ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

SPIEGEL: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


newego_large_t_1101_54123997


Για την ελληνική προεδρία, τον κίνδυνο παράλυσης της ίδιας της χώρας και των ευρωπαϊκών θεσμών και για το «φάντασμα» της ακροδεξιάς που θα ρίξει την κυβέρνηση τον ερχόμενο Μάιο, γράφει το γνωστό γερμανικό περιοδικό der Spiegel στη διαδικτυακή έκδοση του.

«Όταν αυτήν την εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς βρεθεί στο επίκεντρο των εορτασμών για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας», εξηγεί ο αρθογράφος του γερμανικού περιοδικού, «το βασικό θέμα δεν θα είναι η διεύρυνση, όπως στην προηγούμενη προεδρία το 2003 με την Ατζέντα της Θεσσαλονίκης για τα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά το ερώτημα εάν το πιο προβληματικό παιδί της Ε.Ε. μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος ευρωπαίος παίκτης, ή εάν το χάος και η αστάθεια θα παραλύσουν τη χώρα και την Ευρώπη». 

Ακολούθως, προχωράει σε… προβλέψεις: «Στις ευρωεκλογές θα μπορούσαν να αναδειχθούν ακραίες δυνάμεις από τον ακροδεξιό χώρο της αντιπολίτευσης. 

Αν η Ελλάδα αποστείλει αυτό το «φάντασμα» στις Βρυξέλλες, τότε το σοκ θα μπορούσε ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση της χώρας».

Καλά σαράντα!


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: "Και του χρόνου ελεύθεροι"





«Έρμη, σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη,
κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη,
την κατάρα σου να’ χη, ω Πατρίδα!
Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη
σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα,
φωτιά, κάψε την, κάμε τη στάχτη».

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
 
Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά των Ελλήνων, να είναι το έτος μιας ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και όχι μιας «ψεύτρας λευτεριάς», η οποία, καθώς γράφει στον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» ο ...
Διονύσιος Σολωμός, κρατεί στο χέρι ένα σκήπτρο και το προτείνει προς όλους, σκορπίζοντας ωσάν δολερή παντού την διχόνοια.

Η Ευχή μου αυτή είναι ευχή για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Εθνική, ψυχική, ατομική πέρα από τον «διαρκήν αντίχριστον», την πλουτοκρατία, καθώς γράφει ο άλλος μεγάλος των Ελληνικών γραμμάτων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. 

Όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες, ωσάν «αλαφροΐσκιωτοι» βλέπουμε το φως στην μέση του πελάγου, φως που δεν μπορούν να δουν οι πολλοί, οι διεφθαρμένοι, οι κουρασμένοι, οι πλασμένοι για κτηνώδεις κοινωνίες καταναλωτών.

Την δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εμείς οι Χρυσαυγίτες την έχουμε κερδίσει μέσα από αγώνες σκληρούς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, περιφρονώντας ένα βρωμερό και δυσώδες «ντοβλέτι» και περισσότερο από όλους τους Χρυσαυγίτες ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είμαστε εμείς, που μας έτυχε η ξεχωριστή ΤΙΜΗ να ευρισκόμεθα τις Άγιες αυτές Ημέρες πίσω από τα σίδερα του καθεστώτος της ξενόδουλης πλουτοκρατίας.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Π.

Στο τέλος αυτού του χρόνου ξεχώρισα μια είδηση παράδοξη μέσα στους καιρούς του απολύτου παχυδερμισμού, ο οποίος επικρατεί παντού, σε κάθε πλευρά της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. 

Ένα 28χρονο παλικάρι σκότωσε σε τροχαίο ατύχημα μια ηλικιωμένη κυρία.
 
Η συνέχεια τραγική, μα συνάμα επική και μεγαλειώδης. Ο 28χρονος, ειδικός φρουρός, ο οποίος είχε υπηρετήσει στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ενώπιον της ευθύνης του, δίνει τέλος στην ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ μέσα σε μια πολιτεία σάπια απ’ άκρη σε άκρη. 

