση. 

Το αναμενόμενο ποίο ήταν σε αυτή την μεθοδευμένη κολοσσιαία  συνωμοσία ; Η μεμονωμένη αντίδραση του θερμόαιμου και ανεγκέφαλου που θα κατέληγε σε τραγικό συμβάν. 

Το σκηνικό λοιπόν είχε στηθεί, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, μάλλον στήνονταν εδώ και μήνες, η μεμονωμένη εγκληματική αντίδραση που στέρησε την ζωή από έναν νέο άνθρωπο - και αυτό είναι το τραγικότερο πάντων και υπεράνω πολιτικής επικράτησης και ποσοστών- συνέβη και η ενορχηστρωμένη προβοκάτσια και το ψεύδος άμεσα λειτούργησαν αποδίδοντας συλλογική πολιτική ευθύνη. 

Άμεση φυσικά ήταν και η αντίδραση του πολιτικού κατεστημένου που εδώ και μήνες κώφευε και αδιαφορούσε για τις συνεχείς προκλήσεις και επιθέσεις εναντίον μας.

Εν κατακλείδι για μια ακόμη φορά θα δηλώσουμε ότι ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος οι καταχραστές, οι απατεώνες, οι δοσίλογοι και οι ριψάσπιδες, δηλαδή σύσσωμο το ανθελληνικό τόξο, δεν πρόκειται να μας πτοήσει ή να μας τρομοκρατήσει. 

Κρατώντας ψηλά τις σημαίες συνεχίζουμε τον Αγώνα, μέχρι της τελικής Νίκης!

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΟΝΟ ΤΟ 4% ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!!!!


Το καλύτερο «δώρο» για τα τριακοστά ένατα (39) γενέθλια της μεταπολίτευσης αποτελεί η δημοσίευση κοινοτικής δημοσκόπησης, η οποία διενεργήθηκε στα κράτη της ΕΕ την άνοιξη, στην Ελλάδα την περίοδο 11-25 Μαΐου, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά, ειδικά σ’ ότι αφορά την Χώρα μας. 

Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο: 90% των Ελλήνων «τείνουν να μην εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους», ενώ ανάλογη άποψη για το Κοινοβούλιο της Χώρας έχει το 89% των συμπατριωτών μας.  

Στα πολιτικά κόμματα της Χώρας έχουν εμπιστοσύνη μόνο το 4% των Ελλήνων, ενώ την Ε.Ε. δεν εμπιστεύονται το 80%. Επίσης, το 98% των Ελλήνων χαρακτηρίζει την κατάσταση της εθνικής οικονομίας ως κακή, το 78% θεωρεί ότι για το νοικοκυριό τους η κατάσταση των πραγμάτων είναι πολύ άσχημη, το 58% εκτιμά ότι η προσωπική του επαγγελματική κατάσταση είναι κακή. 

Ακόμη, το 62% των Ελλήνων πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση της Χώρας θα επιδεινωθεί στους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 68% θεωρεί ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα σε ότι αφορά τις επιπτώσεις της κρίσης στην αγορά εργασίας. 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη «δικαίωση» για το μεταπολιτευτικό καθεστώς από αυτή τη δημοσκόπηση και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του.  

Η ανικανότητα, η επικινδυνότητα και η καταστροφική του φύση, για το σύνολο του Ελληνικού Λαού, καταγράφονται εύλογα στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση και αποδεικνύουν ότι η μεταπολίτευση έχει ξοφλήσει ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, καθώς ο εσμός των πολιτικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» είναι ο άμεσος υπεύθυνος για τη σημερινή έκφυλη και τραγική κατάσταση. 

Ένα αντεθνικό, ανελεύθερο, αντιλαϊκό καθεστώς, το οποίο δρα ξεκάθαρα εναντίον της Πατρίδας και του Λαού, δίχως την παραμικρή τύψη, δείχνοντας ότι το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων και η διατήρηση των δικών του στενών συντηρητικών συμφερόντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ - xryshaygh.com

Η Χρυσή Αυγή είναι πολύ πιο δυνατή από τις δικές τους αδυναμίες.


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένας νόμιμος πολιτικός φορέας. 

Πολύ περισσότερο, εκφράζει μια Αθάνατη Ιδέα, η οποία στο πέρασμα των αιώνων είχε Ήρωες και Μάρτυρες. 

Οι Ιδέες βρίσκονται υπεράνω των οποιοδήποτε προσώπων, επιζούν μετά το βιολογικό τέλος των εκφραστών της και μεταβιβάζονται στις νέες γενιές των Αγωνιστών. Η Ιδέα, λοιπόν, έχει ένα «αλεξίσφαιρο γιλέκο», έναν «θώρακα προστασίας» απέναντι στα ποικίλα χτυπήματα των εχθρών της. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η Ιδέα η οποία εκφράζεται διά μέσου του πολιτικού αγώνα που διεξάγουμε έχει επομένως έναν Άτρωτο, Δυναμικό και Συμπαγή χαρακτήρα που αποδεικνύει στις δύσκολες στιγμές ότι μπορεί να αντέχει στις κακουχίες.

