ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων: Σιωπή από τους δικηγορικούς συλλόγους για την κατάλυση του Συντάγματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ





Μετά τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τον κλαυσίγελο περί της Χρυσής Αυγής και την εισβολή της αντιτρομοκρατικής στις οικίες τριών βουλευτών, οι οποίοι απολογούνται σε δύο ημέρες ενώπιον του ανακριτή, εμείς, οι Εθνικιστές δικηγόροι καταγγέλλουμε την σιωπή και συνενοχή των δικηγορικών συλλόγων στην κατάλυση συνταγματικών δικαιωμάτων, δια της μη καταδίκης του διαρκούς ευτελισμού και παραβίασης του Συντάγματος και του Πολιτεύματος και της ξεκάθαρης καταδίκης του φρονήματος. 

Καταγγέλλουμε επίσης την συνενοχή των επίορκων δικαστικών λειτουργών σε ένα διαρκές έγκλημα, που δε στηρίζεται σε κάποια νομική τεκμηρίωση, αλλά σε πολιτική εμπάθεια εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που διέπραξε ένα και μόνο έγκλημα: να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Εκ του Γραφείου Τύπου 
της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Δ.Σ.Θ


ΗΠΑ σπρώχνουν Α.Σαμαρά να θέσει άμεσα εκτός νόμου την ΧΑ λόγω ... ανόδου της!

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠO WSJ






Φόβους ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να γίνει πιο ισχυρή από ποτέ, εάν καταρρεύσει το κατηγορητήριο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εκφράζει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε δημοσίευμά της.
Αυτό, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, το νέο σόου που στήθηκε σήμερα με την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών Στάθη Μπούκουρα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, δεν απέδωσε τίποτα απολύτως και λογικό βέβαια είναι.
Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι συγκεκριμένοι είναι κάτι μεταξύ "Αλ Καπόνε" και "Τζον Ντίλιγκερ", μετά από όλα όσα έχουν γίνει, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον τους (ο Σ.Μπούκουρας γιατί δεν είχε άδεια εκπομπής ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ είχε, ο Π.Ηλιόπουλος γιατί οπλοφορούσε ενώ είχε άδεια οπλοφορίας, όπως παρδέχθηκε χθες στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Ρήγας και άλλα τέτοια) με την απολογία τους (και την προφυλάκισή τους;) να επίκειται το Σάββατο, είναι δυνατόν να είχαν κάτι το επιλήψιμο στο σπίτι τους;
Τι θέλουμε να πούμε: Ότι όσο πολέμιος να είσαι κατά του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, τα σημερινό θυμίζει περισσότερο σόου, παρά ουσιαστική ποινική διερεύνηση μιας υπόθεσης που έτσι ή αλλιώς "μπάζει από παντού".
Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς:.
Η Wall Street Journal απλά σημειώνει αυτό που ξέρουν όλοι και αναφύεται κάθε μέρα με μεγαλύτερη σαφήνεια: Ότι αυτό που γίνεται σε βάρος των εθνικιστών θα τους ενισχύσει.
Μπορεί να επιτίθεται και κατά του Α.Σαμαρά τον οποίο εγκαλεί ότι "άργησε να στραφεί κατά της ΧΑ"σε ένα "περίεργο" δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα παλεύει να κηρύξει παράνομο το φασιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή», αλλά παραδέχεται το αυτονόητο.
Απλά το δημοσίευα "προδίδει", ταυτόχρονα, τον βασικό στόχο των ξένων κέντρων που βρίσκονται πίσω από τις διώξεις της κυβέρνησης. Να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή πριν από τις ευρωεκλογές ή εν πάση περιπτώσει αν δεν προλάβουν τις ευρωεκλογές, σίγουρα πριν τις εθνικές εκλογές.
Η WSJ επιτίθεται στον Α.Σαμαρά ότι δίστασε να απαντήσει στη βία του κόμματος, εν μέσω φόβων για τη βάση ψηφοφόρων, ενώ όπως προσθέτει, «ένας βασικός παράγοντας ήταν η διχασμένη πολιτική προσωπικότητα του πρωθυπουργού».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "ο κ. Σαμαράς ανατράφηκε από μητέρα με φιλελεύθερες αντιλήψεις της εμπορικής αριστοκρατίας της Αθήνας και έναν πατέρα δεξιών πεποιθήσεων που προέρχεται από ένα φτωχό αντικομουνιστικό χωριό".
«Η καριέρα του κινήθηκε από έντονη εθνικιστική ρητορική σε σοβαρή πολιτική νηφαλιότητα. Μισεί τους νέο-Ναζί. Η προγιαγιά του, η Πηνελόπη Δέλτα, πατριώτισσα συγγραφέας παιδικών βιβλίων, αυτοκτόνησε το 1941 την ημέρα που οι Γερμανοί ανέγειραν τη σβάστικα στην Ακρόπολη», σημειώνει.
Η WSJ συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κ. Σαμαράς αρχικά εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή «ήταν μόδα που θα ξεθώριαζε με την σταθεροποίηση της οικονομίας», ενώ ανώτατος αξιωματούχος  της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει στην εφημερίδα ότι η κυβέρνηση δεν έδωσε μεγάλη σημασία στους θανάτους μεταναστών (σ.σ.: Ποιους θανάτους;) «επειδή δεν ήταν στον Τύπο και επειδή ούτε οι εισαγγελείς έδωσαν μεγάλη σημασία»!
Πολύ περίεργο δημοσίευμα με διπλή ανάγνωση...
defencenet.gr