ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...


ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ => ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ

 ΑΥΓΗ..!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΎΣΕΙ Η ΨΗΦΟΣ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ. 

ΚΑΘΕ EMAIL ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ... 

ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΕΑ ΨΗΦΟ ΜΕ ΑΛΛΟ EMAIL ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ COOKIES ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ IP ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟΣ. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΛΠΑΚΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ.

www.stoxos.gr


"Ποτάμι" ψηφοφόρων προς την ΧΑ  
Πριν το φονικό είχε περάσει στην 1η θέση











Δημοσκόπηση με σταθμισμένο δείγμα  της ιστορσελίδες του δημοσιογράφου Μάκης Τριανταφυλλόπουλου στην οποία ψήφισαν 1423 χρήστες άνω των 18 ετών φέρει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να προηγείται με 22%!
Σημασία έχει ότι η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε πριν από τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με την δολοφονία των δύο νεών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου και τον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου που έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και κύμα συμπάθειας προς το εθνικιστικό κόμμα που βάλλεται πανταχόθεν.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου. Ψήφισε σταθμισμένο δείγμα 1.423 χρήστών, ηλικίας  και στη συντριπτική τους πλειοψηφία (87%) ήταν άνδρες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα και η διαφορά του και η ΝΔ τρίτη! Τα ακριβή ποσοστά θα ανακοινωθούν τις ερχόμενες ημέρες από τον δημοσιογράφο
Βέβαια έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις ενέχουν κίνδυνο σημαντικών αποκλίσεων από τις πραγματικές προθέσεις του εκλογικού σώματος (ηλικίες ψηφοφόρων, φύλο ψηφοφόρων κλπ), αλλά σίγουρα είναι πιο τίμιες από αυτές των εταιρειών δημοσκοπήσεων με τα επί πληρωμή αποτελέσματα και βέβαια μπορεί να μην είναι ακριβείς, αλλά δείχνουν την τάση.
Η ψηφοφορία πάντως δείχνει μια τάση. Και η τάση που από την περασμένη Παρασκευή έχει μεταβληθεί σε "κύμα" δείχνει ότι το εθνικιστικό κόμμα υπό προϋποθέσεις μπορεί να κτυπήσει και την δεύτερη θέση, αφού θεωρείται βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή είναι πρώτο κόμμα.
Δείχνει ότι το κόμμα πέρασε μέσα από την δοκιμασία των πολιτικών διώξεων πολιτικά ενισχυμένο αφού βέβαια το περιεχόμενο των ποινικών διώξεων σύμφωνα με κορυφαίους νομικούς (Δημητρακόπουλος, Κούγιας, Καπερνάρος κλπ) είναι μη υπαρκτό από πλευράς στοιχείων...
Από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία το 53% προέρχονται από την επαρχία, το 37% από την Αττική και το 10% από τη Θεσσαλονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το 70% των ερωτηθέντων έχουν ανώτατη και ανώτερη μόρφωση, 29% μέση και μόλις το 1% κατώτατη.
defencenet.gr

ΠΕΡΙ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ» ΚΑΙ «ΞΕΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ» ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Από την επομένη του μακελειού στο Ν. Ηράκλειο, τριγυρίζουν στα τηλεοπτικά παραθύρια διάφοροι «ειδήμονες», οι οποίοι δηλώνουν «αναλυτές θεμάτων ασφαλείας», και μιλάνε για «εισαγόμενους εκτελεστές» που «έδρασαν με ψυχρό επαγγελματικό τρόπο ο οποίος είναι σπάνιος αν όχι πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα» και άλλα παρόμοια. Παράλληλα, οι αριστεροί αναμασάνε την καραμέλα της προβοκάτσιας.

Τα ίδια παραμύθια ακούγαμε και τα χρόνια πριν από την εξάρθρωση (στο βαθμό που έγινε τέλος πάντων…) της 17Ν. Πως έρχονται επαγγελματίες εκτελεστές από το εξωτερικό, πως τα δολοφονικά χτυπήματα είναι προβοκατόρικα και έχουν στόχο την «αύξηση της καταστολής του λαϊκού κινήματος», κ.τ.λ. 