Με αφορμή την νέα σοβαρή επίθεση λάσπης που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, λόγω ενός θλιβερού περιστατικού που εντελώς αυθαίρετα χρεώνεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε ξεκάθαρα και να διαλύσουμε, για μια ακόμη φορά, τις ψευδαισθήσεις τις οποίες μπορεί να έχει κάποιος γύρω από την φύση του Αγώνα μας. 

Από τον Μάιο του 2012 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει εισέλθει στο Κοινοβούλιο, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση 440.000, περίπου, συμπατριωτών μας. Ένας αριθμός, ο οποίος έχει υπερδιπλασιαστεί, τουλάχιστον, στις ημέρες μας και δείχνει την ευρύτατη Λαϊκή απήχηση και επιρροή που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Αυτή η απήχηση, όμως, σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε προϊόν του οποιουδήποτε είδους συναλλαγής με το σύστημα, αλλά ούτε και με τον λαϊκισμό. 

Θα μπορούσαμε να ακούσουμε την συμβουλή της «συντρόφισσας» Παπαρήγα και να ενσωματωθούμε στο σύστημα, όπως έχει κάνει το κόμμα της (γι΄αυτό άλλωστε δεν ενοχλούν καθόλου το ΚΚΕ, ούτε ασχολούνται έστω και ελάχιστα μαζί του), προκειμένου να «περνάμε καλά» και να γίνουμε και από την δική μας πλευρά γρανάζι του συστήματος. Θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε να ενσωματωθούμε αθόρυβα και ακίνδυνα στο καθεστώς και να μην ανησυχούμε για οτιδήποτε.

Επιλέξαμε, όμως, να τιμήσουμε τις Ιδέες μας, την Αξιοπρέπειά μας, να προσπαθήσουμε να πράξουμε στο ακέραιο τα όσα δεσμευθήκαμε προεκλογικά, γιατί για Εμάς οι υποσχέσεις είναι δεσμεύσεις. Γι΄αυτό και μπήκαμε για τα καλά στο μάτι του συστήματος. Γι΄αυτό, το πολιτικό, κοινωνικό, δημοσιογραφικό υπηρετικό του προσωπικό, σε καθημερινή βάση, φροντίζει να μας υβρίζει και να μας συκοφαντεί λέγοντας ασύστολα ψέματα, χωρίς φυσικά να μας δίνει το δικαίωμα να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας. 

Το ότι οι καταστροφείς της Χώρας σύσσωμοι καταφέρονται εναντίον μας σ΄ένα κοινό μέτωπο, στο οποίο έδωσαν τον ψευδεπίγραφο χαρακτηρισμό «συνταγματικό τόξο», δείχνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Δείχνει, όμως, επίσης ότι ο δρόμος τον οποίο έχουμε επιλέξει είναι δύσβατος, επίπονος και επίμονος και γι΄αυτό επικίνδυνος.

Το σύστημα έχει συνειδητοποιήσει ότι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ισχύει διά παντός ότι η ΤΙΜΗ τιμή δεν έχει και γι΄αυτό δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τις Ιδέες μας, την Ιστορία μας, το Παρελθόν μας. 

Αν νομίζουν ότι αποδίδοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ένα έγκλημα το οποίο δεν την αφορά θα μπορέσουν να μας νικήσουν είναι πολύ γελασμένοι. 

Είμαστε πολύ Δυνατοί για τις δικές τους αδύναμες Πεποιθήσεις και Ιδιοσυγκρασίες. Εμείς, αντλούμε Αληθινή και Αιώνια Δύναμη από τις Αθάνατες μέσα στο Χρόνο Ιδέες μας. Αυτοί, παίρνουν ψεύτικη και παροδική δύναμη από τα χρήματα που έχουν κλέψει τόσα χρόνια και αποτελούν τον οδηγό των πράξεών τους.

Ας γνωρίζουν ότι παραμένουμε Όρθιοι, Υπερήφανοι και δεν πτοούμαστε από τους τόνους λάσπης που διοχετεύεται εις βάρος μας. Γι΄αυτό και θα είμαστε οι Τελικοί Νικητές, ακριβώς γιατί οι Ιδέες μας βρίσκονται πάνω από τις ποταπές επιθυμίες των διαφόρων υπαλλήλων του Καθεστώτος. 

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γιώργος Μάστορας

Δημοσκόπηση σοκ για το καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων! Να γιατί μας πολεμούν



Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. 

Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία.

Ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών των μεγάλων Δήμων της χώρας. Στην τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τους υποψηφίους του αντισυνταγματικού τόξου

Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας αντιλάμβανεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας. Η άθλια πολεμική και οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα μας σταματήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων έδειξε μια ''σοκαριστική'' εικόνα, σοκαριστική για το ''συνταγματικό τόξο'', λόγω της έκρηξης του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Ιδού τα αποτελέσματα: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).

Η δημοσκόπηση αυτή συγκλόνισε τα κομματικά επιτελεία του «συνταγματικού τόξου» αφού κατέδειξε μία ανεξέλεγκτη δυναμική για το Εθνικιστικό Κίνημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο της ανόδου της Χρυσής Αυγής: με υποψήφιο δήμαρχο τον Αρχηγό είχαμε λάβει 10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας τα ποσοστά μας ξεπερνούσαν το 20%.


Πρώτοι μάρτυρες κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής οι δημοσιογράφοι... Όχι δεν είναι ανέκδοτο! Αλλά έχουμε και ανέκδοτο.




Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε σας κάνουμε πλάκα...

Οι πρώτοι που καταθέτουν στον εισαγγελέα με σκοπό να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης είναι οι.... δημοσιογράφοι που κάποιο τρόπο συσχετίστηκαν με το Εθνικιστικό Κίνημα (ρεπορτάζ - συνεντεύξεις κτλ).


Σύμφωνα με πληροφορίες καταθέτουν και θα καταθέσουν οι δημοσιογράφοι:

Α. της εφημερίδας του φωτομοντάζ (Συντακτών)
Β. του Mega (εδώ)
Γ. Των ...."Παραπολιτικών" (εδώ)
Δ. Του ALPHA (εδώ)


και πολλών - πολλών ακόμη πρόθυμων διαστρεβλωτών της κοινής γνώμης...


Η μαρτυρία του Πινόκιο μεγαλύτερες πιθανότητες αλήθειας θα είχε Εκδότης των New York Times, John Swinton. 

''Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική.

Ούτε ένας ανάμεσα σας τολμά να πει την ειλικρινή του άποψη. Ξέρετε εκ των προτέρων οτι δεν θα δημοσιευτεί ποτέ.

Είναι καθήκον των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης να λένε ψέματα,και να ξαπλώνουν στα πόδια του χρήματος και να ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρήμα.


Είμαστε τα υποχείρια όργανα και τα τσιράκια των πλουσίων που μας κινούν απο τα παρασκήνια.

Είμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.

Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε.

Ο χρόνος μας,τα ταλέντα μας,οι ζωές μας και οι ικανότητες μας βρίσκονται στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτών των ανθρώπων. 

ΕΙΜΑΣΤΕ οι πιο ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ πνευματικές ΠΟΡΝΕΣ''

και το ανεκδοτάκι σας


Μην κοροϊδεύετε άλλο τον κόσμο με δημοσκοπήσεις… 

Η αντι-συστημική ψήφος σας κλείνει το τηλέφωνο. 

Ή της έχουν κόψει το τηλέφωνο. 

Ο Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) θα φέρει πλέον τεράστιες ευθύνες για αυτή τη συστηματική παραπλάνηση της ελληνικής κοινής γνώμης.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

 
 
Σε όλη την διάρκεια της Μεταπολίτευσης οι δύο "μεγάλοι" του δικομματισμού είχαν μάθει να δίνουν μια "παράσταση" αντιπαλότητας και αυτή τους έδινε το μονοπώλιο της εξουσίας. 
 
Είχαν πιάσει τα δύο "ψευδοάκρα" του πολιτικού σκηνικού και παρίσταναν τους "μονομάχους" ...Με τη σειρά στην εξουσία ...Μία ο ένας, μία ο άλλος ...Μία θα ήταν ο "καλός" και μία ο "κακός". 
 
Στην Κυβέρνηση θα έκαναν ό,τι τους βόλευε εις βάρος του λαού και της πατρίδας και στην αντιπολίτευση θα γίνονταν οι "ατρόμητοι" υπερασπιστές του λαού ...Τριάντα και χρόνια μας "δούλευαν" με αυτόν τον τρόπο.  
 
Οι λαοί με πολύ απλό τρόπο περιορίζονται ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές και εγκλωβίζονται σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι Ευρωπαίοι και είναι ο "δικομματισμός". Ο δικομματισμός της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας ή της Ιταλίας. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη τον ίδιο πολιτικό σχεδιασμό έχουν. 
 
Όταν δεν κυβερνάει ο "δεξιός" ηθοποιός, θα κυβερνάει ο "σοσιαλιστής" συνάδερφός του. Τα δύο κυρίαρχα κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία και όλοι είναι ευχαριστημένοι ...Όλοι εκ περιτροπής νικητές και χαμένοι. 
 
Αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον και κανείς Ευρωπαίος δεν αντιδρά στους κηδεμόνες των εξουσιαστών, που είναι οι Αμερικανοί. Παγιδεύονται όπως τα πρόβατα ανάμεσα σε τσοπάνους και σκυλιά, που εναλλάσσονται στους ρόλους τους.
 
...Οι ίδιοι άνθρωποι να "μεταμορφώνονται" ανάλογα με τη θέση που κατέχουν στην Βουλή ...Αδίστακτοι, ανελέητοι, κλέφτες και απρόσιτοι στον λαό όταν κυβερνούν και "ανθρώπινοι" στο όριο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. 
 
Ό,τι κάνουν, όταν κυβερνούν, είναι αυτό το οποίο καταγγέλλουν όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Το "σωστό" πάντα το εκφράζει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση κάνει πάντα το λάθος ...Το απόλυτο "καπέλωμα" της κοινωνίας ...Μιλάμε για "δούλεμα" κανονικό καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Ό,τι και να γινόταν, αυτός, ο οποίος θα ασκούσε την εξουσία, θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών και όχι του λαού που τον ψήφισε.
 
Κανένας δεν μπορούσε να "καταγγείλει" την αθλιότητα και την προδοσία τού δικομματισμού καλύτερα από τον ίδιο τον δικομματισμό. Γιατί; Γιατί γνώριζαν τα πάντα από πρώτο "χέρι". Γι' αυτούς ήταν απλά θέμα "βάρδιας" το ποιος από τους δύο θα εγκληματούσε. Αν ήταν η "σειρά" του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα έκανε το "λάθος" και αν ήταν η σειρά της ΝΔ, αυτή θα έκανε το "σωστό". Κανένας δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα τις αθλιότητες, από αυτούς που τις πραγματοποιούσαν. "Πυροβολούσε" ο ένας τον άλλον και ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν εχθροί μεταξύ τους, ενώ αυτοί ήταν φίλοι και συνέταιροι.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ντέντεκτιβ, για να καταλάβει "ποιοι" και από πού προέρχονται αυτοί που μας κατέστρεψαν. Όλους αυτούς τους ενώνει μια πολιτισμική "επιλογή" ξένη και απόλυτα εχθρική προς την Ελλάδα ...Τους ενώνει η "αμερικανική" επιλογή των Κολεγίων ...Κολεγιόπαιδες είναι τόσο αυτοί που μας έβαλαν στην κόλαση του Μνημονίου όσο κι αυτοί, οι οποίοι μετά το "τέλος" της προδοσίας τους δεν τους τιμώρησαν ...Κολεγιόπαιδες είναι οι Πρωθυπουργοί του Μνημονίου ...Ο Γιωργάκης, ο Παπαδήμος, αλλά και ο γερμανοτραφής Πικραμένος ...Κολεγιόπαις είναι ο Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος υπέγραψε το Μνημόνιο, ο Παπακωνσταντίνου.

Ποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα τους τιμωρήσουν και μας "έκλεψαν" την ψήφο μας; ...Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Σαμαρά ...Του Σαμαρά, ο οποίος ήταν συγκάτοικος του Γιωργάκη στο Κολέγιο. Το κόμμα του Κολεγιόπαιδα Μητσοτάκη, που σθεναρά υποστήριζε το Μνημόνιο ακόμα κι όταν η ΝΔ παρίστανε την αντιμνημονιακή δύναμη ...Το κόμμα, το οποίο σήμερα καταστέλλει κάθε αντίδραση του λαού απέναντι στους ιμπεριαλιστές υπό τις εντολές του Κολεγιόπαιδα Δένδια ...Το κόμμα, το οποίο, για την εξυπηρέτηση του Μνημονίου, "δανείστηκε" τον Στουρνάρα από τους "απέναντι" ...Το κόμμα των "αντιπάλων", που καθημερινά αποδεικνύεται πως είναι "αδερφοί" ...Πραγματικοί "αδερφοί", εφόσον οι πάντες κινούνται μέσα σε μυστικές και άλλες "αδελφότητες".

Αυτό γινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Το πρόβλημα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, βρίσκεται όταν δεν υπάρχει ανάπτυξη, για να ελέγχεται ο κόσμος ...Όταν δεν υπάρχουν κρατικές θέσεις, για να τις μοιράζει το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μας οδηγεί στα χέρια των τοκογλύφων ...Όταν δεν υπάρχουν υποσχέσεις για νέα βολέματα, που οδηγούν σε νέα δάνεια ...
 
Όταν το "κοπάδι" δεν μπορεί να επιβιώσει με τον τρόπο που έμαθε να ζει και αρχίζει και τείνει προς τη διάλυση. Τότε χρειάζεται η "άμυνα" και αυτή η άμυνα γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.