ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ! VIDE0. Ο Ηγέτης που χρειάζεται η Ελλάδα.



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την κοροϊδία της δήθεν διαπραγμάτευσης, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός αθέτησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις για κατάργηση του εθνοκτόνου Μνημονίου.

Αρχικά, επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα μείνει συνεπής στην γραμμή της κατά των Μνημονίων, καταψηφίζοντας την ιταμή πρόταση των Ευρωπαίων δανειστών. Τις τελευταίες ημέρες έσπασαν τα τηλέφωνα από «προειδοποιήσεις» που καλούσαν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες. Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Απέναντι στην τρομολαγνεία των ουρών, οι Έλληνες με υψηλό φρόνημα πρέπει να αντισταθούν στις μνημονιακές προτάσεις που σημαδεύουν τον εθνικό χαρακτήρα του κράτους. Από την άλλη η πρόταση της συγκυβερνήσεως για μνημονιακή συμφωνία είναι εξίσου απαράδεκτη.

Η Ελλάς έχει ξαναδανειστεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ποτέ εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Απέναντι στα κίβδηλα συνθήματα «Μένουμε Ευρώπη», απαντάμε «Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!»

Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα Λαϊκό και Εθνικιστικό είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και κατά της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων. Πιστοί εδώ και χρόνια συνεχίζουμε τον Αγώνα ενάντια στο Μνημόνιο, ενάντια στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες που μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε μια αποικία χρέους.


Χρυσή Αυγή για μια νέα Ελλάδα!

VIDEO


Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη, 
η Ελλάδα, 
ΕΙΝΑΙ Ευρώπη.





ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ




Καμία «ευρωπαϊκή» αξία και κανένα πολίτευμα δεν είναι πάνω από τις Ελληνικές Αξίες για Ελευθερία και Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνων. 

Απέναντί μας έχουμε την νεοταξική συμμορία του Εμπόρου των Εθνών και για πολιτική τάξη τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» που ανοίγουν τον δρόμο στην αναρχία και την διάλυση του ελληνικού κράτους.

Απαντούμε με την ένωση των Ελλήνων κάτω από τα λάβαρα της Πίστης και του Εθνικισμού μας. Απαντούμε με την άρνηση τοκογλύφων και πολιτικάντηδων. 

Η Ελλάς στηρίζεται στην Ορθοδοξία, στην Εθνική Ιδέα και τον Ελληνικό Στρατό. Φρουροί του Έθνους στις Επάλξεις. Κάποιοι θέλουν ταραχή έσωθεν και χτύπημα σε βάρος μας. 

Επαγρυπνούμε,περιφρουρούμε,ανακαταλαμβάνουμε την Ιερή Πατρίδα μας. Όχι στον ραγιαδισμό της πολιτικής συναλλαγής. Ναι στην Ισχυρή Ελλάδα που εξουσία και αρχές είναι μονάχα ο ελληνικός λαός και το εθνικό του φρόνημα.

Σπυρίδων Καραχάλιος


Μνημονιακά παιχνίδια: Όχι στους εκβιασμούς των τοκογλύφων - Όχι στο τσίρκο του Σύριζα! Ο Τσίπρας θέλει και έχει δεσμευτεί να υπογράψει το νέο αριστερό μνημόνιο, όμως προσπαθεί να αποφύγει το πολιτικό κόστος, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.



Χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός μέσω διαγγέλματός του προς τον Ελληνικό Λαό, προανήγγειλε την διενέργεια δημοψηφίσματος με ερώτημα «Ναι» ή «Όχι» στις προτάσεις των διεθνών τοκογλύφων, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του καθεστώτος.

Οι γνωρίζοντες, έστω και επιφανειακά, την επικαιρότητα, γνωρίζουν ότι στο τραπέζι του τελευταίου Eurogroup εμφανίστηκαν δύο προτάσεις. Η μία ήταν των «δανειστών» και η άλλη της ελληνικής κυβέρνησης. Μάλιστα, περί του ζητήματος, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι «αν αποδεχτούν την ελληνική πρόταση θα αποσύρουμε το δημοψήφισμα».

Το σημαντικό της όλης υποθέσεως είναι ότι τόσο η ελληνική πρόταση, όσο και η πρόταση των «θεσμών», είναι απεχθή και επαχθή μνημόνια, που διαφέρουν μονάχα σε κάποιους συντελεστές

Αμφότερα περιλαμβάνουν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, βαριά υφεσιακά μέτρα, φοροκαταιγίδα εναντίον του Ελληνικού Λαού και καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης.

Συνεπώς, η κυβέρνηση απευθύνει στον Ελληνικό Λαό το ερώτημα αν προτιμάει «Μνημόνιο» ή «Μνημόνιο»

Σε κάθε περίπτωση οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά επώδυνες για μία κοινωνία που έχει ήδη βιώσει 5 μνημονιακά χρόνια.

Ο λόγος που απευθύνεται αυτό το ερώτημα προς τον Ελληνικό Λαό, είναι ουσιαστικά η επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής. 

Ο Τσίπρας θέλει και έχει δεσμευτεί να υπογράψει το νέο αριστερό μνημόνιο, όμως προσπαθεί να αποφύγει το πολιτικό κόστος, υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής.

Έτσι προφασίζεται «μάχη» την ίδια ώρα που έχει εκχωρήσει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους και - κυρίως - αφότου έχει φροντίσει να απορροφήσει τα αποθεματικά του κράτους καθιστώντας την κατάσταση ασφυκτική.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και λέει ΟΧΙ στους διεθνείς τοκογλύφους, ΟΧΙ στο μνημόνιο, ΟΧΙ στα μέτρα ύφεσης και οικονομικής καταστροφής που έχει ήδη αποδεχθεί ο Σύριζα.


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής:

Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην γραμμή της κατά του Μνημονίου, την οποία με συνέπεια ακολουθεί εδώ και πέντε χρόνια, είναι υπέρ της καταψηφίσεως της προτάσεως των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι μετά από πέντε χρόνια καταστροφικής πολιτικής την οποία επέβαλλαν στην Ελλάδα, τώρα ζητούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια της.

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αποφασίσει: Όχι στους τοκογλύφους - Ναι στην εθνική κυριαρχία!