Κι όταν ήρθε η ώρα της αλήθειας, οι εξ’ Εσπερίας «επαγγελματίες εκτελεστές», αποδείχτηκαν ντόπιοι κομμουνιστές, οι οποίοι είχαν παράλληλα με την ενασχόλησή τους με την τρομοκρατία και πολιτική δραστηριότητα στα κόμματα της αριστεράς! 

Μάλιστα, οι ίδιοι εκείνοι που έσκουζαν για «προβοκάτσιες» και «ξένους εκτελεστές», πήγαν πρώτοι και καλύτεροι στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπερασπίσεως των… προβοκατόρων.

Λοιπόν, για να μην κοροϊδευόμαστε, η αλήθεια είναι πως οι τρομοκράτες έχουν συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, είναι αριστεροί και έδρασαν με την ανοχή του «κράτους», του οποίου είναι προστατευόμενοι και των γνωστών και μη εξαιρετέων ξένων μυστικών υπηρεσιών, των οποίων επίσης είναι προστατευόμενοι. 

Φυσικά, δεν αποκλείεται να βοηθήθηκαν στο «έργο» τους από ξένους πράκτορες και δεν αποκλείεται να φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό, αν υπήρχε σπουδαίος λόγος. 

Μόνο υπ’ αυτήν την έννοια μπορούν να χαρακτηριστούν «εισαγόμενοι» ή μάλλον «εξαγόμενοι»! Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και για ξέπλυμα της δολοφονικής αριστεράς!


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... MADE IN GREECE




Tι ακριβώς εννοούν “τρομοκρατία” και ποιούς τελικά βολεύει και τι ακριβώς υπηρετεί η χρήση του όρου “τρόμος” στη συντήρηση του “δημοκρατικού” πολιτεύματος θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε την έρευνα απο την “ρίζα του κακού”.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν ακούσατε ποτέ απο τα ΜΜΕ να μιλάνε για Ελληνική τρομοκρατία ;;;

Οι “τρομοκράτες” μας δεν μιλούν Ελληνικά δεν είναι Έλληνες; Γιατί όμως ποτέ κανείς, παρά και τις κατα καιρούς συλλήψεις , αποφεύγουν να κάνουν λόγο για Έλληνες τρομοκράτες συνδέοντας το φαινόμενο της τρομοκρατίας με την εντοπιότητα ;;;

Mήπως γιατί η “τρομοκρατία” στην Ελλάδα πρέπει να είναι κάτι σαν τρομακτικό και άυλο;
.... κάτι δηλαδή σαν φάντασμα ;;;


Έχετε αναλογιστεί το πότε έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της στη χώρα μας η “τρομοκρατία” ;;;;;

Τα γεγονότα σίγουρα δεν είναι τυχαία...και η ρίζες της Ελληνικής “τρομοκρατίας” έχουν πολλά να αποκαλύψουν για το γενεαλογικό δέντρο των “τρομοκρατών”

Η εμφάνιση της “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα τοποθετείται χρονικά ακριβώς μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών ... σας λέει κάτι αυτό;;;

Είναι γεγονός όμως πως τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα επιμελώς αποφεύγουν να αναφέρουν ότι....

Η “τρομοκρατία” στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή της χέρι χέρι με την “δημοκρατία”.

Τυχαίο ;;;

To Νοέμβρη του 1974 μαζί με την "δημοκρατία" που μας έφτιαξαν στην Ελλάδα , μας έστειλαν και δύο φρουρούς της να την προσέχουν , την “επαναστατική” οργάνωση 17 Νοέμβρη (1974-2002) και τον “επαναστατικό” Λαικό Αγώνα (1975-95)

Τα χρόνια πέρασαν.... η “δημοκρατία” στην Ελλάδα φαίνεται πως δούλεψε ρολόι , το πρόγραμμα οργανώθηκε και απέδωσε καρπούς... Οι “ιδεολόγοι επαναστάτες” έκαναν την εμφάνιση τους κάθε όποτε το σύστημα χρειαζόταν στήριξη . 


Τα “μηνύματα” έφθαναν στους αποδέχτες τους... η “δημοκρατία” έλαμπε κάθε φορά ατρόμητη και η χώρα άρχισε σταδιακά να βουλιάζει “δημοκρατικότατα” μέσα στη διαφθορά....


