ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρωσία «τελειώνει» την Τουρκία και από την Κύπρο!


Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Κύπρος θα αποτελέσει πεδίο μεγάλων αντιπαραθέσεων το επόμενο διάστημα.
Από τη μία πλευρά, έχουμε τις ΗΠΑ οι οποίες βιάζονται να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του νησιού, πριν προλάβει να ξεσπάσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Από την άλλη πλευρα, η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις ώστε να ελέγξει τις εξελίξεις μέσω του ΟΗΕ.

Αυτά φάνηκαν από τις συναντήσεις των τεελυταίων ημερών στη Λευκωσία. Ο μεν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι συναντήθηκε τόσο με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη όσο και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Και στις δύο του συναντήσεις τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί σύντομα μία λύση στο «Κυπριακό», γεγονός που θα κάνει την Κύπρο περιφερειακό κέντρο ενέργειας και εμπορίου.

Ο δε υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε μόνο με τον Κύπριο Πρόεδρο, δείγμα της αναγνώρισης της Κυπριακής Δημοκρατίας και έστειλε σαφή μηνύματα προς την Τουρκία. Τόνισε πως μία πιθανή λύση δε θα πρέπει να συνοδεύεται με συνέχιση της στρατιωτικής παρουσίας στο νησί απορρίπτοντας τις προσπάθειες επιβολής χρονοδιαγραμμάτων σχετικά με την εξεύρεση της. Ανέφερε επίσης πως η εγγύηση της ασφάλειας της Κύπρου θα πρέπει να τεθεί υπό την αρμοδιότητα του ΟΗΕ.

Απευθυνόμενος τέλος προς την τουρκική πλευρά απαίτησε να φύγει όλος ο τουρκικός στρατος από την Κύπρο, επισημαίνοντας ότι Ελλάδα και Κύπρος δεν πρέπει να δεχτούν κανένα συμβιβασμό που να συνεχίζει το υπάρχον καθεστώς στο νησί, δηλώνοντας πως λύση είναι μόνο αυτή που περιγράφεται σε τόσα ψηφίσματα του ΟΗΕ, στα οποία αποδεικνύεται η εισβολή των Τούρκων στο νησί και η ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Μόνο η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της ! Αυτό είναι το ΝΑΤΟ και οι αμερικανοί “σύμμαχοι”:ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το ΝΑΤΟ και οι αμερικανοί “σύμμαχοι”: Μόνο η Τουρκία έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της! ΒΙΝΤΕΟ


Από την πρώτη στιγμή της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους είχαμε τονίσει ότι η υιοθέτηση μίας τέτοιας πρακτικής από την Τουρκία νομιμοποιεί την Ελλάδα να υπερασπιστεί εμπράκτως τα σύνορά της από την τουρκική επιθετικότητα. Άλλωστε δεν πρόκειται για μία παραβίαση της τάξεως των 17 δευτερολέπτων, αλλά για συνεχείς παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά, τα οποία φτάνουν μέχρι να πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά.
Οι Τσιπροκαμμένοι, όμως, έχουν αποδείξει ότι δεν προτίθενται να υπερασπίσουν την θενική κυριαρχία, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι ένα tweet Τσίπρα «εξαφανίστηκε» μόλις το αντελήφθη ο τούρκος πρωθυπουργός.
Περί του ζητήματος αυτού, μία δημοσιογράφος του CNN κατέδειξε στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ την υποκρισία της συμμαχίας, ερωτώντας τον αν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ή αν η Ελλάδα έχει την αρμοδιότητα να καταρρίψει τουρκικά αεροσκάφη, τα οποία παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, απαντώντας την ερώτηση είπε ουσιαστικά ότι η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τα σύνορά της και ότι θα πρέπει να αφήνει τα τουρκικά μαχητικά να κάνουν ό,τι θέλουν. Η διαφορά στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στην περίπτωση των τουρκικών παραβιάσεων δεν θίγονται αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα, ενώ στην άλλη περίπτωση υπάρχει «συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων». Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάρκ Τόνερ, σε συνέντευξή του επ' ευκαιρία της επισκέψεως Κέρι στην Ελλάδα. Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα των ερωτοαπαντήσεων:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασε την στήριξη του στην Τουρκία, στο δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Και καθώς μεταβαίνει στην Ελλάδα ο Υπουργός, θέλω να σας πω ότι από το 2011 η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει πάνω από 7.000 παραβιάσεις του εναέριου χώρου της, περιλαμβανομένων πάνω από 800 ένοπλων σχηματισμών. Θα εκφράσει ο Υπουργός την στήριξη του στο δικαίωμα της Ελλάδος να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Και τι θα συμβεί αν Έλληνες πιλότοι καταρρίψουν ένα Τουρκικό αεροσκάφος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στο πρώτο μέρος της ερώτησής σου, δεν θα κάνω εικασίες για το περιεχόμενο της συνάντησης πριν αυτή γίνει. Όπως ανέφερα έχουμε μεγάλη ατζέντα με την Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές των διμερών σχέσεων. Σε σχέση με την δεύτερη ερώτηση που ήταν.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό της.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό είναι υποθετικό, γνωρίζεις την θέση μας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεν είναι υποθετικό.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αντιλαμβάνεσαι, γνωρίζεις την πολιτική μας σε αυτό το θέμα και αυτή δεν έχει αλλάξει.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Συνεπώς η πολιτική σας είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, σωστά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν είπα αυτό.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Τότε ποια είναι η πολιτική σας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η πολιτική μας είναι ότι επί μακρόν έχουμε καλέσει την Ελλάδα και την Τουρκία ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να συνεργαστούν για την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ:


