ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο 2ο Φόρουμ Ευρωπαίων Εθνικιστών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Ο εθνικιστικός άνεμος φέρνει το μήνυμα της Ελευθερίας και της Ελπίδας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή είναι πρωτοπόρος και αποτελεί πανθομολογουμένως παράδειγμα για όλα τα εθνικιστικά κινήματα.

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου δύο σημαντικές συγκεντρώσεις έλαβαν χώραν στην γαλλική πρωτεύουσα. Το 2ο Φόρουμ των Ευρωπαίων Εθνικιστών και οι εκδηλώσεις τιμής προς την εθνική ηρωίδα της Γαλλίας, Ιωάννα της Λωραίνης.

Tο 1ο Φόρουμ, πέρυσι τον Μάιο, είχε ως θέμα «Οι Εθνικιστές ενωμένοι απέναντι στις διώξεις» και είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε συναγωνιστές για την εξέλιξη των πολιτικών διώξεων εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας μας. 

Το θέμα του 2ου Εθνικιστικού Φόρουμ ήταν «Οι Εθνικιστές ενωμένοι ενάντια στην μεταναστευτική εισβολή». Συμμετείχαν αντιπροσωπείες από την Γερμανία, την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ρουμανία και την Ρωσία, και βέβαια το ΕΛΑΜ και η Χρυσή Αυγή.


To Σάββατο οι εκπρόσωποι των πολιτικών φορέων τοποθετήθηκαν πάνω στο θέμα της μεταναστευτικής εισβολής, περιγράφοντας την κατάσταση στις χώρες τους, αντιπαραβάλλοντας στοιχεία για τους διακινητές και χρηματοδότες της, και επισημαίνοντας την ανάγκη ενεργειών εναντίον της «μεγάλης αντικατάστασης των πληθυσμών».

Στην παρέμβασή της, η διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ , Ειρήνη Δημοπούλου, επισήμανε πως οι Ευρωπαίοι «μπαίνουμε σε αυτήν την κόλαση μαζί, και μαζί θα βγούμε». Και τόνισε πως δεν αρκεί να κατηγορούμε την τρομοκρατία ούτε να την εξηγούμε, αλλά χρειάζεται να προτείνουμε μια βιώσιμη εναλλακτική πρόταση. 

Αναφέρθηκε στο πρόσφατο θύμα της ρατσιστικής βίας εναντίον των Ευρωπαίων, Luigi Guardiera, αλλά και στους Ήρωες του Κινήματος Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

«Το Σύστημα θέλει να γίνουμε θύματα. Εμείς πρέπει να υιοθετήσουμε στρατηγικές για την επιβίωση των Λαών μας. Με την βοήθεια του Θεού θα οδηγήσουμε τους Λαούς μας προς την Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα έρθει, και θα είμαστε εκεί για να την χαιρετήσουμε».


Την επομένη, Κυριακή, 8 Μαΐου, οργανώσεις από ολόκληρο το πατριωτικό και εθνικιστικό φάσμα τίμησαν την Ζαν ντ’ Αρκ, την νεαρή ηρωίδα η οποία στις 8 Μαΐου 1429 οδήγησε τον λαό της στην νίκη εναντίον των Άγγλων στην Ορλεάνη. 

Να σημειωθεί ότι πριν από την Γαλλική επανάσταση και ακόμη και σήμερα, από τους παραδοσιακούς κύκλους, αυτή είναι η εθνική εορτή της Γαλλίας.

Πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο του Παρισιού προς το άγαλμα της Ζαν ντ’ Αρκ όπου κυριάρχησαν τα συνθήματα «Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, Εθνικισμός», «Σήμερα η Αναρχία, αύριο η Νέα Τάξη» , «Μπλε-Ασπρο-Κόκκινο, η Γαλλία στους Γάλλους» και «Γάλλε ξύπνα, είσαι αφεντικό στο σπίτι σου». 

Κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε από τον Yvan Benedetti του Γαλλικού PNF, την Sigrid Schuessler του Γερμανικού PEGIDA και την Ειρήνη Δημοπούλου για την Χρυσή Αυγή. 

Ακολούθησαν ομιλίες από τον Nick Griffin, Άγγλο πρώην Ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κόμματος Alliance for Peace and Freedom στο οποίο συμμετέχει η Χρυσή Αυγή, με αντιπρόεδρο τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, την εκπρόσωπο του PEGIDA, και την Ειρήνη Δημοπούλου.


Την εκδήλωση έκλεισε ο Γενικός Γραμματέας του PNF, André Gandillon. 

Στην ομιλία του κατήγγειλε την οργανωμένη εισβολή στην Ευρώπη από κέντρα που χρηματοδοτούν οι απάτριδες της Παγκοσμιοποίησης, και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Χρυσής Αυγής. «Λόγω της καταστάσεως στην οποίαν βρισκόμαστε», είπε, «πολλοί απελπίζονται. O Mωρίς Μπαρές αποκάλεσε την απελπισία στην πολιτική, ανοησία. Κοιτάξτε γύρω σας. Γιατί μας πολεμούν τόσο πολύ; Γιατί οι συναγωνιστές μας της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν αντιμέτωποι με δολοφονίες και παράνομες φυλακίσεις; Γιατί το Σύστημα γνωρίζει ότι είναι πολύ πιο αδύναμο από ό,τι θέλει να παραδεχθεί. Ξέρει πως οι μέρες του είναι μετρημένες».

Στην ομιλία της, η διευθύντρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ αναφέρθηκε στους αγώνες του Ελληνικού Έθνους ως φύλακα της Ευρώπης. Τόνισε ότι «οι Έλληνες εδώ και χιλιάδες χρόνια βρισκόμαστε επικεφαλής του αγώνα του Φωτός της Δημιουργίας απέναντι στον σκοταδισμό και την υποταγή στην τυραννία»

Αναφέρθηκε στην θεά Αθηνά η οποία οδήγησε τον στρατό του Αχιλλέα στην Τροία, και την Παναγία που ως Υπέρμαχος Στρατηγός από την εποχή του Βυζαντίου αποτελεί Πρόμαχο του Έθνους. Αναφέρθηκε στον Ύμνο «τη Υπερμάχω» και κάλεσε τους Γάλλους και Ευρωπαίους παρισταμένους να ξαναβρεθούν εμπρός στο άγαλμα της εθνικής τους ηρωίδας για να ψάλλουν τα επινίκεια.


Και κατέληξε λέγοντας «Κλίνουμε το γόνυ εμπρός στην Ιωάννα της Λωραίνης και τους Αγίους μας, ας σταθούμε όμως όρθιοι απέναντι στους εχθρούς των Εθνών μας, και ας στοιχηθούμε πίσω από τους Ήρωές μας. Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών! Εμπρός, για την Πατρίδα, την Πίστη, την Οικογένεια! 

Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών!».

Με την συμμετοχή μας, εκδηλώσαμε την αλληλεγγύη μας στους Γάλλους και άλλους Ευρωπαίους εθνικιστές οι οποίοι στάθηκαν και παραμένουν αλληλέγγυοι στις διώξεις εναντίον του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας, και στην Ιδέα της μεγάλης και δυνατής Ευρώπης των Πατρίδων για την οποία αγωνιζόμαστε, και η οποία αποτελεί την μοναδική ελπίδα των ευρωπαϊκών εθνών εμπρός στην μεταναστευτική εισβολή και την ισοπέδωση του Διεθνισμού, Μαρξιστικού και Φιλελεύθερου.