Τα οργανωμένα συστήματα “δημοκρατικής” διακυβέρνησης των λαών αποδίδουν καρπούς σε βάθος χρόνου, έτσι ώστε μέχρι να ξυπνήσουν οι λαοί να έχουν έρθει πρό τετελεσμένων γεγονότων τα οποία και πολύ δύσκολα ανατρέπονται.

Ο εισαγώμενος τρόμος , τρομάζει καλύτερα, ενώνει τους Έλληνες και λυτρώνει κυβερνήσεις...

Κάποιοι λοιπόν αναμασούν την καραμέλα οτι η τρομοκρατία στην Ελλάδα ελέγχεται απο ξένα κέντρα.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο βολεύει μια τέτοια αντίληψη αυτούς που διαχειρίζονται το “δημοκρατικό” σύστημα στην Ελλάδα ;

Aκόμη ένα μεγάλο ψέμα που προνόησαν να πλασάρουν στο λαουτζίκο για να βλέπει πάντα την τρομοκρατία ώς εξωγενή κακό “φάντασμα”...

Η λογική είναι απλή , όλα τα μεγάλα ψεμμάτα στηρίζονται στην κοινή λογική για να γίνονται ευκολότερα αποδεκτά απο τον απλό λαουτζίκο.

Η μάζα αποδέχεται πάντα ευκολότερα την εξωγενή ρίζα του κακού που “αγιάζει” την ντόπια εξουσία και αποτελεί το ισχυρότερο άλλωθι για συνεχίσουν το έργο τους οι πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας.

Αν παρατηρήσετε οι “εθνοσωτήρες” της Ελλάδας σε συνεργασία με τα ΜΜΕ αποδίδουν εντέχνως με στοιχεία της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής τη σχέση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα με εξωγενείς παράγοντες...

Αξίζει να σημειωθεί οτι πέρα απο τα πρώην δύο κόμματα εξουσίας που προφανώς έχουν κάθε λόγο να συντηρούν τέτοιες απόψεις , το περίεργο είναι πως τις ίδιες απόψεις φαίνεται να στηρίζουν και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου της “δημοκρατίας”....

Το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλό ....

Τί λόγο έχουν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης να υποστηρίζουν αυτή την άποψη;; Mήπως κάτι έχει πάρει τ' αυτί τους, αλλά τρομάζουν να μιλήσουν ή απλά είναι όλοι τους τόσο κουτοί και αναμασούν τι ίδια “καραμέλα” γιατι τους βολεύει ώς να πιασάρικο αντικείμενο για αντιπολίτευση.

Η διαφθορά ενός σάπιου πολιτικού συστήματος λειτουργεί ώς μια πιραμίδα που οι βάσεις της καταλήγουν στην ίδια την Ελληνική κοινωνία , αυτό ακριβώς φρόντισαν να εκμεταλλευτούν τα πανίσχυρα κέντρα εξουσίας του εξωτερικού ταΐζοντας (μίζες, siemens, goldman sachs, greek statistics) το διεφθαρμένο σύστημα που αποτελεί το υποτιθέμενο“δημοκρατικό” πολίτευμα στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση.

Ανέκαθεν στην Ελλάδα οι οργανώσεις που αποκαλούνταν “τρομοκρατικές” κρυβόντουσαν απλά πίσω απο το πέπλο της τρομοκρατίας για να δρούν αποκλειστικά ώς αντάρτικο πόλης και μάλιστα αποκλειστικά στην Αθήνα.

Ακριβώς δηλαδή όπως θα λειτουργούσε μια καμόρα - μαφία του κοινού ποινικού δικαίου.

Πως λοιπόν εντέχνως παραφράζουν κάποιοι τον όρο “τρομοκρατία στην Ελλάδα” για να τον συνδέσουν με τον τρόμο και την αποσταθεροποίησης του υποτιθέμενου “δημοκρατικού” πολιτεύματος.

Στην πραγματικότητα μιλάμε για πληρωμένους μαφιόζους του κράτους και όχι τρομοκράτες (ιδεολογίες, αγώνες, επαναστάτες και κουραφέξαλα) οι οποίοι στην ουσία λειτουργούν για να συντηρούν το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα που τους κρύβει πίσω απο το άυλο πέπλο της “τρομοκρατίας” σε μια μυστική ομερτά (omerta).