ΠΑΤΑ ΕΔΩ:

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ:

ΠΑΤΑ ΕΔΩ:

Ξεκινά γενικευμένος πόλεμος; Καίγεται η Μεσόγειος…


Στη Μεσόγειο βρίσκονται συνολικά 34 πλοία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας με τη Ρωσία την ίδια ώρα να διαθέτει 13, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του αρχηγείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Τα πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού είναι τέσσερα αντιτορπιλικά και εννέα βοηθητικά ενώ η Ρωσία εκτός των άλλων έχει αεροπορική και θαλάσσια βάση στη Συρία. 

Η Γαλλία από τη μεριά της διαθέτει στη Μεσόγειο ένα αεροπλανοφόρο, δύο αντιτορπιλικά, μία φρεγάδα καθώς και πλοίο των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών. 

Βρετανία, Βέλγιο, Ισπανία, Καναδάς, Πορτογαλία, Ελλάδα και Ολλανδία έχουν από ένα πλοίο ενώ η Ιταλία μία φρεγάδα και ένα υποβρύχιο.


Φτου σας ξεφτίλες! Πείνα για τον Λαό, εκατομμύρια για τα κόμματα της διαφθοράς και των σκανδάλων.

Φτου σας ξεφτίλες! Πείνα για τον Λαό, εκατομμύρια για τα κόμματα της διαφθοράς και των σκανδάλων
Την ίδια χρονική περίοδο που το φαύλο και απόλυτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα σκληρότατα μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς οδηγώντας τους Έλληνες σε ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση, τα ξενόδουλα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ετοιμάζονται να εισπράξουν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού που χαρακτηρίζουν ως «κρατική οικονομική ενίσχυση».

Με συμπατριώτες μας να βρίσκονται σε απόγνωση αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες άδικες φορολογικές υποχρεώσεις, με τις τράπεζες έτοιμες να βουτήξουν τα σπίτια των Ελλήνων (χάρη στην κυβέρνηση της Αριστεράς), τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου ανακοινώθηκε πως θα εισπράξουν τα κάτωθι ιλιγγιώδη ποσά:

NEA ∆HMOKPATIA 1.254.719,29

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 1.148.793,30

ΠΑΣΟΚ 529.983,70

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 347.528,06

∆ΗΜΑΡ 299.409,87

ΚΚΕ 292.653,92

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 60.200,89
δηµιουργία, ξανά! (δηµιουργία ξανά! ∆ράση - Φιλελεύθερη Συµµαχία) 28.093,75

Ελιά - ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - Συµφωνία για τη Νέα Ελλάδα - ∆υναµική Ελλάδα - Μεταρρυθµιστική Αριστερά - Νέοι Μεταρρυθµιστές - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012 - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 

Β΄) 60.200,90
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑ∆Α, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ 60.200,88

ΛΑΟΣ 28.093,75

Τα τεράστια αυτά ποσά που αθροίζονται σε 4,5 εκατομμύρια ευρώ, κατανέμονται ως «τακτική χρηματοδότηση και οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς»!


Όπως αναφέρεται μάλιστα «Η κατανομή αφορά στα κόμματα που εξέλεξαν βουλευτές στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 και ευρωβουλευτές στις ευρωεκλογές του 2014, καθώς και αυτά που στις ανωτέρω εκλογικές αναμετρήσεις συγκέντρωσαν τουλάχιστον 1,5% των ψήφων της επικράτειας». 

Προς όφελος των κομματόσκυλων, των παρατρεχάμενων και γλειφτών των κομμάτων της σαπίλας δηλαδή και στην υγειά των κορόιδων.

Ως γνωστόν, για τη Χρυσή Αυγή έχει ληφθεί απόφαση από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται, διότι τα χρήματα του Ελληνικού Λαού τα επέστρεφε στο Λαό μέσω των διανομών τροφίμων και άλλων κοινωνικών δράσεων, οι οποίες ξεγύμνωσαν τον «ανθρωπισμό» των λακέδων της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς!

Ευάγγελος Καρακώστας