Ο Θεόδωρος Π. με τρόπο ακραίο αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σαν αντίφαση ηρωική σε μια εντελώς χυδαία και πεζή εποχή. Σε μια εποχή, κατά την οποία έχουν συμβεί σημεία και τέρατα και ουδείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του, σε μια εποχή κατά την οποία μια ολόκληρη χώρα έχει καταστραφεί, ένα ολόκληρο Έθνος απειλείται και ουδείς πολιτικός, κανένας δημόσιος λειτουργός δεν είχε την ευθιξία τουλάχιστον να παραιτηθεί.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Γράφω αυτές τις γραμμές στο τέλος ενός χρόνου και ξεχωρίζω από τα γεγονότα των ημερών την σύλληψη για διαφθορά ενός γαλάζιου στελέχους και το σήριαλ με τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη και πραγματικά καγχάζω με τις κωμικές απόπειρες να εμφανιστούν τα συμβάντα αυτά σαν μια ειλικρινής προσπάθεια «αυτοκάθαρσης» στην Νέα Δημοκρατία. 

Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που καταρρέει και ήδη έχει αρχίσει μέσα στους κόλπους της η αιματηρή μάχη για την διαδοχή… Διαδοχή σε τι; Στο τίποτε! 
Μέσα σε όλα αυτά ο κάποτε Κνίτης, που έγινε τραπεζίτης, να δηλώνει στην βουλή ότι έχει μελετήσει και Μαρξ και Λένιν και ταυτόχρονα όλα τα κοράκια του καπιταλισμού. Όλους μαζί, αυτό σημαίνει δημοκρατία και συγκεκριμένα Νέα Δημοκρατία. Κανένα πρόβλημα, λοιπόν, για τον υπουργό Στουρνάρα, ο οποίος ως νέα Μαρία Αντουανέτα, η οποία πρότεινε στον λαό να φάει παντεσπάνι, αφού δεν έχει ψωμί, ίδια και απαράλλαχτα ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν μειώνει τον φόρο στο πετρέλαιο για να μην επωφεληθούν οι έχοντες πισίνες και δη πισίνες… θερμαινόμενες, μιας και έχουμε χειμώνα.

Δίπλα σε όλα αυτά και η προφυλάκιση ενός εμπλεκομένου Β’ κατηγορίας στις μίζες των εξοπλιστικών, ο οποίος δήλωσε ότι πήρε, αυτός ο άγνωστος, 17 εκατομμύρια δολλάρια. 

Θα βγει τίποτε από αυτήν την υπόθεση; 

Θα συλληφθούν οι έμποροι των όπλων, που δωροδόκησαν; 

Θα συλληφθούν οι πολιτικοί, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, ΟΛΩΝ των κομμάτων γι’ αυτήν την πρωτοφανή λεηλασία; 

Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως ΟΧΙ! Και είμαστε σίγουροι, γιατί τότε θα κατέρρεε όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ. Θα έπρεπε να πάνε στην φυλακή μεγαλοπαράγοντες του χρήματος και της πολιτικής, των ΜΜΕ, και της «υψηλής» κοινωνίας, θα έπρεπε αυτό το άθλιο καθεστώς της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ να καταρρεύσει σαν πύργος πάνω στην άμμο και αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό η αριστερά γιατί δεν έχει, και όλοι το γνωρίζουν, καθαρά χέρια, γιατί μέσα σε αυτό το καθεστώς τα στελέχη της πλούτισαν και μάλιστα με μετοχολόγια πολυεθνικών εκατομμυρίων ευρώ.

Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να φέρουν την ΚΑΘΑΡΣΗ είναι οι Χρυσαυγίτες και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και ένα ολόκληρο καθεστώς κτυπά την Χρυσή Αυγή. Μια Χρυσή Αυγή, όμως, που παρ’ όλες τις διώξεις αντέχει και όχι μόνον. Έχει καταστεί η ΕΛΠΙΔΑ ενός Ολόκληρου Έθνους για ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ

Γράφω τις γραμμές αυτές στο κελί μιας φυλακής στο τέλος ενός χρόνου, χρόνου κατά τον οποίον έλαβε χώρα (1η Νοεμβρίου 2013) μια στυγερή πολιτική δολοφονία, η δολοφονία δύο Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, μια δολοφονία, η οποία άφησε πίσω της πολλά κρίσιμα και ακόμη αναπάντητα ερωτηματικά, όπως: 

α) Δύο ολόκληρους μήνες μετά κανένα στοιχείο για τους δολοφόνους, 

β) Αμέσως μετά την δολοφονία μιλούσαν οι αρχές και τα ΜΜΕ για μια ΜΑΥΡΗ μοτοσυκλέτα, η οποία διέφυγε προς το Μαρκόπουλο. Τελικά η μοτοσυκλέτα ήταν ΑΣΠΡΗ και είχε διαφύγει προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση… Σύμπτωση ή ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; 

Σύμπτωση και τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά έξω από τα γραφεία, που έγινε το στυγερό έγκλημα, υπήρχε αστυνομία, εκτός από αυτήν την ημέρα; Σύμπτωση και τυχαίο το γεγονός ότι δύο ημέρες πριν την δολοφονία αφαιρέθηκαν ΟΛΕΣ οι άδειες οπλοφορίας των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής; 

Απάντηση στα ερωτήματα αυτά ακόμη δεν υπάρχει, εάν θέλει όμως ο ΘΕΟΣ κάποτε θα τις έχουμε εμείς τις απαντήσεις…

Γράφω αυτές τις γραμμές από το κελί μιας φυλακής και εύχομαι σε όλους τους Έλληνες ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες είμαστε οι μόνοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ακόμη και πίσω από τα σίδερα, μέσα σε μια πολιτεία σκλαβωμένη και δούλα από την ξενοκρατία και όχι μόνον. Δούλα στο συμφέρον, στην δειλία, στην πονηρία και τον δόλο.

ΕΜΕΙΣ, λοιπόν, οι Φυλακισμένοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, πιο Ελεύθεροι από ποτέ, αγωνιζόμαστε και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ Πατρίδα.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος


ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Χ.Α., ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Ν.Δ.!!!

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Χ.Α., 
ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η Ν.Δ.!!!


Οι πιο σοβαροί και μετριοπαθείς μέσα στη ΝΔ από το πρωί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Οι δικαστικές εξελίξεις που ταρακούνησαν το πολιτικό σύστημα αφορούν κατά κύριο λόγο ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας... 
που έδειχναν τάσεις φυγής από την παράταξη του Α. Σαμαρά, αλλά έδειχναν πως επιστρέφουν μετά τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών.

Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας εκτιμούσε πριν από λίγο ότι "ο κίνδυνος αφανισμού της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ μεγάλος". Να μετακομίσουν δηλαδή μετά από αυτές τις εξελίξεις μαζικά ψηφοφόροι από τη ΝΔ στην Χρυσή Αυγή και να διαλυθεί εκλογικά το κόμμα της Συγγρού.

Εκεί, δηλαδή που πίστευαν στη ΝΔ ότι θα έχουν μεγάλα δημοσκοπικά οφέλη, να καταρρεύσει η ίδια η ΝΔ λόγω των ψηφοφόρων που μετά τις σημερινές εξελίξεις θα επιστρέψουν στην Χρυσή Αυγή αλλά και πολλών ακόμα που δεν τους άρεσε το "στήσιμο" και τα δικονομικά άλματα που οδήγησαν στην απελευθέρωση τους βουλευτές της Χ.Α.

Πως τα κατάφεραν έτσι εκεί στην Συγγρού; Μόνο οι ίδιοι το ξέρουν...

fimotro.blogspot.gr