Παρατηρώντας όλους αυτούς που κατα καιρούς έχουν συλληφθεί με δάφνες και συγχαρίκια απο την περίφημη αντιτρομοκρατική υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του φαντάσματος της “τρομοκρατίας” στην Ελλάδα , θα δούμε οτι πρόκειται για “τρομοκράτες” τις κακιάς ώρας που ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν για ποίον ακριβώς δούλευαν μέσα στο μυστικισμό της ιδεολογίας τους.

Σε ολόκληρο τον κόσμο η απανταχού τρομοκρατία χτυπά σε διαφορετικές πόλης και στόχους. Στην Ελλάδα όμως η “τρομοκρατία” χτυπά μόνο στο “χωριό” της δηλαδή στην Αθήνα . Κάτι σαν "αντάρτικο" πόλης δηλαδή...

Το δούλεμα βέβαια πάει σύννεφο αφού απ'την άλλη πλευρά η “δημοκρατία” δηλώνει πως δεν τρομάζει και ψάχνει να τους βρεί.... 
Οι “τρομοκράτες” παριστάνουν τους ιδεολόγους επαναστάτες ενώ αποτελούν το δεξί χέρι της ίδιας της εξουσίας που υποτίθεται οτι πολεμούν 

Ποτέ κανείς απο τους υποτιθέμενες στόχους των τρομοκρατών δεν χτυπήθηκε, φρόντιζαν πάντα την τελευταία στιγμή να σκοτώνουν κάποιον αθώο .


Τυχαίο είναι οτι εκτος απο πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους που ποτέ δεν ακούμπησαν , ο αμέσως επόμενος στόχος τους στις προκηρύξεις των μαφιόζων είναι η Αστυνομία με το πρόσχημα οτι χτυπούν το σύστημα;;

Και όλο αυτό το παραμύθι το πλασάρουν στην Ελλάδα.... ώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Ποιοι λοιπόν έχουν λόγους να αναπαράγουν τον τρόμο για να συντηρήσουν τη δημοκρατία τους σίγουρα όχι τα ξένα κέντρα που έτσι κι αλλιώς την ελέγχουν .

Κατα συνέπεια η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά εγχώριο προιόν , μια Ελληνικότατη καλά οργανωμένη μαφία που συντηρείται απο το ίδιο το σάπιο πολιτικό σύστημα για παριστάνει πως υπάρχει κράτος και προασπιστές της "δημοκρατίας".

Η απεικόνιση της ποιό τρομακτικής "τρομοκρατίας" , αυτής που τρομάζει την κοινή γνώμη και σκοτώνει εν ψυχρό για να στέλνει μηνύματα.

Επίλογος του τρόμου είναι το ίδιο πάντα διαχρονικό παραμύθι...

Οτι συμφέροντα “φαντάσματα” του εξωτερικού συντηρούν και χρηματοδοτούν την τρομοκρατία στην Ελλάδα με στόχο να αποσταθεροποιήσουν την “δημοκρατία μας” κι έτσι η κοινωνία τρομοκρατείται δημοκρατικότατα....και...

η"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" στην Ελλάδα 
δουλεύει ρολόι....


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"





H κρατική διαχείριση του τρόμου και της αυταπάτης είναι το λυμένο αίνιγμα της διαλεκτικής της εξουσίας και της τρομοκρατίας.

«Το κράτος είναι ο αυτουργός και ο αποκλειστικός ωφελημένος από τη σύγχρονη τεχνητή τρομοκρατία… 

Την τρομοκρατία τη διευθύνει η εξουσία, κι όποιος θέλει την εξουσία, πρέπει να αποδείξει πως ξέρει να διευθύνει την τρομοκρατία». 

Η διαφορά Ήθους και Ηθικής Εθνικιστών και << προοδευτικών >> (ΒΙΝΤΕΟ).

Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο για το παρακάτω βίντεο....


Αρκεί από μόνο για να αποσαφηνίσει και στον πλέον αδαή  με ποιες αξίες έχουν γαλουχηθεί οι Εθνικιστές και ποιες οι φιλελεύθεροι - αριστεριστές.

H κρατική διαχείριση του τρόμου και της αυταπάτης είναι το λυμένο αίνιγμα της διαλεκτικής της εξουσίας και της τρομοκρατίας. 

«Το κράτος είναι ο αυτουργός και ο αποκλειστικός ωφελημένος από τη σύγχρονη τεχνητή τρομοκρατία… 

Την τρομοκρατία τη διευθύνει η εξουσία, κι όποιος θέλει την εξουσία, πρέπει να αποδείξει πως ξέρει να διευθύνει την τρομοκρατία».










"ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"... ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...!!!

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΜΕ



O δολοφόνος (πρέπει να είναι άρρωστο ψυχολογικά άτομο εκτιμούν οι ειδικοί της ΕΛΑΣάρχισε να πυροβολεί αρχικά προς το μέρος του 4ου μέλους της Χρυσής Αυγής το οποίο είδε την κίνηση και έτρεξε για να διαφύγει. Τον πυροβόλησε δύο φορές, αλλά κατάφερε και γλίτωσε, σκύβοντας και κάνοντας ελιγμούς.

Το άτομο αυτό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταθέσει, επισήμως τουλάχιστον, στις Αρχές κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο μάρτυρας αυτός να έχει δει το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καμία ιδιαίτερη προφύλαξη παρά μόνο ένα τζόκεϊ στο κεφάλι, ή να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον σωματότυπο των δύο δραστών.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Γέροντας ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και έτρεξε να μπει μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όταν και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι δύο άτυχοι νεαροί, Φουντούλης και Καπελώνης, είχαν γυρισμένη την πλάτη, γύρισαν να δουν τι συνέβη και μέχρι να προλάβουν να αντιδράσουν δέχθηκαν πυρά στο θώρακα και έπεσαν στο έδαφος.

Αμέσως μετά ο δράστη με απόλυτη ψυχραιμία τους πλησίασε, έδωσε τη χαριστική βολή, επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα με το συνεργό του και διέφυγαν προς την Αττική οδό.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν στα χέρια τους τρεις σημαντικές μαρτυρίες, μια εκ των οποίων είναι γυναίκα. Ένας από τους μάρτυρες, μάλιστα, άκουσε τον ένα δράστη να μιλά σε καθαρά ελληνικά.

Φεύγοντας φώναξαν "Σας σκοτώσαμε γιατί είστε φασίστες"!

Επίσης έχουν στη διάθεσή τους δύο βίντεο που δείχνουν τη στιγμή της δολοφονίας, ένα από τα γραφεία της Χ.Α. και ένα από σούπερ μάρκετ, ενώ εξετάζουν και βίντεο από εταιρείες που βρίσκονται στη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες μέχρι να εγκατελείψουν τη μοτοσυσκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς. 

defencenet.gr


Πρώτο κόμμα με 39% η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του zougla.gr, προ της άνανδρης δολοφονίας των Ελλήνων εθνικιστών.


Έσπασε τα κοντέρ και έσκισε τα πτυχία των δημοσκόπων η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του zougla.gr που παρουσιάστηκε στο Extra 3 και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου...

Η οργή των Ελλήνων για τις άδικες και παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της άθλιας σκευωρίας.

Δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο. Περαστικά και πολλά μπουκάλια ξύδι σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το αντισυνταγματικό τόξο. 

Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και στέκονται δίπλα στον αγνό, νόμιμο και απροσκύνητο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. 

Ερχόμαστε!




Ρουμάνοι εθνικιστές: "Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή"

Η ανάρτηση ενός πανό κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα των εθνικών ομάδων Ανδρών Ρουμανίας -Εσθονίας έδειξε την αλληλεγγύη των Ρουμάνων εθνικιστών, με τους Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, που αν και νόμιμο κόμμα διώκονται πολιτικά, ενώ πλέον δέχονται και οργανωμένες επιθέσεις βιολογικής εξόντωσης με αποκορύφωμα την δολοφονία των δύο παλικαριών.


defencenet.gr


















ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORZA NUOVA ΣΗΚΩΣAΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ....ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

 

20 ΙΤΑΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORZA NUONA ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ... 


Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ... 



ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... 

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORZA NUOVA ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...


ΓΙΑ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ 




ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